Frumuseţe

Aplicarea autobronzantului: sfaturi și trucuri pentru un ten impecabil și plin de farmec!

Vara tocmai a început și putem, în sfârșit, să purtăm din nou hainele și pantalonii scurți preferați și să depozităm hainele de iarnă în spatele dulapului. Cu toate acestea, din moment ce toți am petrecut mult mai mult timp acasă în ultimele luni, pielea noastră ar putea părea puțin palidă. Și sunt sigur că veți fi de acord că nu este o priveliște frumoasă, nu-i așa? Chiar dacă nu ați planificat o vacanță pe plajă anul acesta sau dacă durează ceva timp, vă puteți bucura totuși de un ten frumos. Aici intervine vechiul autobronzator bun! Produsele inovatoare fac ca pielea noastră să strălucească fără a fi nevoie să stăm la soare ore în șir. Dar, astfel încât să nu se întâmple nenorociri și să nu apară pete sau dungi, aveți nevoie de puțină practică dacă doriți să aplicați autobronzant. Dar pentru asta suntem aici! În articolul nostru vă vom spune exact cum funcționează acest lucru și cum puteți remedia erorile de auto-bronzare!

Aplicarea corectă a sprayului pentru bronzare Tenul îndepărtând Sfaturile petelor

Acum este clar pentru toată lumea că razele UV ale soarelui sunt dăunătoare sănătății noastre și că vara este esențială îngrijirea adecvată a pielii. Auto-bronzantele sunt soluția perfectă pentru toți cei care doresc să-și protejeze pielea, dar totuși nu vor să se descurce fără un bronz radiant și sănătos. Dar, în ciuda tuturor eforturilor noastre, aplicarea autobronzantului nu merge întotdeauna la fel de bine pe cât ne-am dori să fie. De la pregătirea corectă a pielii dvs. până la asigurarea faptului că ați obținut cremă pe acele zone greu accesibile din corp, există loc pentru erori la fiecare pas. Înainte de a intra în panică, totuși, trebuie să știți că îndepărtarea autobronzantului poate fi o briză cu sfaturile potrivite!

Diferitele tipuri de autobronzant dintr-o privire și pe care ar trebui să le alegeți?

Aplicarea picioarelor autobronzante Sfaturi de vară pentru îngrijirea pielii Peelingul corpului

Fie ca loțiune de corp, gel, spray sau șervețele – gama de autobronzante de pe piață continuă să crească de la an la an. În timp ce toate produsele sunt potrivite pentru diferite scopuri și tipuri de piele, toate se bazează pe același ingredient activ – molecula de zahăr dihidroxiacetonă (DHA), care apare în mod natural în corpul nostru. Când aplicăm autobronzantul, substanța reacționează cu stratul superior al pielii. Acest lucru creează o reacție chimică care duce la un ten frumos. Înainte de a intra în mai multe detalii cu privire la modul de aplicare adecvat al autobronzantului, vă vom oferi mai întâi o scurtă prezentare generală a diferitelor produse.

  • Spray-urile bronzante lasă pielea să se simtă reîmprospătată și facilitează aplicarea pe părți ale corpului altfel greu accesibile, cum ar fi spatele. De asemenea, sunt deosebit de potrivite pentru față – nu este nevoie să aplicați cremă, ceea ce înseamnă că nu există pete sau dungi.
  • Loțiune de corp cu efect de bronzare – majoritatea loțiunilor de corp conțin DHA, precum și alte ingrediente hrănitoare și oferă pielii noastre umiditate. Sunt extrem de hrănitoare și cea mai bună alegere pentru femeile cu pielea uscată. Dacă vrei doar un bronz ușor și blând, atunci cel mai bun lucru de făcut este să folosești o loțiune pentru corp.
  • La fel ca loțiunea de corp, crema auto-bronzantă conține multe substanțe nutritive, cum ar fi pantenolul, care împiedică uscarea pielii.
  • Comparativ cu restul produselor, gelul de bronzare conține mai puține grăsimi și se absoarbe mult mai repede. Deoarece nu lasă o peliculă lipicioasă pe piele și ne putem îmbrăca aproape imediat după aplicare, gelul de bronzare este perfect pentru cei grăbiți.

Aplicați autobronzant – Pregătirea corectă a pielii este o necesitate absolută pentru un rezultat uniform

Îndepărtarea sfaturilor pentru autobronzante Remedii la domiciliu pentru a lumina tenul

Puteți obține un bronz frumos fără pete și dungi numai dacă vă pregătiți pielea în consecință în prealabil. Fulgii de piele aspră și moartă duc la un rezultat inegal și pătat și asta nu vrem, nu-i așa? Așadar, înainte de a aplica autobronzantul, este recomandat să folosiți un scrub pentru câteva ore. Se aplică următoarele – cu cât corpul este mai neted, cu atât tenul tău va fi mai frumos și mai strălucitor în cele din urmă. Apoi, ar trebui să aplicați o cremă hidratantă și să o lăsați să se înmoaie bine. Acest lucru asigură că nu există pete, iar autobronzantul este mult mai ușor de împrăștiat. Pentru a evita iritarea pielii și pentru a vă liniști pielea, cel mai bine este să vă radeți picioarele cu o zi înainte și nu chiar înainte de a vă bronza.

Care este tehnica potrivită?

Îndepărtați punctele de autobronzare Străluciți tenul Remedii la domiciliu Sfaturi de vară pentru îngrijirea pielii

Pentru a obține un bronz artificial frumos, pe lângă pregătirea pielii, tehnica corectă de aplicare este, de asemenea, de o importanță crucială. Cel mai bine este să vă îndreptați de jos, începând de la picioare. Pentru ca rezultatul să fie frumos și uniform și cât mai lipsit de urme, este mai bine să aplicați autobronzantul în mișcări circulare și nu doar să-l frecați în sus și în jos. Devine deosebit de dificil cu unele părți ale corpului, cum ar fi spatele și omoplații, care sunt greu de pus pe tine. Nu este nimeni acasă care să te poată ajuta? Nu vă panicați – avem o soluție pentru dvs.! Prima opțiune ar fi să folosiți un spray de bronzare – pur și simplu pulverizați-l peste umeri, apoi mergeți înapoi prin ceață. Cealaltă variantă este puțin neconvențională, dar funcționează destul de bine! Ia o lingură de lemn din bucătărie și atașează-i mănușa de bronzat cu o bandă de cauciuc pentru a-ți aplica autobronzantul pe spate.

Ai devenit prea portocaliu? Este atât de ușor să scoateți autobronzantul sau să îl ușurați puțin!

Aplicarea sfaturilor de îngrijire a pielii de vară, care se auto-bronzează, pentru a lumina tenul

Ați urmat toți pașii și ați aplicat corect autobronzantul, dar ați devenit prea întunecat? Pielea portocalie neplăcută nu trebuie să fie întotdeauna de vină – uneori este formula produsului folosit. Dacă un autobronzant are o concentrație prea mare de DHA, pielea poate ajunge să arate puțin portocalie. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că faceți un test de patch-uri la îndemână înainte de a cumpăra. De asemenea, nu aplicați prea mult dintr-o dată – ar fi mult mai bine dacă aplicați autobronzantul subțire de câteva ori până când veți obține bronzul dorit. În cazul autobronzantelor, este extrem de important să respectați cu strictețe timpul de expunere indicat pe ambalaj. Chiar și cu 2-3 minute mai mult poate duce la un ten întunecat. Singurul lucru pe care absolut nu trebuie să-l faceți dacă doriți să îndepărtați autobronzantul este să folosiți din nou un exfoliant sângeros.

  • Sucul de lămâie proaspăt stors este unul dintre cele mai bune remedii casnice pentru luminarea bronzurilor întunecate sau a petelor. Pur și simplu înmuiați o minge de bumbac cu suc și frecați ușor zonele afectate cu ea. Pentru a preveni iritarea, aplicați apoi o cremă hidratantă.

Sfaturi privind greșelile de auto-bronzare cu privire la aplicarea tenului Strălucirea remediilor casnice

  • A face o baie fierbinte – acesta este probabil cel mai blând și mai relaxant mod de a remedia accidentele după ce ați aplicat autobronzantul. Umpleți cada cu apă fierbinte și cu puțin ulei de baie și culcați-o timp de aproximativ 30 de minute. După aproximativ 5 minute, începeți să frecați pielea cu o mănușă ușoară de masaj sau un burete.
  • Solutie pentru bronzare – Ați încercat totul, dar nu ați putut elimina complet petele sau autobronzantul? Apoi, soluțiile inovatoare de bronzare vin în ajutor! Acesta este un produs destul de nou, care se aplică pe zonele afectate și se spală după o anumită perioadă de timp.

Cum să eliminați petele de pe mâini, cum ar fi autobronzantul?

Cum se îndepărtează petele de autobronzat Sfaturi pentru îngrijirea corpului vara

Spălarea regulată a mâinilor ne face mâinile mai aspre și mai uscate decât alte părți ale corpului. Din această cauză, palmele și degetele absorb bronzul mult mai repede. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să folosiți mănuși de bronzare speciale pentru aplicare. Într-o ciupire, sunt suficiente mănușile de unică folosință din latex. Dar nici tu nu le ai acasă? Vestea bună este că și aplicarea autobronzantului fără mănuși funcționează. În acest caz, pentru a evita petele de portocală, ar trebui să vă spălați bine mâinile de mai multe ori în timpul procesului. Aceasta înseamnă că autobronzantul nu are timp să se absoarbă în piele. Nu uitați să spălați bine zona dintre degete și sub unghii, deoarece aici se colectează cea mai mare parte a reziduurilor de tăbăcire. Pentru a vă proteja unghiile și mai mult și pentru a nu vă strica frumoasa manichiură, le puteți freca cu un strat subțire de balsam de buze.

Coatele și genunchii s-au pătat?

Self Tanner Îndepărtați petele Remedii la domiciliu pentru mâini Îngrijirea corpului Sfaturi de vară

Calusurile de pe genunchi și coate sunt de obicei mult mai groase și mai fulgi. După cum sa menționat mai devreme, cu cât pielea este mai aspră, cu atât devine mai întunecată. Deci, dacă doriți să evitați petele inestetice, este necesară o atenție specială pentru aceste părți ale corpului! Înainte de a aplica autobronzantul, cremați zonele cu un strat generos de loțiune pentru corp și lăsați-l să se înmoaie bine. Pentru un rezultat delicat, puteți amesteca și autobronzantul cu o cremă hidratantă și abia apoi îl aplicați.

Când începe să se estompeze tenul și cât de des ar trebui să aplicați autobronzant?

Aplicarea picioarelor autobronzante Scrub pentru corp Sfaturi de vară pentru îngrijirea pielii

Doar pentru că ați trecut prin procesul de bronzare fără pete sau dungi nu înseamnă că treaba dvs. este terminată. Auto-bronzantele – precum și tatuajele și piercingurile – necesită o rutină de îngrijire ulterioară. Pentru a vă putea bucura de bronz mai mult timp și să nu se estompeze inegal, este important să oferiți pielii suficientă umiditate. Folosiți loțiuni hidratante și de preferință lipsite de ulei dimineața și seara. Uleiurile pe care le conține distrug DHA, iar tenul se estompează mai repede decât de obicei. De asemenea, durează aproximativ 3-4 ore pentru ca produsul să fie complet absorbit. Antrenamentul, înotul sau îmbrăcămintea strâmtă sunt, așadar, excluse. Deoarece numai stratul superior al pielii este colorat, bronzul artificial începe să se estompeze după aproximativ 7 zile. Cu toate acestea, pentru a întârzia procesul cu câteva zile, puteți amesteca zilnic câteva picături de autobronzant cu loțiunea de corp.

Aplicarea autobronzantului fără mănuși Îngrijirea pielii Ten de vară Strălucire Sfaturi