DIY

Imitați doar idei de upcycling – 30 de idei grozave pentru casă și grădină

idei-de-reciclare-simple-decorare-ușă-coroană-de-apă-furtun-grădină-furtun-flori-lalele

„Fă nou din vechi”, așa se spune. Și în concordanță cu această zicală, am reunit câteva idei cu ajutorul cărora puteți folosi toate lucrurile inutile care stau în jurul vostru în scopuri utile. La urma urmei, este rândul curățării de primăvară în curând și sunteți sigur că veți întâlni câteva obiecte cu care altfel nu ați ști cu adevărat ce să faceți. Dar cu ce poți să te joci? De asemenea, v-am oferit câteva explicații și instrucțiuni pentru a putea utiliza Idei de upcycling ușor poate imita. Distrează-te făcând obiecte de artizanat!

Creați-vă ideile de ciclism rapid și ușor

idei de reciclare simplă birou de studiu-decorare-riglă-lemn-buletin-agrafe

Există o mulțime de idei excelente de upcycling pentru casă și care se aplică și articolelor pe care le puteți folosi pentru ele. O riglă veche din lemn, de exemplu, poate fi utilizată ca alternativă pentru un panou de anunțuri prin lipirea de șnururi. Dacă sunteți în căutarea unor idei de upcycling pentru imagini, puteți utiliza și această variantă. De asemenea, puteți utiliza șnururile pentru a atârna sau a prinde fotografii pe perete.

Ideile de upcycling explicate pur și simplu

idei-upcycling-simplu-turnare-perete-suport-pantofi-original-DIY-interior design

Dacă doriți să faceți artizanat creativ și, în același timp, să creați ceva util, luați în considerare astfel de suporturi pentru încălțăminte. Dacă nu mai știi ce să faci cu toți acești pantofi, benzile decorative se pot dovedi utile, pe care le poți acum supercicla. Pentru astfel de idei de reciclare, pur și simplu condimentați benzile vechi sau cumpărați-le de noi și apoi lipiți-le de perete cu bandă adezivă puternică, pe două fețe.

Idei de reciclare personalizate

idei de upcycling pur și simplu răzătoare-răzătoare-cercei-stow-stow-lac-drăguț

Dacă vrei să faci singur lucruri practice și frumoase, poți folosi tot felul de articole de uz casnic. Chiar și un obiect aparent inutil, precum o răzătoare uzată, poate deveni rapid din nou util după ce l-ați pictat proaspăt. Puteți folosi pur și simplu găurile răzuitoarei pentru a închide cerceii pentru astfel de idei de reciclare.

Idei creative cu o greblă veche

idei de reciclare pur și simplu suport de bijuterii-greblă-lanțuri-agățat pe perete

De asemenea, puteți organiza bijuteriile în acest fel. Pentru astfel de idei de upcycling, pur și simplu atașați grebla la perete fără mâner și apoi folosiți vârfurile pentru a o închide. Utilizați grebla așa cum este pentru un aspect rustic sau vopsiți metalul de orice culoare care se potrivește cu restul decorului din cameră.

Idei creative pentru începători

idei de reciclare pur și simplu bucătărie-greblă-lingură de lemn-oală-suport cârlig

Iată un alt mod în care puteți folosi o greblă. Poate fi un ochi interesant în bucătărie și în același timp poate fi folosit practic pentru a închide diverse ustensile de bucătărie, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână. Pur și simplu atașați aceste idei de upcycling direct la perete sau agățați-le pe o scândură.

Distribuitor de săpun pentru bucătărie

idei de reciclare pur și simplu mason jar-original-make-yourself-dispenser de săpun

Realizarea unui dozator de săpun de bucătărie este la fel de ușor folosind un borcan frumos. Capacul este prevăzut cu o pompă pe care o puteți lua de la un distribuitor vechi de săpun sau pur și simplu puteți cumpăra una. În general, puteți implementa cu ușurință multe idei de upcycling din borcane de zidărie și le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Idei de upcycling cu carton

idei de reciclare pur și simplu carton-hârtie-hârtie igienică-rolă-cupru-lac-suport stilou

Ideile de reciclare din hârtie sau carton pot fi, de asemenea, utile. Iată un exemplu de suport pentru stilou pe care îl puteți face din role de toaletă și o bucată de carton. Pentru aceste idei de upcycling, lipiți pur și simplu rolele pe carton și apoi pulverizați-le cu orice vopsea spray în aer liber. Acum echipați biroul cu acest accesoriu.

Idei de reciclare – inele de broderie ca ceasuri

idei de upcycling pur și simplu brodat cerc-idee-gospodărie-perete-decor-perete-ceas-perete

Dacă sunteți în căutarea unor idei DIY ușoare pentru decorare, puteți lua în considerare aceste ceasuri de perete. Decorul este realizat din rame de broderie rotunde care pot fi acoperite cu orice țesătură. Cu toate acestea, cadrele unghiulare sunt de asemenea potrivite. Faceți decorarea atractivă a pereților cumpărând pur și simplu o ceasornicărie pentru fiecare dintre ideile de upcycling. O idee minunată de artizanat pe care chiar și începătorii o pot imita cu ușurință.

Ideea pentru zăbrele din lemn

idei de reciclare pur și simplu pătuț-reciclare-grilă-suport-magazie-spațiu de depozitare

Dacă copilul dvs. a depășit pătuțul, nu trebuie să aruncați patul imediat. Puteți face o bancă din suprafața culcată, iar grila poate fi utilizată pentru a închide diverse lucruri. Pentru idei de upcycling, pur și simplu agățați reviste peste trepte sau le folosiți ca dulap deschis și agățați umerase pe ele.

Accesoriu util

idei de upcycling pur și simplu diy-mint-candy-jar-box-tinker-căști

Cablurile încurcate care ne însoțesc în viața de zi cu zi pot fi cu adevărat enervante. Dar avem o idee despre cum poți cel puțin să scapi de ea din buzunar aruncând căștile într-un mod practic. Pentru aceasta, pur și simplu folosiți idei de upcycling din cutii. Un borcan de bomboane așa cum se arată mai sus este, de exemplu, potrivit. Pentru ideile de upcycling, pur și simplu decorați cutia după cum doriți și apoi echipați-o cu un breloc și cârlig pentru a o atașa la sau în geantă.

Stocați știfturi

ideile de upcycling pur și simplu reproiectează bobby pins-hairpins-stow-away-can-tictac

Doze diferite sunt potrivite pentru scopuri diferite. Un astfel de ambalaj tic-tac poate, la rândul său, să stocheze frumos lucruri mai mici, cum ar fi agrafe de păr sau legături de păr, și apoi este întotdeauna gata de mana. Pentru ideile de upcycling, pur și simplu proiectați cutia după cum doriți. Vopseaua spray, de exemplu, funcționează bine. Organizează-ți masa de toaletă!

Tinker upcycling ideas cu ușurință – creați-vă propriul suport pentru scule

idei de upcycling pur și simplu număr de mașină-american-titular-instrument-perie

Plăcuțele de înmatriculare sunt destul de ușor de îndoit, astfel încât să le puteți forma într-un astfel de container. Recipientul poate fi folosit apoi pe birou pentru pixuri sau în atelier pentru scule și alte accesorii. Puteți implementa cu ușurință idei de upcycling cu puțină imaginație. Înainte de a le arunca, gândiți-vă la ce puteți face cu obiectele.

Idei de decorare din proiecte DIY

idei-de-reciclare-cortină-separatoare-de-cameră-simple-urbane-plăcuțe-de-înmatriculare-terasă-colorată

Plăcuțele de înmatriculare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a pune în aplicare alte idei interesante, cum ar fi acest separator de cameră original, care este potrivit pentru interior și exterior. Plăcuțele de înmatriculare americane arată aici deosebit de șic, deoarece au culori diferite în funcție de stat. Dar astfel de idei de reciclare pot fi, de asemenea, ușor imitate cu alte semne.

Idei de upcycling pentru grădină

idei-de-reciclare-simple-pungi-idei-gradina-decorare-cutii-de-flori-metalice-spalier

Puteți face singuri decorațiuni originale cu o geantă. În grădină, accesoriile doamnelor sunt potrivite, de exemplu, pentru proiectarea cutiilor de flori. Și de ce nu combinați mai multe pungi în același timp. Cu siguranță aveți destule disponibile. Pentru ideile de upcycling, pur și simplu umpleți buzunarele cu sol și plantați-le. Sunteți binevenit (ă) să folosiți aceste idei de upcycling pentru balcoane și terase. Sau furtunul dvs. de grădină are câteva găuri? Nu-l aruncați nici pe el. Puteți utiliza o bucată din aceasta pentru a proiecta diferite coroane de ușă, cum ar fi în imaginea noastră de copertă. Pentru ideile de reciclare, pur și simplu înfășurați furtunul și apoi decorați-l cu orice decorațiuni. Sunt potrivite florile reale și artificiale, dar și alte elemente decorative. Aceste idei de bricolaj realizate din blugi sunt, de asemenea, foarte creative.

Upcycling pentru bancă DIY

idei-de-reciclare-simple-beton-bloc-sugestie-bancă-grădină-grinzi-perne

Cu ajutorul ideilor de upcycling, puteți face mobilier la fel de ușor. Este posibil să aveți câteva blocuri de beton ca acesta după o renovare sau construcție. Apoi le puteți folosi pentru a construi o bancă confortabilă. Și pentru asta nici nu aveți nevoie de nicio experiență specială cu lucrările de construcție. Pentru astfel de idei de upcycling, pur și simplu stivați blocurile una peste cealaltă și asigurați-le cu bare pentru scaun.

Idei pentru interior și exterior

idei de reciclare-ușoară-hrănire-loc-păsări-vase-suport-perdea-furculiță

Un astfel de loc de hrănire pentru păsări, care poate decora grădina, poate fi făcut din vase. Găuriți cu grijă prin ham, apoi atașați frânghia, o tijă din metal sau plastic și bucăți de lemn pentru a ține totul la loc. Suportul pentru perdea realizat dintr-o furculiță este la fel de original. Pentru aceste idei de upcycling, pur și simplu folosiți articole de uz casnic care nu mai sunt necesare.

Sertare vechi

idei de reciclare-simplă-reciclare-sertare-vechi-tapet-raft-de-perete

Dacă doriți să aruncați un dulap vechi, puteți folosi cel puțin încă sertarele pentru a crea decorațiuni interesante pentru pereți. Pentru ideile de upcycling, pur și simplu decorați interiorul compartimentelor cu resturi de tapet și agățați-le de perete. Acum pot fi folosite ca rafturi și vă pot afișa decorațiunile.

Idei de reciclare cu lemn

upcycling-ideas-easy-pictura-cuțit-bloc-ceară creioane-creioane colorate-copii

Mai ales în creșă există adesea o mulțime de tulburări datorate numeroaselor jucării și obiecte de artizanat. Creioane, pixuri și creioane nu fac excepție. Iată o modalitate la îndemână de a organiza pixuri. Pentru aceste idei de upcycling, pur și simplu faceți un bloc de cuțit cu găuri. Puteți utiliza un burghiu pentru aceasta. Vopsiți cuțitul blocând orice culoare, apoi stocați stilourile.

Fă-ți singur ideile de ciclism – stochează ustensilele de cusut

idei-upcycling-pur și simplu-design-cuțit-bloc-verde-fire-bobine-stow

În același mod, puteți, de asemenea, să vă organizați axele de fir, care altfel sunt întinse într-un sertar sau o cutie de cusut. Pur și simplu furnizați găurile forate pentru ideile de upcycling cu bețe de lemn, pe care le puteți lipi și pe loc. Apoi puneți fusurile pe bare. Le ai întotdeauna la îndemână și nu trebuie să petreci vârste căutând culoarea potrivită.

Coaseți haine noi din haine vechi

idei de upcycling-îmbrăcăminte-ușoară-pulover-pălărie-te-faci-te-începători

Dacă aveți chef de îmbrăcăminte de bricolaj, atunci săpați niște haine vechi din dulap și folosiți-le pentru a crea lucruri noi. Un pulover, de exemplu, poate fi folosit pentru a coase o pălărie caldă. Iar începătorii nu trebuie să fie șocați când aud cuvântul „coase”. Ideea este atât de simplă încât chiar și începătorii pot imita cu ușurință ideile de reciclare.

Ideea din blugi

idei-upcycling-blugi-simple-coastere-țesături-spiralate

Îmbrăcămintea din denim poate fi, la rândul său, folosită pentru o mare varietate de lucruri. O fâșie este potrivită, de exemplu, pentru astfel de suporturi pentru cupe și pahare. Dacă creați în schimb o spirală mai mare, puteți folosi rezultatul și ca pe o pereche și puteți decora masa într-un mod original. După cum puteți vedea, pentru aceste idei de reciclare tot ce trebuie să faceți este să formați o spirală.

Decoratiuni de masa DIY

idei de reciclare-pur și simplu-plasează-covorașe-tacâmuri-geanta-blugi-haine

Așadar, îmbrăcămintea de reciclare nu trebuie să însemne confecționarea de haine noi din haine vechi. Piese de îmbrăcăminte pot fi folosite în schimb pentru lucruri de zi cu zi, cum ar fi covoare. Așadar, combinați coastele de deasupra cu tapițerii de casă. Puteți adăuga, de asemenea, un buzunar pentru tacâmuri prin simpla cusere a buzunarului pantalonilor pe masă pentru ideile de upcycling.

Tinker upcycling ideas cu ușurință – pungi și decor util

idei-upcycling-blugi-simple-de-buzunar-decor-perete-bucle-ghirlande

De asemenea, puteți vedea aici idei excelente de reciclare pentru blugi. Folosiți buzunarele pantalonilor pentru a depozita diverse lucruri precum pixuri și alte ustensile în jurul biroului. Dar poți face și o ghirlandă originală din buzunarele pantalonilor. Pentru ideile de upcycling, pur și simplu alternați pungile cu panglici și decorați camera.

Brățară din material reciclat

upcycling-ideas-easy-toilet-roll-decorating-bangle-washi-tape-colorful-children-inspiration

Credeți sau nu, brățara acestui copil este făcută dintr-o rolă de toaletă. Decupați un inel de orice lățime și apoi lipiți bandă washi în culori vii. Puteți utiliza, de asemenea, inele, cum ar fi inele de șervețel și să le proiectați pentru a se potrivi oricărei ocazii. O altă posibilitate de a recrea pur și simplu una dintre numeroasele idei de upcycling.

Biblioteci sau rafturi din cărți?

idei-de-reciclare-ușoare-cărți-raft-cărți-idei-decor-de-perete

De fapt, doar cartea inferioară servește drept raft. Se atașează cu ajutorul unui suport L, care este lipit în mijlocul interiorului capacului din spate. Apoi, cartea poate fi înșurubată pe perete și folosită ca raft pentru alte cărți sau pentru decorațiuni. Deci, puteți imita cu ușurință ideile originale de upcycling.

Stand de lampă ca o masă

idei-upcycling-pur și simplu-lateral-lampă-de-masă-suport-lăcuire-mobilă-de-masă

Folosiți un suport vechi pentru lampă sau un sfeșnic mare pentru o masă nouă. Puteți picta suportul în avans și apoi puteți folosi o farfurie pentru a face o masă. De asemenea, puteți crea cu ușurință astfel de idei de upcycling cu o placă de lemn pe care o lipiți pe suport. Asigurați-vă că suportul are un picior lat, astfel încât să poată sta constant.

Idei de upcycling pentru copii

idei de reciclare-pur și simplu-creioane de ceară-topire-decorare-fă-ți-te-inimi

Aceste inimi nu sunt doar foarte simpatice, ci sunt făcute și foarte repede. Ele constau doar din creioane topite. Puteți face astfel de decorațiuni și idei de upcycling ușor și în orice culoare și formă. Pentru exemplu, două culori au fost folosite pentru a reprezenta inimile sparte.

Idei de upcycling – instrucțiuni pentru decorarea inimilor DIY

idei-upcycling-instrucțiuni-simple-inimi-creioane de ceară-decorare

Aveți nevoie de o tigaie simplă din silicon cu orice forme doriți. Apoi puneți creioanele în aceste forme. Pentru ideile originale de reciclare, pur și simplu așezați rapid tava de copt în cuptorul preîncălzit până când ceara s-a topit. Scoateți matrița din cuptor și lăsați lichidul să se răcească până se întărește din nou. Acum puteți scoate cifrele din tigaie.

Artizanat cu dopuri – 30 de idei creative de reciclare pentru viața de zi cu zi & ca decor

15 idei creative pentru casă – folosiți șnururile în mod diferit

Reciclarea meșteșugurilor cu cărți vechi – 17 idei excelente de upcycling