Frumuseţe

Cea mai bună rutină de îngrijire a pielii pentru pielea matură cu vârsta peste 40 de ani

Pielea se schimbă odată cu înaintarea în vârstă. Este mai sensibil la razele UV și pierde elasticitatea, umiditatea și densitatea. Prin urmare, pielea matură are nevoie de multă îngrijire pentru a rămâne moale și elastică. Dar cum arată îngrijirea corectă a feței, astfel încât ridurile și petele de vârstă să nu aibă nicio șansă? În ce ordine ar trebui să utilizați ser, toner și co. Pentru ca acestea să funcționeze optim? Vă vom spune cea mai bună rutină de îngrijire a pielii de dimineață și seară.

Rutină de îngrijire a pielii anti îmbătrânire dimineața în doar 5 pași!

Cea mai bună rutină de îngrijire a pielii pentru pielea matură

Pasul 1: curățarea laptelui

Unele produse de curățare pot dezlipi pielea de uleiurile sale naturale și o pot usca. Și cu pielea uscată, apar mai multe riduri sau cele care există deja sunt mai vizibile. Prin urmare, pielea matură trebuie tratată cu un lapte de curățare delicat și hidratant.

Pasul 2: toner / toner

Toner este denumirea în engleză pentru toner facial, numit și tonic facial. După curățarea de bază, ajută la curățarea pielii și mai bine și la menținerea echilibrului natural al pH-ului. Un tonic oferă un strat suplimentar de umiditate și pregătește pielea pentru următorii pași de îngrijire a pielii. Puteți citi mai multe despre utilizarea tonerului aici.

Ser anti riduri și lapte demachiant

Pasul 3: ser anti îmbătrânire

Apoi, pielea trebuie tratată cu un ser regenerant de ridicare. Serurile sunt extrem de bogate și conțin ingrediente active foarte concentrate, cu efecte antirid, cum ar fi cofeina, acidul hialuronic sau peptidele anti-îmbătrânire. Datorită texturii sale ușoare, serul pătrunde adânc în piele și îl alimentează în mod vizibil cu umiditate.

Crema anti riduri strânge și hidratează pielea

Pasul 4: cremă anti-îmbătrânire pentru o zi

O calitate superioară Antirid Fiecare femeie ar trebui să dețină o cremă. Acționează asupra straturilor superioare ale pielii și promovează producția de colagen și elastină. În timpul zilei, hidratantul ușor protejează pielea de uscăciune, riduri, pigmentare inegală și deteriorarea celulelor.

Pasul 5: protecție solară

Razele UVA și UVB sunt cele mai mari cauze ale îmbătrânirii pielii, tulburărilor pigmentare sau petelor de vârstă. Prin urmare, aplicarea zilnică a protecției solare cu SPF 30 sau chiar 50 este esențială. Crema solară se aplică pe față, decolteu și gât și se masează ușor.

Rutină de îngrijire a pielii anti îmbătrânire seara

Cea mai bună îngrijire a pielii pentru pielea matură Rutină de seară

Pasul 1: curățare dublă

Curățarea dublă este o metodă în doi pași: fața este mai întâi curățată cu un demachiant pe bază de ulei și apoi din nou cu un demachiant pe bază de apă. Acest lucru poate ajuta la eliminarea eficientă a contaminanților încăpățânați, care înfundă porii și care provoacă acnee, care persistă pe piele, chiar și după spălarea feței o dată.

Îngrijire suplimentară: peeling sau mască (de 1-2 ori pe săptămână)

Folosiți o mască de curățare ușoară și antirid o dată sau de două ori pe săptămână, ca parte a rutinei de îngrijire a pielii antiaging. Peelingul îndepărtează celulele moarte ale pielii și impuritățile, în timp ce masca face tenul mai curat și mai clar.

Această îngrijire suplimentară are loc după curățare. Doar dacă intenționați să folosiți o mască pentru foi, trebuie să o așezați pe față după toner.

curățarea feței pentru pielea matură de la 40 de ani

Pasul 2: toner / toner

Folosiți tonerul de două ori pe zi: dimineața și seara imediat după curățarea de bază.

Pasul 3: ser anti îmbătrânire

Utilizați serul de două ori pe zi: dimineața și seara. În rutina de seară, pregătește în mod optim pielea pentru îngrijirea de noapte.

Cremă antirid împotriva picioarelor de cocoș

Pasul 4: cremă de ochi

Îngrijirea zonei ochilor este deosebit de importantă, deoarece pielea foarte subțire din jurul ochilor slăbește rapid și își pierde elasticitatea. Crema pentru ochi strânge, netezește și vitalizează ochii „zonei problematice”. Aplicați întotdeauna crema de ochi cu degetul inelar cu o mișcare ușoară de lovire. Opțional, puteți folosi și crema de ochi dimineața, înainte de cremă.

Pasul 5: cremă de noapte antirid

În timp ce crema antirid protejează pielea de influențele negative asupra mediului în timpul zilei și oferă îngrijire optimă, îngrijirea de noapte funcționează activ pentru regenerarea celulară. Ingredientele nutritive îmbunătățesc reînnoirea pielii și asigură un aspect tineresc.

Pasul 6: ulei de față

Un ulei facial răsfățat vă poate completa rutina de îngrijire. Uleiurile de față sunt uleiuri vegetale pure cu efect anti-îmbătrânire (cum ar fi uleiul de argan) sau amestecuri speciale de înfrumusețare care oferă o porție suplimentară de umiditate intensă și acționează ca un fel de etanșant..

Îngrijirea pielii împotriva îmbătrânirii începe la vârsta de 30 de ani

Această rutină de îngrijire a pielii vă va ajuta să reduceți semnele vizibile ale îmbătrânirii și să întârziați formarea ridurilor. Deoarece nici cele mai bune produse de îngrijire nu vor afișa rezultate dacă nu faceți rutina de dimineață și de seară un obicei.