DIY

Tricotat XXL: Pături, eșarfe, perne sau pulovere din plasă uriașă sunt la modă

XXL tricotat pătură gigant tricotat gros tendință alb

O pătură confortabilă, o aruncare sau o ștergă, în principal vă menține cald, deoarece ceea ce ar putea fi mai frumos decât să vă retrageți pe canapea cu o ceașcă de ceai aburit și o pătură caldă în zilele reci. Din frânghie? Chiar mai bine, deoarece tricotul gros este un trend actual de viață în acest moment. Este moale, te menține cald și oferă o doză suplimentară de confort. Formatul uriaș oferă multe avantaje și, mai presus de toate, că poți realiza singur o pătură cu ochiuri grosiere cu cheltuieli mici (de timp). Tricotatul XXL este foarte distractiv și chiar și amatorii de tricotat o pot face. Nici nu aveți nevoie de ace pentru cusăturile uriașe, funcționează doar cu mâinile și brațele.

Tricotat XXL: tricotatul gros este foarte popular!

xxl pătură gigant tricotat de culoare roșu gros

Termenul „vreme pulover” se referă la anotimpul rece în care îți place să porți haine calde. Și acasă, oamenilor le place să se înconjoare cu lucruri care îi țin de cald. Articolele tricotate și tricotate din lână nu cuceresc doar garderoba toamna și iarna, ci și lumea vieții. Pentru a echipa locuința cu unități suplimentare de peluză, există pături, tricouri, covorașe, perne și pufuri tricotate imaginative, pe care le puteți cumpăra sau face singuri după cum doriți.

XXL pătură confortabilă tricot merionowool

Tricotajele confortabile XXL sunt în prezent o tendință șic. Păturile uriașe tricotate, groase, așezate pe canapea sau pe pat oferă un plus de confort. În plus față de confortul de locuit, ele creează o schimbare în interiorul modern datorită structurii lor unice. Dacă doriți să aduceți trendul acasă, aveți două opțiuni: cumpărați-l sau tricotați-vă singur. Dacă nu aveți chef de tricotat XXL, există pături minunate și uriașe. În funcție de calitatea firului și de mărime, prețul poate ajunge la gama de trei cifre. Atunci poate că mai bine dai tu o mână de ajutor?

Tricotat XXL: o tendință pentru casă și garderobă

XXL pătură din tricot pătură cuvertură dormitor cameră de zi

Păturile de tricot gros din lână merino sunt moi, moi și foarte calde. Construcția de plasă uriașă și liberă are și alte avantaje. În funcție de dimensiuni, puteți realiza un tavan cu ochiuri mari într-un timp surprinzător de scurt. Pentru aceasta puteți folosi sau nu ace speciale pentru tricotat sau croșetat în versiuni XXL. De asemenea, funcționează doar cu mâinile tale.

Tricotat XXL: cusăturile uriașe în orice formă și dimensiune sunt foarte la modă

pătură xxl tricot gigant tricot gros gros culoare alb gri

Materialele și aspectul natural sunt foarte actuale în acest moment. Așadar, nu este de mirare că păturile din lână cu ochiuri largi sunt la modă. Acestea se caracterizează printr-un model de tricotat simplu și simplu și culori moi. În același timp, arată foarte luxos și special. Accentele tricotate gros devin adevărate atracții în fiecare casă.

Pătură gigant de tricotat XXL, variantă confortabilă, mare

Tricotatul XXL este de fapt foarte distractiv, potrivit designerilor din spatele giganticelor pături de lână. Unii chiar au început-o ca o formă de terapie și în curând nu s-au putut opri. Tricotatul și croșetatul sunt de fapt activități foarte calmante. În format gigant, este și mai ușor, deoarece ochii nu sunt încordați. Rezultatul poate fi văzut numai după un timp scurt de muncă.

Scaun din puf tricotat XXL camera de zi culoare pastel gri

Accesoriile de joacă pentru casă pot fi realizate în tricotaje XXL. Pufurile tricotate par deosebit de atractive. Ele vin în diferite forme și dimensiuni. Cu umplutură pentru ședere sau culcare, acestea sunt un plus funcțional și extrem de confortabil la restul mobilierului. În camera copiilor, sunt minunați folosiți de cei mai mici membri ai familiei. Puteți pune confortabil picioarele pe ea în sufragerie.

XXL tricot gigant pătură grosier tricot gri confortabil

Dacă v-ați gândit să începeți tricotatul XXL, iată câteva sfaturi pentru începători. Chiar dacă sunteți proaspăt la lucru, plafonul uriaș este gata după doar câteva ore de muncă musculară. Datorită firului XXL, nu aveți nevoie de atâtea cusături și, prin urmare, nu de atât de mult timp. Pentru începătorii care nu au experiență în tricotat sau croșetat, este recomandabil să începeți mai întâi cu o piesă mai mică, poate cu un șervețel sau o eșarfă.

Cusături uriașe pentru casă și nu numai

pernă din tricot XXL tricot grosier lână albă merino

Ca o pernă sau o husă decorativă, tricotul gros și confortabil capătă o dimensiune cu totul nouă, pe care ți-o poți imagina deja făcându-te. Materialele de care aveți nevoie pentru tricotat XXL sunt aceleași ca și pentru tricotat convențional sau croșetat, dar într-o versiune XXL. Când vine vorba de fire, puteți alege între lână super groasă și lână.

Tricotat XXL: material pentru cusături uriașe

XXL pătură gigant tricotat tricot grosier cameră de zi albă

Materialele precum alpaca sau lâna de oaie și, eventual, lâna sunt potrivite în special pentru producția de articole confortabile, cum ar fi pături, eșarfe și pulovere. Pentru covoare mici, covoare, rogojini, pufuri și altele care sunt folosite mult, firele de bumbac sunt alegerea mai bună, deoarece sunt mai robuste și mai ușor de întreținut decât lâna. Puteți, de asemenea, să-l creați sau să-l reciclați singuri din tricouri vechi și resturi de țesătură și astfel să faceți proiectul DIY original ecologic.

XXL tricotat cu lână: tipuri de lână

xxl fire tricotate lână merino culori pastel tendință

La tricotarea XXL, o anumită grosime a firului este de o mare importanță, deoarece altfel țesătura tricotată va fi foarte permeabilă, plină de găuri și, în cele din urmă, va arăta mai mult ca o plasă. O grosime a firului de 30 mm este considerată optimă și puteți alege între diferite tipuri de lână.

  • Bumbac: Confortabil, rezistent, dar nu la fel de cald ca lâna nouă.
  • Lână virgină: caldă și rezistentă, dar poate fi ușor zgâriată.
  • Lână Merino: foarte moale, de înaltă calitate, elastică, ușor de lucrat și vă menține cald. Prin urmare, ideal pentru tricotat pături, eșarfe, pulovere și pălării.
  • Lână Angora: izolantă, pufoasă.
  • Lână de alpaca: Foarte moale, ușoară, caldă, stabilă dimensional și durabilă, dar foarte scumpă.

XXL tricotat pentru începători

xxl tricotat fără ace face tricotat braț singur

Când vine vorba de ace de tricotat, există două opțiuni: două ace de tricotat sau un ac de croșetat din lemn ușor într-o dimensiune suplimentară, adică grosime de cel puțin 20 mm. Dacă ați ales un fir de lână foarte gros, atunci acele de tricotat ar trebui să fie, de asemenea, mai puternice. Alternativ, puteți folosi propriile mâini și brațe în loc de ace de tricotat. În această postare oferim sfaturi utile și instrucțiuni video pentru fiecare metodă de tricotat XXL.

XXL tricotat cu ace

XXL variante din lemn de ac de croșetat mare

Ace de tricotat foarte mari pentru lână de tricotat foarte groasă sau alunecări se găsesc cel mai bine online. O grosime de 30 mm sau 35 mm este ideală pentru realizarea unor proiecte mari de tricotat precum pături, șaluri, covoare, perne și multe altele. Cu aceste ace de tricotat, tricotul XXL este creat la o viteză incredibilă. Există variante din lemn și plastic.

XXL tricotat cu două ace

xxl ace de tricotat faceți-le singur idei de instrucțiuni

Tricotatul XXL funcționează la fel ca tricotatul convențional. Cu toate acestea, rulează mai repede și este chiar mai potrivit pentru începători și începători la tricotat. Motivul pentru aceasta este grosimea ochiurilor individuale. Pentru a fi în cele din urmă mulțumit de rezultat, alegerea lânii joacă un rol foarte important. Ar trebui să fie extra voluminoasă și este denumită de obicei lână XXL sau lână groasă. De obicei, constă din lână nouă pură sau dintr-un amestec de lână și acril.

Cum funcționează tricotajul XXL cu două ace de tricotat poate fi văzut în acest videoclip.

XXL tricotat cu croșetat

Instrucțiuni gigant de tricotat XXL, faceți-o singur

Tricotatul XXL funcționează și după principiul croșetării și numai cu un ac. Cârligele de croșetat XXL din lemn sunt ideale pentru prelucrarea firelor și a blaturilor foarte groase. Aceasta poate fi folosită pentru croșetarea păturilor foarte mari, eșarfelor, pălăriilor, covoarelor rotunde, coșurilor și altele asemenea.

Puteți vedea cum funcționează croșetarea XXL în acest videoclip.

Tricotat XXL fără ace: tricotat pe braț

xxl braț de tricotat mâini de tricotat fără ace

Dacă până acum versiunea XXL de tricotat funcționa exclusiv cu ajutorul acelor de tricotat și croșetat, acum este posibilă fără, dar numai cu brațe și mâini. Arm knitting sau „arm knitting” este o nouă tendință DIY care a cucerit în totalitate Instagram, Pinterest și bloguri creative. Este minunat pentru toată lumea, deoarece este foarte ușor și extrem de rapid. Tot ce aveți nevoie este lână XXL și propriile brațe.

XXL tricotat cu mâinile

xxl braț tricotat mâini de tricotat lână merino gri

La tricotarea brațelor, cusăturile sunt aruncate cu brațele în loc de ace de tricotat, iar mișcările sunt exact la fel ca la tricotatul normal. Pur și simplu rulează mai repede și după primele trei rânduri ai un rezultat remarcabil. La urma urmei, nu ai nevoie de atâta răbdare și timp.

xxl braț de tricotat instrucțiuni de tricotat idee

Pentru o pătură de lână XXL pentru două persoane cu dimensiunile 150 cm x 190 cm aveți nevoie de aproximativ 4,5 kg de lână. Asta poate fi destul de scump. Dacă nu doriți să investiți atât de mult în prima dvs. pătură auto-tricotată, puteți începe cu o versiune mai mică. Pentru o pătură pentru o persoană care măsoară 120 cm x 150 cm sunt necesare aproximativ 3,5 kg de lână.

instrucțiunile de tricotat pentru brațul de tricotat xxl, faceți-le singur

La tricotarea XXL, doar primul rând poate fi puțin nervos și solicitant. Primele cusături ar trebui să fie aruncate liber și calm. Pe o pătură de lână cu lățimea de 150 cm, sunt aruncate aproximativ 30 de cusături uriașe. Pentru o bucată mai mică de tricotat, cum ar fi o husă de pernă, sunt suficiente mai puține cusături. În videoclip puteți vedea exact cum funcționează tricotarea brațelor.

Tricotat XXL: pături gigantice, rogojini, perne, pufuri, pulovere & Co.

Păturică gigant tricot XXL culoare pastel roz scandinav

Posibilele variante pentru tricotat XXL sunt aproape nelimitate: de la pături imense de lână la covoare rotunde și covorașe până la îmbrăcăminte supradimensionată precum pulovere, cardigane, eșarfe și pălării. Dacă aveți puțin timp, puteți face singur un set întreg. Este nevoie de aproximativ 4 ore pentru a tricota o pătură mare. Accesoriile pentru casă din tricotaje XXL sunt foarte populare în acest moment și sunt foarte potrivite ca cadou iubitor. În cele ce urmează vă prezentăm câteva idei grozave de tricotat XXL.

Ușor tricot XXL culori pastelate tendință deco moale

xxl pătură tricot pentru bebeluși lână groasă confortabilă

XXL pernă tricotat trendy deco gri gros

Eșarfele groase, pălăriile și puloverele sunt la modă

Eșarfă tricot XXL tricot gros gros culoare cusătură uriașă

Eșarfă tricot XXL gigant tendință roz gros

Cardigan din tricot alb gros

Pulover gros tricotat XXL tendință supradimensionată

Pălărie tricot XXL gros cu pompon tendință galben muștar

XXL tricotat pentru casă: ceva și pentru animalul de companie

Accesorii tricot XXL pătură pisică câine de companie

Tricotat XXL: o tendință actuală de decorare

xxl tricotat decor tendință ghiveci de flori roz ochi-catcher

XXL tricotat decor tendință tricot grosier inimă roz

idei de tricotat xxl decorare tendință tricotat iepure animal

XXL tricotat: pufuri tricotate

Scaunul pentru picioare din tricot xxl confecționează-ți singur un puf de tricotat

xxl pernă tricot rotundă groasă modernă

XXL tricotat puf tricotat perne picioare sufragerie masă de sufragerie

XXL tricotat ca idee de cadou

XXL tricot pătură eșarfă pernă idee cadou

Tricotat XXL: croșetați un covor rotund

XXL tricotat alergător de covor tricotat

Instrucțiuni pentru croșetat covor tricot XXL