DIY

Realizați singuri rame și proiectați pereți creativi pentru fotografii – 20 de idei

rama-imagine-fă-o-singură-flori-artificiale-roz-alb-cadru-de-fier-vintage-romantic

Lasă-ți imaginația să iasă în libertate – îți vom arăta 20 de idei despre cum să fii original Realizați singuri rame și să poată proiecta un perete foto creativ. Arătați-vă fotografiile de familie sau fotografiile și desenele preferate!

Realizați singuri rame pentru imagini – idei originale cu materiale naturale

rama-imagine-creați-vă-firul-colorat-colorat-bricolaj-idee-creativă

Puteți obține unul complet nou Realizați singuri rame, sau cumpărați o ramă de bază și creați-o într-un mod original cu materiale naturale. Dacă v-ați decis prima variantă, puteți construi cadrul din patru ramuri de copaci și pur și simplu atașați fotografia pe spate cu bandă adezivă. Un sfat – lemnul pentru paleți este ideal ca ramă foto. Cei care doresc să decoreze o ramă de tablou pe care au cumpărat-o au ceva mai multă libertate creativă. Ramele lipite cu cochilii sunt foarte populare – dar puteți decora și rama cu nuci sau scoarță de mesteacăn, de exemplu. Pe de altă parte, ramele de imagini decorate cu bandă decorativă colorată arată moderne. Aici vă puteți arăta creativitatea – în loc să folosiți bandă adezivă, puteți decora cadrul cu ștampile, de exemplu.

Faceți-vă rame și decorați-le cu mai multe perle și pietre sclipitoare

rame pentru imagini-face-te-margele-sclipici-lipici-decora-pietre-cristale-inel-decor-idee

Ramele nu sunt utilizate doar pentru fotografii, ci pot fi folosite și pentru depozitarea bijuteriilor. De exemplu, dacă doriți să găsiți un loc special pentru inelul dvs. de logodnă, puteți face o mică ramă foto pentru acesta și o puteți decora frumos. Pentru acest proiect de artizanat, puteți folosi mici perle și strasuri și puteți face singur un depozit de inel plin de farmec. În locul fotografiei, introduceți hârtie de model frumoasă și lipiți un știft cu un cap frumos pe el. Inelul poate fi agățat acolo.

Proiectează un perete foto – sfaturi și idei creative

Puneți fotografiile de familie pe perete – 29 de idei originale

Decorează cu rame pentru poze – 50 de idei pentru a o face singur

Realizați singuri rame creative – 20 de idei interesante

rame pentru imagini-fă-te-fotografii-mini-șnururi-de-iută sfoară-orez-sfori-rame-turcoaz

Aici am dori să vă prezentăm multe idei grozave, ușor de imitat și care vă pot pune în scenă imaginile. Pentru ideea prezentată mai sus, veți avea nevoie de o ramă de imagine veche, de niște șiruri, mini șnururi de îmbrăcăminte și de niște chinuri. Cablul este întins mai întâi de-a lungul părții lungi și atașat la rama de imagini cu crampoane. Apoi, fotografiile pot fi agățate cu ajutorul șnururilor și peretele foto original DIY este gata.

Decor elegant de perete cu mici fotografii alb-negru pe plăci cu modele 

imagine-cadru-face-it-yourself-perete-vopsea-gri-elegant-model-geometric-zig-zag

Puteți reproiecta creativ rame simple și le puteți utiliza pentru a crea un frumos perete foto în apartament. Plăcile mici din lemn sau plastic pot fi acoperite cu probă de hârtie și apoi folosite ca bază pentru rama foto. Pentru acest proiect, utilizați hârtii de diferite modele și culori, care se potrivesc unul cu celălalt.

Idei creative și ieftine – creați-vă propriile rame din carton

Decupați singuri rame din carton

Dacă doriți să realizați singură întreaga ramă, cartonul este un material foarte potrivit. Diverse forme pot fi decupate și transformate în rame foto creative. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decupați două șabloane identice în orice formă din carton. Apoi decupați o fereastră pentru fotografia din primul șablon. Pentru a face rama să arate mai frumos, o puteți decora cu hârtie sau alt decor la alegere.

Faceți-vă rame și decorați-le cu coaja de mesteacăn

Proiectați rama foto din scoarță de mesteacăn materiale naturale idei de artizanat

Pentru un interior natural, materialele naturale sunt minunat potrivite ca decor pentru rame. Sunt, de asemenea, un decor ieftin, deoarece pot fi colectate în timpul unei călătorii în natură sau o plimbare în parc. Tu decizi singur dacă coajă de mesteacăn, coajă de nuc, castan sau orice alt material. Puteți folosi adezivul fierbinte pentru a atașa decorul la cadru.

Colorează diferite rame pentru aceeași culoare

Rama foto color roșu fotografii alb negru

Dacă v-ați decis un frumos perete foto în camera de zi sau în casa scărilor, atunci puteți folosi rame pentru poze în diferite dimensiuni și culori. În loc să le aranjați singuri, ramele foto de bază pot fi vopsite în orice culoare, astfel încât să se potrivească cu restul interiorului.

Rama foto decorată cu bandă adezivă

Banda adezivă colorată, modernă, ideea de decorare originală

Puteți folosi chiar și bandă adezivă ca decor pentru o ramă. Ceea ce se înțelege aici este o bandă cu modele care poate fi găsită în multe culori diferite și modele frumoase. Așa-numita bandă washi este perfectă pentru decorarea ramelor foto simple și le poate transforma în atrăgătoare frumoase.

Perete foto original – fotografii alb-negru pe o suprafață colorată

hârtie albastră violet albastru portocaliu

Cu imagini și fotografii în cadre frumoase, accentele pline de viață pot fi setate în interior. Hârtia colorată poate fi folosită pentru a decora acest lucru și, astfel, să creați singuri rame colorate. Cu toate acestea, dacă ramele foto sunt colorate, fotografiile alb-negru sunt mai bune decât cele colorate. În acest fel, culorile imaginii și ale cadrului nu vor fi amestecate.

Ramele foto sunt realizate din suluri de hârtie

Proiectați în mod creativ bucătărie pe hol

O idee mișto pentru hol sau pentru camera copiilor – decupați forme creative din carton și lipiți imaginile de familie pe ea. Tăiați rolele de bucătărie în două, apoi tăiați fotografiile în funcție de dimensiunea rolelor. La final, lipiți fotografiile de rulourile de bucătărie și agățați-le de perete. Cumpărați rame de imagini monocrome și folosiți hârtie colorată ca bază pentru fotografii. Vopsiți toate ramele pentru o culoare îndrăzneață. Și la final o idee dulce pentru camera fetei din carton din nou – decorați cadrul cu spray cu sclipici.

Tăiați o ramă din carton pentru camera copiilor

carton tăiat tinker decora camera copiilor

Ramele foto jucăușe din carton sunt perfecte și ca decorațiuni de perete pentru camera copiilor. Copiii și adolescenții pot, de asemenea, să facă singuri aceste rame și să le folosească drept cadou pentru un prieten, de exemplu. Dacă copiii sunt prea mici, ar trebui să ai grijă de ei în timp ce fac meserii și poate îi ajuți să taie cu foarfeca.

Decorați rama cu materiale naturale

răsfățați-vă idei de decorare toamnă iarnă

După cum sa menționat deja, materialele naturale sunt foarte potrivite ca decor pentru rame de tablouri. Mai ales dacă sunteți în căutarea unui proiect manual original pentru toamnă, puteți folosi diferite nuci sau coji de nuci pentru a decora. Tot ce aveți nevoie este o ramă foto veche și un adeziv bun.

Pietre de râu ca accent pe birou

Roci pietre idei de design creativ natura

Suporturile pentru fotografii oferă o alternativă creativă la rame pentru birou. Acestea economisesc spațiu și sunt întotdeauna potrivite ca cadou de casă. De asemenea, puteți crea singuri suporturi foto originale folosind pietre de râu și niște sârmă. În plus față de fotografii, aceste suporturi sunt perfecte pentru note mici și note.

Construiți singuri rame de imagini din ramuri de copaci

Construiește-ți singur ramurile de copaci ale ramei

Rame pentru tablouri din paleti de lemn – idee să te faci singur

Cadru decor rustic din lemn hol

Idei rama foto design carton spray purpuriu purpuriu

Rama foto Idei de decor în stil rustic

Ramurile de copaci construiesc singur un perete decorativ rustic