Gradinarit

Crearea unei grădini de apă – instrucțiuni de plantare pentru nuferi în iaz

nuferii albi violet creează un mic iaz de balcon

Vă vom oferi una rapidă Cum să plantezi nuferi în iaz și vă arată pas cu pas cum vă puteți bucura de aceste frumoase flori în propria grădină sau pe balcon.

Nuferi în iaz – o floare misterioasă în grădina ta de apă

Inserarea grădinii cu apă de iaz nuferi

Nufarul / Nymhaea / joacă un rol special în dezvoltarea umană. Frumusețea misterioasă a plantei, care are rădăcini adânci în apă și flori frumoase la suprafață, a fost minunată de mulți regi și constructori. Nu întâmplător, nuferii merită astăzi un loc special în grădina noastră. Nuferii pot crește într-un iaz mic sau chiar în fântână. Sunt destul de ușor de plantat și se descurcă bine și pentru grădinarii novici. Florile înfloresc din primăvară până în toamnă. Mai jos este un ghid rapid despre cum să plantați nuferi.

Plantarea de nuferi în iaz – instrucțiuni

Plantarea nuferilor în iaz instrucțiuni pas cu pas

Ai nevoie de un vas larg și plat. O dimensiune bună este de 30cm X45cm lățime și 15cmX25cm adâncime. Tuberculul plantelor seamănă cu cel al rizomului sau irisului și crește orizontal. Puteți lua un borcan cu sau fără găuri. Dacă jardiniera are găuri în ea, puneți pânză de pânză pe podea, astfel încât să puteți păstra solul în jardinieră. Utilizați sol normal pe care îl utilizați de obicei în grădinăritul de zi cu zi. Îmbogățiți solul cu îngrășăminte acvatice special pregătite pentru nuferi. Lăsați doar frunze noi și muguri de nuferi. Plantați nuferii în centrul recipientului, la un unghi de 45 °, cu frunzele orientate în sus. Acoperiți solul cu un strat de pietre mici sau pietriș fin, astfel încât să rămână în recipient. Vasul plantat ar trebui să fie scufundat în apă sub un unghi. Așezați vasul în iaz cu o adâncime de maximum 25cm. complet!

Cum se creează un iaz de nuferi

nufăr alb culoare frumoasă

roz crin iaz iaz gradina accente florale

Nuferi specii de galerii de culori culori

iaz de grădină cu nuferi roz creând sfaturi plante acvatice

exotice nufăr albastru frumoasă combinație de culori

purpuriu albastru grădină de nuferi exotici

frumoase iaz plante flori nuferi

grădină iaz alb galben nufăr

Dragon de nufăr de grădină în stil japonez