DIY

Pur și simplu faceți-vă singuri cârlige – 13 idei originale

Instrucțiuni de la kristymuprhy.com

Cârlige pentru haine-bricolaj-idei-cerbi de coarne-roz-aurii-accente

Aveți și senzația că există tot mai multe jachete pe coridor și că pur și simplu cârligele nu mai sunt suficiente? Și vi se par prea plictisitoare articolele pre-cumpărate din magazin? Apoi, pur și simplu proiectați-l singur Cârlig pentru haine. Vă vom arăta câteva idei originale pe care le puteți face din obiecte de uz casnic, printre altele. Sunt ușor de realizat și perfecte pentru pasionații de proiecte DIY. Încercați-le imediat. Exemplele sunt ideale și ca idei de cadouri. Deci, dacă doriți să surprindeți pe cineva cu ceva foarte special, care are o notă personală, puteți crea un cârlig minunat DIY.

1. Cârlig pentru haine din pensulă

Fotografie prin dominicwilcox.com

Cârlige pentru haine-idei-bricolaj-perii-de-vopsit

Puteți obține forma unui cârlig folosind adeziv sau un adeziv de uscare mai rapidă pentru a îndoi perii și a le menține astfel. Sunt vechile tale perii toate colorate de vopseaua pe care ai folosit-o? Nici o problemă! Deoarece acest lucru creează un efect minunat, colorat pe perete.

2. Cârlige pentru haine din furci și linguri

Dulapuri-cârlige-idei-bricolaj-furci-vechi-scândură de lemn

Puteți utiliza, de asemenea, tacâmuri vechi, inutilizabile, făcând cârlige din el. Furcile sunt deosebit de eficiente pentru acest lucru, deoarece puteți îndoi și modela vârfurile furcii într-un mod interesant.

3. Darts

Dulapuri-cârlige-idei-bricolaj-săgeți-oțel

Pentru o variantă modernă, folosiți săgeți. Cele vechi sunt potrivite pentru acest lucru, cu condiția să fie încă în stare bună. Săgețile metalice pe care le puteți cumpăra într-un magazin sunt deosebit de elegante.

4. Paragrafele Cârlige pentru haine-idei-bricolaj-pantofi-stiletto-tocuri

Ai tocuri înalte care s-au demodat demult, dar ești prea bun ca să le arunci? Apoi, pur și simplu folosiți tocurile pentru a atașa cârligele originale de perete.

5. cheie

cârlige garderobă idei bricolaj chei

Similar cu furcile, puteți îndoi cheile pentru a le folosi ca cârlige. Această idee este potrivită în special pentru garaj sau atelier pentru a închide geaca de lucru.

6. Robinet robinet

dulap-cârlig-bricolaj-idei-robinet robinet

Știți acele robinete vechi ale robinetului care au o formă superbă ornamentată. Transformați-le în cârlige eficiente, atașându-le la o scândură. De asemenea, le puteți vopsi în culori în prealabil.

7. Jumătate de ceainice

dulapuri-cârlige-idei-bricolaj-jumătate-ceainice

Aceasta este o idee perfectă pentru un stil romantic romantic. Tăiați un ceainic vechi de porțelan în jumătate sau folosiți un ceainic metalic și vopsiți-l în alb. Nu crezi că este foarte eficient?

8. Conducte de cupru

Ideea de www.remodelista.com

Cârlige-dulap-idei-bricolaj-țevi-de-cupru-instrucțiuni

Cuprul este o culoare foarte plăcută. Din acest motiv, este perfect pentru setarea accentelor. Puteți realiza cârlige eficiente din piese vechi.

9. Cârlige pentru haine din cablu sau sârmă

Ideea de ohhappyday.com

Dulap-cârlige-idei-bricolaj-instrucțiuni-cablu-de-sârmă-cameră pentru copii

Puteți realiza cârlige pentru haine din sârmă sau șnur colorat, care conțin și un salut personal. O idee foarte simplă de imitat.

10. Coarne de cerb

Ideea de camilestyles.com

Dulap-cârlige-bricolaj-idei-cerb de coarne

Un cârlig pentru haine din coarne este, de asemenea, foarte eficient. Această idee este orice altceva decât brânză. De asemenea, aveți opțiunea de a-l proiecta în culori.

11. Clanțele ușii de diferite modele

Cârlige-dulap-idei-bricolaj-butoane-sertare-vechi-ușă

Înainte de a arunca vechiul tău dulap sau sifon, gândește-te la ce altceva poți folosi. De exemplu, clanțele ușii sunt potrivite. Dacă lemnul are un bob mare, puteți utiliza, de asemenea, o scândură pentru a atașa clanțele ușii. Aveți deja un cârlig DIY.

12. Decorați cârligul pentru haine

Cârlige pentru dulapuri-idei-bricolaj-diferite-plăci-de-lemn

Nu aruncați resturi vechi de lemn! În schimb, cumpărați cârlige frumoase pentru această idee (bineînțeles că și cele de casă sunt potrivite). Apoi le decorați aliniați diferite bucăți de lemn colorate. Obțineți un mozaic impresionant din lemn pe care îl puteți proiecta individual. Acesta este un mod excelent de a folosi resturile de lemn pentru ceva util.

13. Figurile de animale ca cârlige

Cârlige pentru haine-idei-bricolaj-figuri-animale

Dacă doriți să proiectați un cârlig pentru haine pentru camera copiilor, puteți folosi figuri de jucărie sub formă de animale sau alte lucruri. Faceți-vă copilul fericit!