DIY

Proiectarea etichetelor textile: Acesta este modul în care puteți adăuga o etichetă individuală articolelor dvs. de casă!

Proiectați etichete textile, recunoașteți calitatea, coaseți, imprimați

Toată lumea este fericită de produsele de casă care vin din inimă. Nu numai cadourile frumoase, ci și cele practice sunt deosebit de populare. Fețe de pernă cu patch-uri, cumpărători plini de culoare și alergători de masă eleganți: în zilele noastre, chiar și începătorii pot adapta cadouri creative cu instrucțiunile artizanale potrivite. Cursanții avansați își transformă adesea hobby-ul într-o profesie și coase sau tricotează articole unice pe care le vând online sau în buticuri. Indiferent dacă este o afacere sau o pasiune, etichetele conferă produsului o notă individuală. Vă vom oferi o prezentare generală a diferitelor variante și vă vom împărtăși sfaturi utile cu privire la modul de proiectare a etichetelor textile. Lăsați creativitatea să vă preia mintea și corpul!

Creați etichete textile: recunoașteți etichetele țesute de înaltă calitate

Etichetele textile proiectează propria colecție

Genți cusute cu dragoste, tricouri sau pălării imprimate: o etichetă țesută nu trebuie să lipsească pe accesoriile de îmbrăcăminte și țesături. În prezent, etichetele textile pot fi furnizate cu text și simboluri în funcție de propriile preferințe. Combinația de font, culori și rame decorative conferă designului o notă personală. Cei care aleg să facă acest lucru trebuie să învețe să recunoască etichete de înaltă calitate. În cele din urmă, nu numai produsul / cadoul în sine, ci și eticheta materialului său ar trebui să dureze mult timp. daca tu Comandați etichete textile, deci trebuie să fiți atenți la următoarele:

1. Materialul: Majoritatea etichetelor textile sunt fabricate din plastic. Poliesterul țesut oferă multe avantaje: își păstrează forma după multe spălări, se simte confortabil pe piele și este extrem de durabil. Capetele sale pot fi sigilate termic. Bumbacul este uneori oferit ca alternativă. Deși marchează cu un aspect natural, are și multe dezavantaje și se dovedește a fi impracticabil, în special pentru etichete. De exemplu, eticheta țesăturii se poate micșora după spălare, marginile nu pot fi sigilate termic și, prin urmare, trebuie cusute.

Rucsacul de design al etichetelor textile coase pe țesătură

2. Culori: etichetele textile de înaltă calitate rămân rezistente la culoare după multe spălări.

3. muchii netede: atunci când capetele sunt sigilate termic, marginile sunt garantate să nu se spargă.

4. Instrucțiuni de îngrijire de la producător: Etichetele calitative pot fi chiar spălate la temperaturi mai ridicate și sunt potrivite pentru uscare.

5. Atașați etichete de țesături: majoritatea etichetelor țesute sunt oferite în două versiuni. Ele pot fi cusute sau călcate.

6. Cantitate minimă: de obicei cantitatea minimă este de 25 de bucăți.

Etichetele țesute de înaltă calitate sunt ideale pentru întreprinderile mici și buticurile care acordă o atenție deosebită calității și doresc să facă o impresie bună asupra clienților lor. Etichetele țesute sunt în mare parte cusute, dar pot fi atașate și țesăturilor tricotate cu nituri.

Etichete textile de design: design și fier pe etichete de țesături imprimate

Etichete textile de design Cadouri DIY decorează pungi cosmetice

Pasionații de meșteșuguri care doresc să facă mici cadouri pentru oaspeții unui eveniment, o sărbătoare de familie numeroasă sau o nuntă pot opta ei înșiși pentru alternativa ieftină. Oricine poate proiecta online etichete tipărite tipărite în 2 minute. Opțional, puteți utiliza propriul design. În acest caz, trebuie respectate instrucțiunile producătorului privind dimensiunea, înălțimea textului, formatul fișierului și culorile. Etichetele din material textil imprimat pot fi atașate rapid și sunt deosebit de practice. Pur și simplu îndepărtați cu atenție folia de protecție, așezați eticheta și așezați hârtie de copt peste ea. Calcați hârtia pergament 20 de secunde până când eticheta se lipeste corect. complet!

Etichetele textile tipărite sunt potrivite pentru toți cei care, de exemplu, aplică rapid o etichetă produselor publicitare precum tricouri sau eșarfe și apoi doresc să le distribuie vizitatorilor la un târg, eveniment sau sărbătoare.

Etichetele din piele oferă produsului acel ceva

Sfaturi pentru designul etichetelor din piele de blugi

Etichetele din piele sunt absolut atrăgătoare și par deosebit de atractive pentru denim. Textul este gravat pe piele reală, culoarea sa se potrivește automat cu culoarea de piele selectată. Opțional, etichetele pot fi perforate cu un laser, astfel încât să poată fi apoi atașate rapid la bunuri. În ceea ce privește îngrijirea, etichetele din piele sunt sensibile. Pot fi spălate până la 40 de grade și sunt rezistente la uscător.

Etichete textile design pălărie tricotat butic articole unice