Frumusețe, păr și coafuri

Instrucțiuni Updo Hairstyle – Nouă idei pentru fiecare ocazie

updo instrucțiuni idei sfaturi împletitură frunte ochi albaștri

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri simple care să arate în continuare drăguță, tot ce trebuie să faceți este să răsuciți părul. Așa că lăsați totul în urmă și transformați-vă părul într-o adevărată operă de artă. În acest articol vă vom arăta cinci idei interesante sau cea specială Instrucțiuni de actualizare pentru nouă coafuri grozave pe care le poți imita cu ușurință. Slăbiți mâinile și degetele și încercați-le imediat.

Instrucțiuni Updo cu panglică cascadă

updo instrucțiuni elegant panglică cascadă pagina

Pentru a implementa acest tutorial updo, tot ce trebuie să faceți este să urmăriți imaginile. Începeți prin împletirea unei panglici în stil cascadă pe lateral. Aceasta ar trebui să se extindă înapoi și peste gât. Când ați terminat, pur și simplu înfășurați panglica într-o spirală, așa cum se arată în instrucțiuni, și fixați panglica în loc.

Instrucțiuni Updo – Bun slăbit dintr-o coadă de cal

instructiuni updo bun casual elegant coada de cal pieptene ponei

Această coafură este deosebit de rapidă și ușor de reprodus. Legați o coadă de cal și apoi împărțiți-o treptat în fire individuale, pe care le înfășurați ocazional în jurul părului elastic și legați. Dacă aveți un ponei, îl puteți lucra acolo sau fixați ca în exemplu.

Coafuri festive bricolaj – 3 idei cu instrucțiuni

Instrucțiuni Updo Hairstyle – Nouă idei pentru fiecare ocazie

Faceți-vă chiar o coafură elegantă vintage – 4 instrucțiuni

Instrucțiuni pentru o coafură de coc

instrucțiuni de coafură updo idee coadă de porc doar în fiecare zi

Acest tutorial updo este similar cu cel anterior și la fel de ușor de urmat. Împărțiți părul în trei părți. Legați partea de mijloc într-un coc. Celelalte două se împart din nou în două. Fiecare dintre cele patru fire este apoi ușor răsucite și înfășurate în jurul valorii de coc. Coafura are un aspect general liber, care este elegant în același timp.

Updo elegant

instrucțiuni updo părul lung idee rapidă look de vară

Această coafură este și mai elegantă, dar este proiectată în mai mulți pași. Încercați-le! Este perfect pentru viața de zi cu zi, dar poate fi purtat minunat și la ocazii speciale.

Instrucțiuni Updo- Folosiți o bandă de susținere

din MissySue.com

cu-păr-legat-de-păr

the Instrucțiuni de actualizare vă va arăta cel mai popular mod de a vă răsuci părul. Poate fi combinat cu o bandă pentru cap și nu este greu de imitat. Pur și simplu puneți bandă și setați-o. Adunați părul într-o coadă de cal și ascundeți capetele din spatele bandei de sus. În cele din urmă, trageți părul împreună pentru a obține etanșeitatea dorită. Rezultatul este un updo de bricolaj.

Instrucțiuni Updo- O coafură pe jumătate deschisă, cu o bandă de păr parțial ascunsă

jumătate deschis-jumătate-sus-păr

Aceste Instrucțiuni de actualizare este la fel de ușor de replicat și constă din fotografii. Updo-ul DIY este deosebit de interesant, deoarece combină o coafură deja familiară cu ceva nou. În principiu, tot ce trebuie să faceți este să puneți o bandă de păr și apoi să înfășurați o parte a părului în jurul benzii în zona din spate. Acest lucru creează o coafură frumoasă, pe jumătate deschisă.

Un dublu „Gibson Tuck”

Gibson bun face-it-yourself updo

Acest lucru, pe de o parte, casual și, pe de altă parte, elegantul updo DIY este atât de versatil încât poate fi purtat într-o mare varietate de ocazii, fie în viața de zi cu zi, la o petrecere sau la un prânz de afaceri. Coafura durează puțin mai mult decât celelalte coafuri de pe această listă, dar merită cu siguranță efortul. De ce să-l alegi pe acesta Nu faceți up up când sunteți invitat la o nuntă sau la altă ocazie oficială?

parul-rulat-sus-pe-gat

the-double-Gibson-bun-up-hair-up

Împletituri-și-updo-pașii-de-a-face-singur

Un coc împletit în combinație cu împletituri

Acest tip de coc este superb, nu crezi? În loc să folosiți o bandă pentru cap pentru a obține acest efect, ca în primul exemplu, vă puteți folosi și părul. Pentru a face acest lucru, pur și simplu împletiți două împletituri pe fiecare parte și fixați-le cu știfturi în partea din spate a capului. Împletiți restul părului într-o împletitură liberă și puneți-l în spatele împletiturilor laterale de sus. Ați terminat cu acest updo destul de DIY!

din Poveste romantică

Instrucțiuni-face-it-yourself updo

Un coc răsucit pentru părul creț

Acest updo DIY este perfect pentru toate doamnele cu coama cret. Este oarecum similar cu instrucțiunile de mai sus, cu excepția faptului că în acest caz nu împletiți firele laterale, ci pur și simplu le învârtiți și pur și simplu fixați restul părului pe ele. Nu sunteți de acord că această coafură arată doar minunat? Încercați-le chiar acum! Sperăm că vă va plăcea să încercați acest mare updo.

cum să-ți faci un up-yourself

Bun-ondulat-coc-pe-gât

o-mare-idee-pentru-un-updo

vizualizare laterală-up-do-it-yourself

jumătate-deschis-jumătate-sus-de-păr-Hollywood-Stars