DIY

Construiți singuri suporturi pentru flori – 12 suporturi pentru flori din metal și lemn

Suport pentru flori-construiește-te-singur-cu-scaun-pentru-pian-din-lemn-natural-alb-vopsea-floare-ghiveci-de-plante

În colecția noastră de 12 idei neobișnuite, vă arătăm cum și ce materiale puteți utiliza Construiește-ți singuri standuri de flori poate sa. Primăvara este timpul de plantare, iar ghivecele de flori cu plante nou plantate au nevoie de propriul spațiu și de o locuință frumoasă. Dacă doriți un început devreme pentru noul sezon al balconului – atunci economisiți spațiu pe terasă cu un suport de flori de casă cu formă verticală și rafturi înguste sau o coloană de flori. În acest fel, toate cutiile, bolurile sau ghivecele cu bulbi de flori pot fi așezate într-un loc însorit primăvara și se bucură cu adevărat de sezonul cald.

Construiți standuri de flori – practic, ieftin și ecologic

Suport de flori-construiește-te-singur-cu-metal-alb-abajur-cadru-rotund-ghiveci-de-flori-ceramică

Există multe modalități de a fi creativ și ecologic atunci când construiești singur un suport de flori. Cu unele dintre ideile de bricolaj date, carcasele confortabile pentru ghivece sunt realizate numai din materiale reciclate. Crearea rafturilor fanteziste cu flori dintr-o scară veche sau din cadrul unui abajur din acel moment poate da o viață nouă lucrurilor noastre inutile sau depășite.

Construiți-vă standuri de flori – scara populară de flori

Construiți-vă propriul suport de flori scară de flori-raft de flori-alb-lemn-DIY-ghivece-flori-cameră-plante

În timpul curățării anuale tipice de primăvară pentru sezon, de multe ori găsim lucruri în garaj sau subsol pe care nu le vom mai folosi. O scară veche poate fi transformată într-un raft jucăuș cu flori, cu îndemânare manuală și câteva materiale existente. Pe treptele albe ale scării de flori auto-făcute, ghivecele de flori în tonuri vesele intră în propriile lor.

Construiți singuri suporturi pentru flori – folosiți scări vechi din lemn ca scări pentru flori

55 de idei pentru decorațiuni de grădină de la ferestre și uși vechi

Idei de grădină cu obiecte vechi de uz casnic sau comori decorative de la piața de vechituri

Proiectul scării de flori – pas cu pas

Construiește-ți un suport pentru flori singur scară de flori-raft de flori-scândură de lemn-DIY-instrucțiuni-ghivece-flori-cameră-plante

În plus față de scară, aveți nevoie și de scânduri din lemn cu lățimea corespunzătoare, șuruburi pentru lemn, lac acrilic alb și mână pe măsură pentru proiect. Din scândurile de lemn tăiați trei bucăți de 100 cm și respectiv 90 cm. și 40 cm. sunt lungi. Aceste rafturi sunt atașate la treptele scării cu șuruburile de lemn folosind un burghiu / șofer.

O scară veche și câteva scânduri – un suport de flori auto-făcut

Construiți-vă propriul suport pentru flori scară de flori-alb-raft-de-flori-scară-veche-scândură-de-lemn-instrucțiuni-DIY-înainte-după

După ce ați atașat bine plăcile la schela scării, vopsiți toată raftul pentru flori cu lac acrilic alb. Dacă doriți, de asemenea, să îl plasați în exterior ca decor de grădină sau pe balcon, aplicați un strat de lac rezistent la intemperii pe vopseaua albă.

Varianta inferioară și mai largă a scării de flori

Suport pentru flori-construiți-vă-scară-de-flori-balcon-raft-lemn-natural-DIY-ghivece-de-plante

Scara de flori poate fi proiectată și ca rafturi de flori largi și înguste. Lăcuite în tonuri naturale, ele servesc drept decorațiuni romantice de grădină pe terasa din lemn.

Un suport de flori cuboid realizat din bețe de lemn

Flower-stand-build-yourself-DIY-cuboid-unghiular-de-lemn-tije-plante-rotund-ghiveci

Oferim tuturor fanilor ambianței minimaliste acasă această idee simplă a modului în care poți face tu o floare să stea singur din 8 bețe pătrate de lemn. Dacă nu puteți utiliza un burghiu / șofer, lipiți tijele împreună astfel încât să formeze un cuboid adecvat. Ideea este potrivită pentru plantele care cresc într-un ghiveci rotund cu flori cu un ghiveci exterior.

O idee de meșteșug de succes – coloană de flori din panouri și frânghie de lemn

Suport de flori-construiți-vă-DIY-stâlp-de-flori-patru-ghivece-de-flori-frânghie-din-fibre-naturale-atârnă-fereastră-nod

Oferiți colțului de lângă fereastră un fler de romantism rustic cu o consolă de flori bricolaj. Pentru a crea acest raft de flori suspendat, aveți nevoie de 4 scânduri de lemn de 25 cm x 25 cm, o frânghie aproximativ mai groasă din fibre naturale, un inel metalic puternic și lipici pentru lut și ceramică.

Cum se face o coloană de flori suspendată cu panouri de lemn

Flower-stand-build-yourself-DIY-rope-natural-fiber-flower-flower-column-instructions-flower-pot-plate-plate-nod

Raftul de flori suspendat este cel mai potrivit pentru plante precum suculentele și cactușii. Pur și simplu udați planta pe raftul superior și prin orificiul din partea de jos a ghivecelui de flori apa se scurge pe planta de mai jos. De aceea, o farfurie este lipită pe fundul ghiveciului de flori care atârnă foarte jos.

Scaun cu flori din lemn masiv natural

Flower-stand-build-yourself-solid-wood-cuboid-without-strălucire-aranja-diverse-niveluri

Când primăvara mult așteptată este deja aici, aveți nevoie de mai mult spațiu liber pentru ghivece. Dacă ți-a rămas o mulțime de lemn de foc neîmpărțit, decupează un set de câteva blocuri de lemn și realizează scaunul de flori cuboid. Aranjați blocurile de lemn în diferite variante și creați un suport unic pentru flori care poate fi instalat perfect în fiecare colț al apartamentului dvs..

Un castron de câine ca un raft extraordinar de flori cu două ghivece

Floare-stand-construiți-vă-metal-idee-raft-de-flori-bară-de-fontă-din-fontă-două-boluri-vase-de-flori-suculente

Nu aveți încă un câine, dar aveți totuși un vas pentru câini din fier sau din lemn. Până când viitorul tău câine preferat nu a sosit încă, evocă un raft cu flori de fier pentru suculente sau cactuși din bara dublă de alimentare. Vă apropie de ideea unui animal preferat acasă.

Cum puteți construi singuri suporturi pentru flori din tăieturi?

Suport pentru flori - construiește-te-tu-din-lemn-lăcuit-natural-scândură-mobilier-picioare-ghiveci de flori

Pentru următoarele idei pentru suporturi de flori de casă, puteți utiliza plăci de tăiat din lemn masiv – de exemplu lemn de stejar sau salcâm.

Suport de flori de la tăiere – materialele folosite

Mașină de găurit-mobilă-pentru-fixare-de-picioare-pentru-fixare-de-lemn

Pentru această idee de artizanat aveți nevoie de o tăietură rotundă și de trei picioare de mobilier din același lemn masiv, plăci de montare pentru picioarele de mobilier și lac colorat, rezistent la apă. Utilizați un burghiu pentru a crea găurile pentru știfturile de pe picioarele mobilei în locurile potrivite.

Suport pentru flori realizat din tăiere și glazura picioarele mobilierului în starea lor naturală

Suport pentru flori-construiește-te-singur-cu-lemn-pentru-tăierea-plăcilor-de-mobilier-picioare-lac-limpede-spray-aplică-perie

Consultați instrucțiunile complete pentru crearea unui suport de flori de pe o scândură și picioare de mobilier Aici la.

Ghivece de flori ca și cum ar fi plasate pe plasă – atârnă un raft de flori în fața ferestrei

Suport pentru flori - construiți-vă-singuri-bucăți-de-tăiere-din-lemn-cu-cordon-natural

Creați o ambianță liniștită pentru o fereastră în primăvară, când atârnați un suport de flori auto-realizat pe tija cortinei. Puteți utiliza plăcuța de tăiat în stare naturală, fără a o lăsa sau a lustrui. Acest lucru creează o armonie reușită între frânghia din fibre naturale și lemn.

O idee de artizanat drăguță – raft flotant plutitor realizat din scândură

Suport-pentru-flori-construiți-vă-singuri-plăci-de-tăiere-din-lemn-raft-flotant-pentru-rafturi-materiale-foarfece-șnur-fereastră-suspendată

Frânghiile pe care atârnă tabla de tăiat sunt răsucite de un cordon decorativ într-o umbră deschisă. Determinați înălțimea dorită a raftului de flori înainte de a tăia corzile.

Răsuciți frânghii din cordon decorativ pentru raftul plutitor și înnodați corect

Instrucțiuni pentru suportul de flori-construiește-te-singur-cu-șiret-de-flori

Stăpânirea luminii și a nodurilor frumoase ale artei macrame vă ajută atunci când atârnați raftul de flori pe tija cortinei. Dacă doriți să atârne mai aproape de rama ferestrei, mai degrabă decât în ​​mijlocul ferestrei, plasați nodul pe suportul stâlpului.

Mini coloană de flori realizată din blaturi din lemn și marmură

Construiți-vă standuri de flori DIY-raft-de-flori-două-rotunde-plăci-de-marmură-pătrate-bastoane de lemn

Indiferent unde se află acest suport natural de flori din lemn, fie într-un colț, fie în mijlocul peretelui, acesta atrage întotdeauna atenția. Pentru rafturi, utilizați două plăci rotunde de marmură de aceeași dimensiune, la care atașați patru bețe unghiulare din lemn care servesc drept picioarele raftului de flori și, în același timp, dau construcției forma unei mini coloane de flori. Pentru o bună stabilitate a proiectului dvs., atașați bețivele de lemn la plăcile de marmură cu unghiuri de scaun în loc să le lipiți.

Construiți-vă un suport de flori dintr-un palet

Suport de flori-construiți-vă-palet-din-lemn-vertical-raft-de-flori-alb-vopsea-primăvară-flori-ghivece-de-flori

Transformarea personală a unui palet euro într-un suport vertical pentru flori este o idee simplă de artizanat cu un rezultat frumos. Gama incredibil de largă de utilizări posibile a paleților ca material pentru mobilier neobișnuit și decorațiuni de grădină este încă o dată dovedită.

Suport pentru flori din lemn – un nou accesoriu pentru tuburile de cupru

Construiți-vă standuri de flori personalizate-picioare-cupru-țevi-plăci-rotunde-beton-turnați-vă-mucegai

Rafturile pentru acest proiect de artizanat sunt turnate din beton fulger și tuburi de cupru sunt utilizate pentru picioare. Determinați singur înălțimea celor trei suprafețe rotunde în funcție de locația în care așezați setul de trei suporturi de flori auto-realizate. Combinația elegantă a celor două materiale creează senzația unei case confortabile și creează armonie cu alte accente de mobilier din fier.

Veți găsi instrucțiuni complete pentru realizarea unui suport de flori dintr-o scândură cu picioare de mobilier Aici.

Puteți găsi instrucțiunile complete pentru a lucra de pe raftul plutitor pentru flori Aici.