DIY

Creați-vă propriile ciuperci decorative pentru grădină: idei creative DIY din diferite materiale

În ceea ce privește decorațiunile de grădină, imaginația dvs. nu are limite. Dacă veți găsi frumoase figuri de grădină colorate, cum ar fi piticii și animalele, veți iubi pur și simplu aceste idei pentru ciuperci decorative de casă pentru grădină! Puteți face singur un astfel de decor de grădină jucăuș din diverse materiale și puteți seta accente de culoare atmosferică în grădină, chiar și atunci când splendoarea florilor s-a încheiat. Descoperă cu noi cele mai frumoase idei de bricolaj!

Creați-vă propriile ciuperci decorative pentru grădină din lucruri vechi

Faceți singuri ciuperci decorative simple pentru exterior

Tendința de upcycling este în creștere chiar acum. Folosești obiecte vechi și aparent inutile pentru a crea ceva nou și frumos. Vă vom arăta acum câteva idei de upcycling pe care le puteți folosi pentru a face ciuperci decorative frumoase. Lasă-te inspirat și transformă grădina într-o pădure fermecată ca dintr-un basm.

Ciuperci decorative mari din forme de copt

Idee de upcycling pentru ciuperci decorative ca decorațiuni de grădină

Dacă aveți câteva caserole rotunde vechi în casă, acestea pot fi folosite pentru proiecte DIY interesante. Pentru a face ciuperci decorative mari pentru grădină, forma Gugelhupf este de minune potrivită ca pălărie de ciuperci, de exemplu, și puteți utiliza o țeavă din PVC ca tulpină. Instrucțiunile și alte idei pot fi găsite mai jos.

Materiale pentru realizarea ciupercilor decorative pentru grădină

Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru acest proiect:

  • Bundt pan
  • Tevi din PVC (aproximativ 6-7 cm diametru)
  • Vopsea roșie spray
  • Vopsea spray crem (opțional)
  • Vopsea acrilică albă și pensulă

Instrucțiuni pentru a face toadstools ca decorațiuni de grădină

Primul pas în elaborarea acestor ciuperci din materiale vechi este pregătirea bucăților de ciuperci. Dacă doriți să faceți toadstools, pulverizați mai întâi formele de copt cu lac roșu și lăsați-le să se usuce bine. Între timp, puteți pulveriza țevile alb murdar (sau pur și simplu lăsați-le albe).

De îndată ce lacul roșu s-a uscat complet, vopsiți cercuri albe pe tigaia Gugelhupf cu o perie subțire și lăsați-l să se usuce din nou..

Realizați singuri ciuperci decorative mari pentru grădină din țeavă PVC Gugelhupf

Acum nu mai rămâne decât să asamblați ciupercile. Partea din mijloc trebuie să se potrivească direct în țeavă. Deci, în acest caz, nu aveți nevoie de lipici sau alte mijloace pentru a atașa pălăriile de ciuperci. Pentru a așeza ciupercile în grădină, săpați o mică gaură în pământ, introduceți țeava și acoperiți cu puțin pământ. complet!

Cool upcycling: ciuperci din boluri de tablă și lemn

Ciuperci de decor DIY pentru grădină din forme de copt din metal și lemn

Nu trebuie neapărat să fie forme de tort și țevi din PVC. Puteți folosi orice castron rotund de tablă sau castron și îl puteți vopsi pentru a se potrivi. Există, de asemenea, alternative pentru tulpina de ciuperci. Această decorație de grădină arată foarte frumoasă și naturală atunci când folosești lemn de drift. Puneți niște lipici din silicon în bolurile vopsite și lipiți bucata de lemn din mijloc. Lasă lipiciul să se usuce și frumoasele ciuperci decorative sunt gata.

Decorațiuni de grădină de poveste cu toadstakes decorative în grădină

Sfat: pentru a face capete de toadstool cu ​​puncte perfect rotunde, puteți vopsi mai întâi bolurile alb, lipiți cercuri din hârtie sau bandă de pictor pe ele și abia apoi le pulverizați cu vopsea roșie. Dacă apoi dezlipiți cercurile, puteți vedea punctele albe rotunde dedesubt.

Faceți ciuperci ca decorațiuni de grădină din vase de lut

Faceți-vă propriile ciuperci decorative din vase de lut pentru grădină

Ghivecele din argilă de diferite dimensiuni reprezintă un alt mod de a realiza decorațiuni originale de grădină. Pe lângă figurile jucăușe din lut, le puteți folosi și pentru a face ciuperci decorative frumoase pentru grădină. Pentru o ciupercă ai nevoie de o oală de lut și farfuria unei oale mai mari. În caz contrar, pălăriile de ciuperci vor arăta prea mici.

Decorarea grădinii ciuperci din lut și farfurie din lut DIY

Cum se face o ciupercă dintr-o oală de lut și un coaster mare:

Mai întâi vopsiți vasul de lut alb și lăsați-l să se usuce. Apoi vopsiți coasterul în roșu (sau o altă culoare la alegere) și lăsați-l să se usuce. Folosind un pahar de băut, desenează cercuri pe fundul farfuriei cu un creion și apoi colorează-le cu o pensulă și vopsea albă. Odată ce vopseaua s-a uscat, pulverizați ambele elemente cu lac transparent pentru a face vopseaua impermeabilă. Nu mai rămâne decât să așezi oala de lut cu coasterul cu capul în jos oriunde în grădină. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că copiii sau un animal ar putea răsturna trivetul, lipiți-l pur și simplu pe fundul vasului.

Pălărie de ciuperci dintr-un capac de oală

Decorarea grădinii DIY upcycling pot capac ciupercă

Pentru a face pălăria de ciuperci pentru ciuperci decorative, puteți folosi aproape orice are o formă curbată. De exemplu, capacul vechi pentru oală este perfect pentru decorațiunile de grădină realizate din obiecte vechi. Procedura este aceeași ca și pentru celelalte două proiecte: lăcuți capacul, vopsiți-l și puneți-l pe un mâner adecvat. În acest exemplu a fost utilizată o coloană decorativă.

Realizați singuri decorațiuni de grădină ciuperci din sticlă

Realizați ciuperci de decorațiuni de grădină din vase și boluri de sticlă

Din vasele de cristal și sticlă, se fac și ciuperci decorative de poveste pentru grădină. Acestea arată mult mai elegante decât toadstools și reflectă lumina soarelui, care evocă frumoase jocuri de lumină în grădină. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ciupercile nu sunt în lumina directă a soarelui în mijlocul verii, deoarece există riscul de incendiu. Poziționați aceste ciuperci decorative doar la umbră sau folosiți-le pentru a înfrumuseța grădina toamna și iarna.

Faceți-vă singuri ciuperci decorative frumoase din sticlă

Pentru a face aceste ciuperci frumoase, aveți nevoie de sticlărie care seamănă cu o pălărie de ciuperci cu capul în jos, de exemplu castron sau boluri și sticlă subțire și înaltă pentru tulpina de ciuperci, cum ar fi o vază de sticlă. Clătiți-le mai întâi și lăsați-le să se usuce bine. Apoi puneți vaza cu capul în jos, dacă este necesar (în funcție de model, acest pas poate fi omis) și poziționați vasul de sticlă cu capul în jos pe el. Pentru a face ciupercile decorative mai stabile, puteți lipi vasul pe vaze cu lipici siliconic.

Faceți singur ciuperci decorative pentru grădină din vase de cristal

Doriți să înfrumusețați ciupercile simple de sticlă? Apoi, de exemplu, puteți umple vaza (tulpina de ciuperci) cu bile de sticlă colorate. Acest lucru poate ajuta la cântărirea ciupercilor, făcându-le și mai stabile. Pentru accente ușoare seara, puteți umple vasele cu lumini solare.

Ciuperci destul de decorative în grădină din sticlă colorată

Pentru ca acest proiect să fie cu adevărat optimist, ar trebui să folosiți numai vase care altfel nu sunt necesare. Acestea pot fi, de exemplu, boluri și boluri cu crăpături sau vase vechi de sticlă care altfel colectează doar praful din subsol.

Ideea de upcycling pentru preparatele vechi: creați-vă propriile ciuperci decorative pentru grădină

Faceți ciuperci simple din veselă ca decorațiuni de grădină

Doriți să vă refolosiți vechile feluri de mâncare? Apoi, asigurați-vă că aruncați o privire la articolul nostru cu idei de meșteșuguri cu mâncăruri vechi din porțelan. O altă opțiune excelentă pentru upcycling ar fi să-ți faci propriile ciuperci decorative pentru grădină. Pentru pălăriile cu ciuperci, puteți folosi farfurii de supă sau boluri, de exemplu, iar vazele, borcanele de conservare sau chiar paharele de băut sunt foarte potrivite ca tulpini de ciuperci. Vă decideți dacă vopsiți vasele sau le lăsați în culorile lor originale.

Mini ciuperci din ouă de plastic

Faceți mini ciuperci decorative drăguțe pentru grădină

Ciupercile decorative pentru grădină nu trebuie neapărat să fie mari. Aceste mini ciuperci drăguțe oferă stropi de culoare atmosferice în peluză sau pat de flori și sunt foarte ușor de făcut după aceea. De exemplu, puteți folosi resturile de ouă de plastic de la vânătoarea ouălor de Paște pentru copii. Și dacă le este poftă, cei mici pot, desigur, să ia parte la acest proiect DIY.

Faceți mini ciuperci ca decorațiuni de grădină din ouă de plastic și bastoane de gheață

De asemenea, puteți improviza aici pentru tulpinile de ciuperci. Bastoanele meșteșugărești, bastoanele de gheață sau crenguțele mici sunt perfecte. Pentru a face ciupercile decorative, ar trebui să împărțiți mai întâi ouăle de plastic și să lipiți un băț de gheață în fiecare jumătate. Lăsați-l să se usuce scurt și ciuperca este gata să se lipească în grădină sau într-un ghiveci de flori.

Realizați-vă propriile ciuperci pentru decorațiuni de grădină din beton

Ciuperci decorative DIY pentru grădină din beton

Dacă doriți să faceți singuri ciupercile complet, atunci betonul este materialul potrivit pentru aceasta. Puteți face atât o pălărie de ciuperci, cât și o ciupercă singură din beton – tot ce aveți nevoie este matrița de turnare potrivită.

Pentru a crea forma, umpleți o jardinieră cu sol și jucați-o până când aveți forma pălăriei de ciuperci dorită. Apoi tapetați forma cu folie de plastic și turnați amestecul de beton în ea.

Pentru forma tijei, de exemplu, puteți utiliza o sticlă de plastic tăind gâtul sticlei și fundul. Poziționați conducta rezultată în mijlocul betonului deja turnat și umpleți-l cu el. Apoi, lăsați materialul să se usuce cel puțin 24 de ore (chiar mai bine câteva zile). Scoateți apoi ciuperca decorativă din matriță și vopsiți-o în orice culoare (aplicați mai multe straturi de vopsea, dacă este necesar). În cele din urmă, aplicați un strat de lac transparent și decorați grădina cu ciuperca din beton auto-fabricată.

Decorați ciupercile decorative cu mozaic

Decorațiunile de grădină fac ciuperci din ghivece cu decor mozaic

Puteți face ciupercile decorative dulci care vă împodobesc grădina și mai frumoase cu mozaic. Ciupercile din beton sau lut sunt cele mai bune pentru acest proiect. Le decorați cu pietre mozaic selectate, pietre de sticlă sau plăci sparte, astfel încât să se creeze un model interesant. Puteți găsi multe sfaturi și alte proiecte interesante pentru decorarea grădinii cu mozaic în această postare.

Înfrumusețați ciupercile decorative din beton cu mozaic

Pentru a face un mozaic pe ciupercile de beton finite, lipiți pur și simplu pietrele selectate cu lipici siliconic sau beton, lăsați adezivul să se usuce bine și apoi să cimentați modelul rezultat.

Înfrumusețați ciuperca decorativă din sticlă cu mozaic

De asemenea, puteți înfrumuseța ciupercile de sticlă cu mozaic. Nu este necesară lipirea – pur și simplu lipiți mozaicul pe vasul de sticlă. În acest caz, totuși, este mai bine să folosiți mozaic de sticlă pentru un aspect uniform.

Vă dorim multă distracție cu jocurile!