Frumuseţe

Ce trebuie făcut împotriva cearcănelor – remedii casnice și sfaturi de îngrijire

Ce trebuie făcut împotriva cearcănelor - sfaturi de îngrijire - remedii casnice -

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă și extrem de subțire decât în ​​orice altă parte a feței. Tocmai această zonă este modelată de semnele vremurilor. Motivele cearcănelor neplăcute de sub ochi se găsesc în cea mai mare parte în stilul de viață nesănătos. Ele apar adesea ca urmare a lipsei de somn. Alcoolul și țigările, consumul insuficient de apă intensifică pigmentarea întunecată a pielii. Unii oameni sunt predispuși genetic la cercurile întunecate și aceasta este cea mai grea parte a scăpării de ei. Și exact la întrebarea: puteți ce să faci cu cercurile întunecate, pot fi găsite în cele ce urmează.

Ce trebuie să faceți cu cercurile întunecate – ce le determină

Ce să faci cu cercurile întunecate somn-relaxare-odihnă

Pentru a găsi tratamentul potrivit pentru cercurile întunecate, trebuie mai întâi să se întrebe cauza. Diferite boli sunt însoțite de decolorarea pielii sensibile de sub ochi și acest lucru poate fi un semnal pentru care. De ce să solicitați sfatul unui specialist – dermatolog sau medicul de familie mai întâi. Stresul, aportul prea mic de lichide, consumul crescut de alcool, prea puțin aer proaspăt își lasă urmele incomode pe față. La suprafață, problema poate fi tratată cu îngrijire adecvată, astfel încât zona ochilor să arate mai frumoasă și mai proaspătă, dar formarea de celule noi ar trebui susținută din interior.

Deci, ce să faci cu cercurile întunecate și ce să nu faci

Ce trebuie să faceți împotriva cearcănelor sub ochi, aplicați cremă de masaj

Pe parcursul vieții, fața umană pierde grăsime, pierde volum, ridurile mici apoi arată mai adânc, pielea devine mai subțire, cu vase de sânge fine vizibile dedesubt. Oamenii cu piele deschisă suferă mai des de această problemă, care au pielea mai subțire în mod natural și încearcă să o ușureze rapid. Cosmeticienii nu recomandă utilizarea cremelor de iluminare, deoarece sunt prea intense pentru zona sensibilă a ochilor. Crema bună pentru ochi se caracterizează prin consistența sa ușoară, care absoarbe rapid și ambalajul foarte mic. Ultimul este adecvat datorită perioadei scurte de valabilitate după deschidere. Produsele de îngrijire trebuie aplicate cu mișcări ușoare și ușoare de tamponare cu vârful degetelor, bătând din colțul interior până în colțul exterior al ochiului.

Ce se poate face împotriva cearcănelor? – atingeți frigiderul

ce-ai-face-împotriva-cercurilor-întunecate-remedii-acasă-ceai-cool

Răceala determină contractarea vaselor de sânge, iar o pungă răcită sau o compresă rece este cel mai rapid mod de a provoca umflături de orice fel. Două pungi de ceai din ceai de mușețel sau alt soi, fără ceai de fructe din cauza colorării sau a altui ceai aromat, răcoriți după utilizare și așezați-i pe ochi, lăsați-l să acționeze 15-20 de minute. Ceaiul negru datorită conținutului ridicat de cofeină are un efect răcoritor suplimentar.

Ce se poate face împotriva cearcănelor? – mască de casă făcută din castraveți

ce-ai-face-împotriva-cearcanelor-remedii-de-casă-castravete-proaspăt

Castraveții au un efect natural de iluminare și fermitate asupra pielii. Combinat cu răceala, efectul de prospețime este garantat. Pur și simplu tăiați două felii groase dintr-un castravete proaspăt, lăsați-le să se răcească la frigider timp de cel puțin 30 de minute și apoi așezați-le pe zona afectată a pielii timp de aproximativ 10 minute. Spălați fața cu apă rece și aplicați o cremă hidratantă pentru ochi. Repetați de două ori pe zi timp de o săptămână pentru cele mai bune rezultate

Ce să faci împotriva cearcănelor – o mască cu zaț de cafea

ce-ai-face-împotriva-cercurilor-întunecate-masca-remediu-pentru-acasă-cafea-pudră-te-faci

Fiecare femeie cunoaște multiplele utilizări ale zațului de cafea – împotriva celulitei ca peeling de casă, pentru umflare și împotriva cearcănelor. Pregătește-ți singur o mască și folosește-o de două ori pe săptămână pentru a obține cel mai bun efect posibil. Iată ingredientele de care aveți nevoie:

  • zăpadă de cafea răcită
  • piper negru
  • Ulei de cocos

Se amestecă toate ingredientele până rezultă o pastă și se aplică pe zonele afectate fără a se freca. Se lasă să acționeze aproximativ 10 minute și apoi se spală.

Ce trebuie făcut împotriva cearcănelor și a pungilor de sub ochi – mască de lămâie și roșii de casă

ce-ai-face-împotriva-cearcănelor-remediu-de-acasă-lingură-argintie

Un remediu care ajută la umflarea și impuritățile pielii este vitamina C. Are proprietăți de pedepsire și luminare a pielii și poate fi obținut, de asemenea, într-o stare complet naturală prin fructele și legumele de pe piață. Pentru masca de casă aveți nevoie de suc de roșii și lămâie proaspăt stors. Se amestecă într-un raport de 1: 1 sau 1: 2, se adaugă puțină sare și curcuma, apoi se amestecă într-o pastă. Aplicați amestecul creat pe ochi și după 10 minute de acțiune, spălați cu apă.

Ce să faci împotriva cearcănelor – acoperă-te cu machiaj

ce-ai-face-împotriva-cearcănelor-sfaturi-de-machiaj

Desigur, la fel ca alte imperfecțiuni ale pielii, cearcănele pot fi acoperite cu machiaj. Pentru zona sensibilă a ochilor, există o cremă specială subțire de napolitane, de asemenea sub formă de corector. Acesta ar trebui să fie cu un ton mai deschis decât tonul natural al pielii. Când faceți selecția, asigurați-vă că culoarea nu este prea deschisă și testați lumina naturală pentru a evita efectul opus și pentru a nu atrage atenția observatorului nedorit în aceste zone. Corector cu pigmenți sclipitori care reflectă lumina și astfel fac să dispară ridurile mici.

Ce trebuie să faceți împotriva cearcănelor – protejați pielea de soare

ce-ai-face-împotriva-cearcănelor-pături-ochelari-de-soare-machiaj

Pielea este cel mai afectată de radiația luminii de la soare sau de la solar. Acest lucru crește formarea pigmentului în toate zonele, inclusiv în cele „nefavorabile”. Este, de asemenea, motivul care stă la baza îmbătrânirii pielii. Pentru a preveni acest lucru, nu vă expuneți direct la soare sau cel puțin purtați cremă de protecție și acoperiți-vă ochii sensibili cu ochelari de soare.