DIY

Faceți-vă un lanț practic de mască și transformați masca de față într-un accesoriu la modă

Masca de față, care ne-a însoțit în fiecare zi de la începutul pandemiei Covid-19, a încetat de mult să fie doar un accesoriu enervant pe care suntem obligați să îl purtăm. În foarte puțin timp, purtătorii au început să le transforme într-un accesoriu la modă și să le decoreze cu tot felul de decorațiuni precum perle și strasuri sau broderii. Scrisul este, de asemenea, obișnuit și are de obicei un mesaj amuzant. Până acum, bine – dacă nu ar fi fost această îmbrăcare constantă și enervantă pe care o îmbraci și decolezi din nou, aruncându-te și scotocind din nou masca de față. Dar există acum o soluție și pentru asta. Cunoașteți lanțurile elegante de ochelari, nu-i așa? Ei bine, astfel de lanțuri ne împodobesc în timp ce purtăm masca și atunci când nu le purtăm, acestea sunt atașate convenabil de gâtul nostru la îndemână. Îți tot uiți masca acasă sau în mașină și trebuie să te întorci pentru a o lua? Cu lanțurile de măști frumoase, care este în sfârșit un lucru din trecut! Și apropo, veți obține și un eye-catcher la modă pe care îl puteți adapta la ținuta dvs. În acest scop, vă vom arăta cum să creați singur un lanț de mască.

Asigurați-vă lanțuri de mască în numeroase modele

Faceți-vă un lanț elegant de mască cu lanțuri și perle albe

Fie că este un lanț simplu de bijuterii din aur, argint sau aur roz și în orice dimensiune, cu margele elegante sau colorate din plastic sau lemn sau alte accesorii – cu un lanț pentru masca de față obțineți un adevărat ochi care atrage imediat atenția și garantează că toată lumea te va uimi. Acum puteți cumpăra cu ușurință lanțuri de măști. Numeroși designeri de modă oferă modele drăguțe cu care puteți face o declarație.

Faceți-vă un lanț de măști frumos din perle mari în culori pastelate și clipuri

Dar, pentru a obține un lanț care să corespundă exact așteptărilor dvs., puteți face și lanțul de mască. Fiind unul dintre pionieri, infectează-ți toți prietenii cu această nouă tendință și folosește instrucțiunile noastre pentru a-ți crea propriul accesoriu individual. În special copiilor le va fi mai ușor să se gândească la purtarea măștii și se vor simți mult mai cool cu ​​ea. Crăciunul vine în curând! Deci, ce zici de ce ai face mai multe coliere în același timp și le dai celor dragi?

Faceți-vă un lanț de mască cu un lanț simplu

Faceți-vă un lanț de mască - Utilizați un lanț auriu simplu pentru un aspect elegant

Începem cu un lanț de măști DIY deosebit de simplu și rapid, care este deosebit de potrivit pentru femei și adolescenți. Folosiți un lanț de verigă normal în aur sau argint, în funcție de gustul dvs. În exemplu, lanțul de mască este auriu. Dimensiunea linkurilor poate varia, de asemenea. Puteți folosi un lanț foarte subțire pentru un accesoriu mai subtil sau o variantă mai groasă pentru un aspect puțin mai casual. Puteți realiza acest lanț de mască în felul următor:

 • lanţ
 • 2 carabinere
 • 2 inele de salt
 • clești
 • Cleste de sarma
 • rigla

Lanț de protecție bucală Tinker cu carabiniere, inele de legare și clește

Și așa puteți face lanțul de mască singur: Tăiați lanțul la lungimea dorită. Pentru un adult, 50 ar trebui să fie suficiente. Puteți testa, de asemenea, acest lucru buclând lanțul în jurul gâtului și determinând cât de sus doriți să atârneți masca. Tăiați lanțul cu tăietori de sârmă. Deschideți cele două inele de legare cu cleștele, filetați-le mai întâi prin ochiul moschetului și apoi prin ultimele verigi ale lanțului și închideți-le din nou. Lanțul este gata! Acum puteți atașa cu ușurință carabinierele la benzile elastice ale aparatorului bucal.

Vino la modă prin pandemie cu un lanț de protecție respiratorie

Lanț de măști pentru copii cu sfoară și perle

Faceți-vă un lanț de mască pentru copii cu margele și motive colorate

Colierul pentru copiii mai mici poate fi frumos colorat și conține, de asemenea, perle în forme amuzante. Lanțul din imaginea de mai sus este doar un exemplu al modului în care pot arăta lanțurile de măști vesele. Un cablu simplu servește drept bază, pe care perlele sunt apoi filetate. De asemenea, aveți nevoie de următoarele, astfel încât să puteți realiza singur un astfel de lanț de mască:

 • 2 carabinere
 • 2 tuburi
 • linia
 • 2 inele de salt
 • clești
 • ac de cusut mare opțional

Instrucțiuni pentru un lanț de mască cu sfoară și mărgele mici colorate

Dacă doriți să creați un lanț de mască singur cu șir, aveți nevoie de tuburi deschise pe una sau ambele părți ca un capac de capăt. Tăiați șirul la lungimea dorită. Deschideți un inel de legare cu cleștele, filetați-l prin ochiul moschetului și închideți-l din nou. Apoi filetați unul dintre capetele șirului prin tub și apoi prin inelul de legare. Apoi sfârșitul trebuie să treacă încă o dată prin tub. Acum puteți proiecta cablul cu orice margele și alte elemente. Dacă utilizați un tub deschis pe o parte și care are un ochi, introduceți cablul și strângeți-l cu cleștele. Apoi, puteți atașa ochiul la inelul de legare al carabinului și puteți trece la pașii următori.

Pur și simplu creați un soare din perle cu o mărgele zâmbitoare

Infilarea prin găurile din perle poate fi mai ușoară prin infilarea șirului prin ochiul unui ac și apoi introducerea acului și șirul prin perle. De asemenea, puteți utiliza sârmă în acest scop: legați firul și șirul împreună și folosiți-le pentru a străpunge mărgelele. Instrucțiunile vă arată, de asemenea, cum să faceți un soare cu o față zâmbitoare și mărgele mici.

Idee de artizanat pentru copii și adulți - bijuterii pentru protecția căilor respiratorii

Când ați ajuns la celălalt capăt, repetați primii pași și filetați cablul prin tub, inelul de legare și tubul din nou. Apoi puteți tăia cablul în exces. Dacă firul nu este așezat ferm în tub și alunecă, puteți strânge cu ușurință tubul cu cleștele.

Panglică în loc de lanț

Folosiți o bandă cu carabină și breloc în loc de lanț

Nu trebuie să fie un lanț dacă vrei să faci singur un lanț de mască. O bandă largă se poate dovedi un pic mai confortabilă, mai ales pentru copii. Tot ce aveți nevoie este orice panglică care ar trebui să fie cât mai largă posibil pentru a nu se strânge prea mult. Apoi, puteți tăia această bandă la dimensiune, încălziți capetele pentru scurt timp cu o brichetă, astfel încât să nu se înfileteze și apoi atașați-o la mască în diferite moduri:

 • pur și simplu legați-l de elasticul măștii cu un nod
 • atașați-l la un carabiner cu un inel de chei – infilați banda prin inel și apoi lipiți-o cu adeziv foarte puternic sau coaseți-o cu o mașină de cusut

Instrucțiuni simple pentru lanțurile de mască cu lipici sau cusut

Complet! Apropo, puteți folosi și un cablu de piele. În acest caz, utilizați aceeași procedură ca și pentru bandă. Fie coaseți capetele în poziție cu o mașină de cusut și un ac adecvat, fie pur și simplu folosiți nituri. Realizat rapid și ușor!

Realizați-vă propriul lanț de protecție personală

Faceți-vă un lanț de mască personalizat ca cadou pentru mamă

Utilizând perle sau cuburi cu litere, puteți crea și un nume pe lanț și în acest fel creați personal un lanț de mască personalizat. Aceasta nu este doar o idee minunată pentru dvs. personal, ci și pentru copii sau dacă doriți să folosiți lanțurile drept cadouri. Scrisul (nu trebuie neapărat să fie un nume) este ideal în apropierea urechii, astfel încât să poată fi văzut în orice moment. Dacă l-ați face în mijlocul lanțului, ar fi tot timpul pe ceafă.

Colier elegant cu perle

Faceți-vă un lanț lung de mască pentru un aspect stratificat

Ce zici de dacă îți faci un lanț de mască mai lung, astfel încât să-l poți înfășura în jurul gâtului de două ori, ca în exemplul de mai sus. Acest lucru vă oferă bijuterii frumoase pentru gât și decolteu pe două niveluri, care merge minunat cu bluze elegante și un alt colier. Ideea perfectă pentru birou! Colegii tăi vor fi geloși pe colierul cu mască de perle. Dacă sunteți în stratificarea lanțului, sunteți binevenit să realizați un astfel de lanț extra-lung pentru aparatele de gură.

Rapid și ușor cu paranteze

Idee pentru lanțuri de măști cu mărgele și agrafe din lemn

Puteți face un lanț de protecție a gurii foarte rapid și ușor folosind astfel de clești reci în loc de carabinere obișnuite. În acest fel, nu numai că economisiți mult timp când faceți obiecte de artizanat, ci și când vă atașați de cauciucul măștii – lanțul este pur și simplu prins în poziție. Mai întâi faceți lanțul (de exemplu, cu margele de lemn ca aici) și lăsați câteva sfori libere la ambele capete.

Decorează masca de față și transformă-o într-un accesoriu de modă frumos

Suporturile sunt prevăzute cu bucăți de sârmă pe care le puteți închide îndoind pentru a lega cablul de ochiurile pe care le-ați obținut. Pur și simplu tăiați orice șir în exces. Sfat: Puteți, de asemenea, să asigurați nodurile punând o păpușă de adeziv pe ele. Iată cât de repede poți face singur o lanț de mască!

Combinați ochelarii și masca

Lanț de mască și ochelari într-unul din perle verzi

Pe lângă mască, purtați și ochelari, dar nu doriți să purtați două lanțuri în același timp? Atunci pur și simplu combinați-le pe amândouă într-una! Pe lângă carabiniere, atașați bucle pentru ochelari și le puteți scoate pe amândouă în același timp. Cu toate acestea, această idee este mai puțin potrivită pentru ochelarii de lectură, deoarece în timp ce citiți acasă cu greu veți purta o mască de față în același timp. Cu toate acestea, puteți combina ochelarii de soare și o mască în acest fel atunci când mergeți la o plimbare în soare și în oraș. Ideea este utilă și dacă vrei să folosești lanțul pentru ochelari și pentru mască.

Realizați lanțuri colorate de măști pentru o bună dispoziție chiar și în timpul iernii plictisitoare

Faceți un lanț de mască argintiu sau auriu pentru un aspect elegant

Realizați singur un lanț de mască - instrucțiuni simple cu lanțuri metalice

Lanț subtil cu accente roz

Colier subtil și elegant pentru femei cu perle roz

Asigurați-vă că mășca neagră se înlănțuie cu perle strălucitoare

Lanț discret pentru protecția gurii în negru cu perle sclipitoare

Lanț de declarație pentru masca de față

Folosiți lanțul de declarații pentru a atașa masca de față

Colorat și cu nume pentru copii

Realizați lanțuri de mască pentru copii pentru purtarea motivată a măștii

Lanțurile pentru măști sunt potrivite și pentru bărbați

Asigurați-vă că mășca neagră se înlănțuie cu perle pentru bărbați

Faceți-vă un lanț de mască cu perle aurii

Faceți-vă un lanț de mască cu perle aurii

Mască cu aspect de leopard și colier de perle pentru o combinație elegantă

Mască de protecție în leool leopard cu colier alb de perle

Lanț de casă cu pandantive cu flori portocalii

Idee pentru un colier de casă cu pandantive de flori

Combină paiete aurii și perle

Creați-vă propriul lanț de mască spumant cu paiete și mărgele colorate

Colier de perle personalizat cu accente colorate

Puneți laolaltă mesaje sau nume pentru lanțul pentru aparatele de gură cu litere