DIY

O lumânare reparată ca decor potrivit pentru toamnă

decor-de-toamnă-idei-clătite-de-sticlă-suport-lumânări-foaie-fetru

Există ceva tradițional despre lumânări pe masă. Lumânările în pahare frumoase arată drăguț și sunt deosebit de moderne atunci când sunt înconjurate de pietre frumoase, fasole sau semințe. Astăzi vă vom prezenta o idee grozavă și extrem de simplă, mai degrabă decât să remediați una obișnuită Lumânare ca decor potrivit toamnei. Deși va fi unul dintre cele mai rapide proiecte DIY pe care le-ați încercat vreodată, rezultatul va avea un impact uriaș asupra decorului casei dvs. Garantat, îl puteți face în 5 minute sau chiar mai puțin.

Faceți o lumânare ca decor

decorare-toamnă-fă-o-singură-decorare-lumânări-pandantiv-iută-coroană-fructe de pădure

Puteți merge pentru asta Lumânare ca decor alege orice materiale, principalul lucru este că se potrivesc cu stilul decorului tău. Veți avea nevoie, de asemenea, de un pistol de adeziv fierbinte și de câteva lumânări drăguțe. Întrucât este vorba despre o decorație de toamnă, lumânările ar trebui să fie selectate într-o culoare adecvată, care să se potrivească și cu orice decorațiuni de toamnă existente. În acest caz s-a folosit o plasă din fire.

Pentru Lumânare ca decor Ai nevoie:

  • Lumânări
  • Panglică de iută sau ceva similar
  • o ghirlandă sub formă de fructe de pădure
  • un pistol de lipit fierbinte

Tăiați plasa cu fir la lungimea și lățimea dorite. Asigurați-vă că se potrivește odată cu lumânarea. Lipiți-l împreună la capete, astfel încât să închidă strâns lumânarea.

Lumânare ca decor – instrucțiuni

decor de toamnă-idei-clătite-sfeșnice-panglică de iută-decorare

Rețineți că după ce ați tăiat ochiul, acesta se va înfășura în timp. Pentru a evita acest lucru, puteți aplica niște lipici pe fiecare piesă de capăt. În exemplul pentru Lumânare ca decor dar acest lucru nu s-a făcut deoarece lumânarea ar trebui să aibă un aspect ușor dezordonat. Apoi, înfășurați ghirlanda în jurul lumânării și îndoiți capetele împreună, astfel încât să nu alunece în jos, dar să fie bine fixată. Dar dacă doriți să fiți în siguranță, puteți adăuga un pic de adeziv aici pentru a menține ghirlanda ferm atașată de lumânare.

Si asta e! Bucură-te de noua ta decorație și fii mândru de tine că ai realizat-o singur.

decor de toamnă-claxonare-conuri de pin-ghinde-lumânări plictisitoare-panglică de iută

Herbstdeko-tinker-stump-candle-idea-leaf-tree-leaf