DIY

Ce puteți construi cu zăpadă – figuri de zăpadă, felinare, castel, diapozitive și multe altele

În cele din urmă, iarna ne-a surprins cu o pătură frumoasă de zăpadă și, bineînțeles, vrem să profităm de moment și să ne bucurăm de zăpada de afară. Sanie, alunecare, construirea unui om de zăpadă sau o simplă plimbare prin zăpada zdrobitoare – toată lumea se poate bucura cu adevărat de acest frumos spectacol natural. Mai ales când ești afară cu copiii, mai devreme sau mai târziu vei simți dorința de a construi ceva din zăpadă. Dar clasicul om de zăpadă sau bulgări de zăpadă nu sunt în niciun caz singurele opțiuni pentru construirea cu zăpadă. Deci, ce poți construi din zăpadă? Vă oferim câteva idei și instrucțiuni pentru cea mai mare distracție de iarnă vreodată!

Ce să construiești cu zăpadă - idei distractive pentru copii și adulți

Ce puteți construi cu zăpadă – figuri de zăpadă

Construiește personaje cu zăpadă - animale, personaje de desene animate și multe altele

Știți deja că puteți construi figuri cu zăpadă datorită omului de zăpadă. Dar ce-ar fi să încerci ceva diferit pentru o schimbare? Pentru că, cu puțină creativitate și imaginație, puteți construi figuri frumoase de zăpadă. Acestea pot avea forma animalelor, a oamenilor sau chiar a obiectelor. Ce zici de un urs polar, care construiește animale din zăpadă, Spongebob sau o simplă cărămidă Lego? Puteți folosi chiar și culori atunci când construiți figuri de zăpadă pentru a le face să iasă în evidență și mai bine. După cum am spus, tot ce aveți nevoie este puțină imaginație (și, eventual, un șablon) și multă zăpadă de copt și puteți construi sculpturi și figuri impresionante din zăpadă.

Sugestie pentru pasionații creativi - sculptați o bufniță de zăpadă

Modelați aproximativ forma figurii alese. De exemplu, dacă doriți o figură de bufniță de zăpadă, începeți cu un bloc oval. Aveți nevoie de un dreptunghi pentru un bloc de construcție, o minge pentru o minge de lână etc. Apăsați zăpada ferm în loc. Apoi, puteți începe să proiectați și să sculptați folosind orice instrument de grădină, cum ar fi lopata sau grebla manuală, dar și tacâmurile din bucătărie.

Idei despre ceea ce puteți construi cu zăpadă - decorați grădina cu globuri de zăpadă

Dacă „sculptarea” zăpezii vi se pare prea complicată, puteți utiliza și tehnica omului de zăpadă. Înțelegem prin simpla formare de bile de dimensiunile necesare și apoi construirea de figuri de zăpadă din ele. De exemplu, un șir de bulgări de zăpadă poate deveni o omidă sau le puteți stiva ca o piramidă și puteți ilumina interiorul cu lanțuri de lumină cu LED-uri care sunt potrivite pentru utilizare în exterior. Felinarele suedeze de zăpadă („Snölykta” în suedeză) sunt numite aceste bijuterii. Instrucțiunile vor urma în curând.

Construiește blocuri amuzante Lego cu zăpadă pentru distracție iarna

Ce puteți construi cu zăpadă – faceți-vă propriul felinar suedez de zăpadă

Construiește un felinar de zăpadă suedez cu zăpadă și aprinde-l cu lumini de ceai sau lumini de zână

În principiu, nu este nimic complicat pentru producerea acestei decorațiuni de grădină de iarnă. Puteți construi bile de orice dimensiune și orice piramidă înaltă cu zăpadă și le puteți plasa oriunde doriți. În mijlocul gazonului, de-a lungul unei poteci de grădină, pe masa de grădină acoperită de zăpadă – nu contează. Pregătiți o mulțime de bulgări de zăpadă și așezați-i mai întâi împreună într-un cerc. Apoi vine al doilea rând în care fiecare bilă nouă este plasată între două dintre cele inferioare și ceva mai mult spre centru (pentru a obține o formă de con).

Construirea unui felinar cu zăpadă din bulgări de zăpadă conform tradiției suedeze

În acest al doilea sau al treilea rând, lăsați o gaură prin care să se potrivească mâna dvs., astfel încât să puteți echipa felinarul cu lumini de ceai și să le înlocuiți, dacă este necesar. Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, un șir de lumini și le puteți plasa în cerc la început. Puteți continua să construiți felinarul până când este complet închis sau puteți lăsa partea superioară deschisă.

Bacsis: Alternativ, puteți construi doar un cilindru mic cu zăpadă. Scobiți în mijloc și puneți o lumină de ceai acolo. Aceasta este o opțiune excelentă dacă zăpada nu poate fi modelată bine.

Construirea alunecărilor de zăpadă cu zăpadă

Realizați un mic tobogan DIY pentru săniuș iarna

Și ce poți construi în zăpadă? Toboganul este pur și simplu o parte a iernii cu ninsoare și nimeni nu are ocazia să alunece peste zăpadă. Dar asta nu funcționează doar cu sănii, schiuri și snowboard-uri. De asemenea, puteți construi un tobogan de zăpadă și pur și simplu alunecați-l în jos pe o bucată de folie. Mai ales dacă aveți o grădină pe un deal, puteți construi cu ușurință un tobogan. Dacă nu, nici asta nu este o problemă, pentru că, acumulând zăpadă, puteți crea panta dorită. Dar cum?

Distracție de iarnă cu un tobogan de zăpadă de casă

Utilizați ceea ce aveți: o terasă ridicată sau un zid de susținere într-o grădină înclinată poate fi începutul diapozitivului. Apoi adunați zăpada pentru a crea o pantă. Acest lucru funcționează foarte bine prin modelarea globurilor de zăpadă ca un om de zăpadă și plasarea lor una lângă cealaltă. Apoi uniți golurile și găurile dintre ele cu zăpadă pentru a face o suprafață plană. Dacă este necesar, se pot construi chiar pași în zăpadă.

Slide cu zăpadă clădire în grădină - Sfaturi & amp; Trucuri

În funcție de cât spațiu și ce fel de teren aveți la dispoziție, puteți deveni foarte creativ și chiar puteți crea curbe cu zăpadă. În acest caz și în funcție de viteza alunecării, este posibil să aveți nevoie și de pereți din zăpadă pentru a nu zbura din alunecare. Deoarece acesta este un proiect mai mare, puteți alege, de asemenea, o piață publică și să construiți un tobogan cu zăpadă împreună cu toți vecinii și copiii din cartier. Dar nu faceți planuri prea mari și complicate pentru a nu fi dezamăgiți. De asemenea, asigurați-vă că evitați ideile periculoase, cum ar fi diapozitivele care încep pe acoperiș. În cele din urmă, un mic tobogan de zăpadă este suficient pentru a vă asigura cea mai bună distracție.

Asigurați-vă alunecări de zăpadă cu copiii pentru sanii și anvelope

Construiți ceva din zăpadă – locuri pentru întâlniri cu prietenii

Sărbătoriți petrecerile în aer liber iarna cu bara de zăpadă și fotoliu DIY

Un bar, câteva fotolii și o canapea – sună ca condițiile perfecte pentru întâlnirea cu prietenii sau chiar pentru o petrecere în aer liber. Mutați această întâlnire afară și construiți un bar de zăpadă și niște scaune care sunt mult mai interesante decât scaunele clasice, și anume o canapea și fotolii din zăpadă! Blatul barului este, desigur, din zăpadă și dacă cantitatea de zăpadă o permite, puteți construi un perete în trepte cu zăpadă în spatele tejghelei și îl puteți folosi ca raft pentru băuturi. Cât de practic este ca acestea să rămână mereu frumoase și răcoroase la aceste temperaturi.

Faceți-vă o canapea amuzantă în curtea din față, din zăpada de copt

Prietenii tăi sunt garantați că vor fi impresionați de această idee! Crezi că e prea frig afară pentru o petrecere în aer liber? Cu siguranță nu cu hainele potrivite. Un costum de schi normal vă va ține suficient de cald și puteți dansa pe muzică și vă puteți încălzi.

Construiește-ți propriul iglu din zăpadă

Realizați personal igluuri de zăpadă pentru copii, dar folosiți-le numai sub supraveghere

Dacă sunteți gata să investiți puțin mai mult timp, puteți construi un iglu. Din nou, ca și în cazul diapozitivului, nu trebuie să exagerați. Un mic iglu în care puteți să vă târâți este perfect adecvat. Nu trebuie să fie un palat întreg pentru a sta în poziție verticală. Mai ales dacă construiți un iglu pentru copii, este suficientă o ascunzătoare confortabilă. Dar cum poți construi un iglu din zăpadă??

Construirea unui Igloo – Instrucțiuni

Igloo dublu pentru grădină - modele improvizate pentru grădină

În primul rând, ar trebui să fii sigur că ai suficientă zăpadă disponibilă, deoarece majoritatea oamenilor subestimează suma necesară pentru a face un iglu. De asemenea, aveți nevoie de zăpada potrivită – nu de zăpada proaspătă pudră la suprafață, ci de cea tare, unde picioarele nu se scufundă mai departe. De asemenea, veți avea nevoie de o formă pentru construirea blocurilor (în igloul tradițional blocurile sunt de 90 x 38 x 20 cm, în cazul dvs. cele mai mici sunt mai bune). Aceasta poate fi o cutie metalică, de exemplu. Apăsați ferm zăpada în această formă. Apoi construiți blocurile unul peste celălalt. Îți faci drum în spirală.

Igloo DIY din blocuri de zăpadă pentru grădină atunci când este multă zăpadă de iarnă

Aici și acolo puteți lăsa găuri libere pentru a permite o bună ventilație și pentru a evita otrăvirea cu CO2. Alternativ, puteți lăsa partea de sus a cupolei deschise. Acest lucru creează o schiță între această deschidere și intrare. În cele din urmă, completați îmbinările cu zăpadă pentru a obține o suprafață netedă. Repetați și pe interior.

Fii realist. Este foarte puțin probabil ca igloul tău amator să arate ca un iglu real, profesional. Dar nu trebuie să fie pentru a fi foarte distractiv pentru tine și copiii tăi. În cele din urmă, totul este să petreci timpul în aer liber și să te distrezi – fie că construiești un simplu om de zăpadă sau un iglu cu zăpadă.

ATENŢIE: Indiferent de cât de stabil pare igloul dvs., nu lăsați niciodată copiii să se joace în el fără supraveghere. În afară de faptul că nu a fost construit profesional, chiar și cele mai mici modificări ale vremii provoacă schimbări în zăpadă și gheață și, astfel, și în stabilitatea igluului tău. S-ar putea prăbuși în orice moment. Chiar dacă adulții sunt în iglu, cineva ar trebui să fie întotdeauna disponibil afară pentru a ajuta sau pentru a primi ajutor, dacă este necesar.

Castel rece pentru a zăbovi sau pentru bătălii

Construirea unui castel cu zăpadă pentru copii - idei simple pentru a vă relaxa în aer liber

Dacă doriți să construiți diferite lucruri din zăpadă, puteți lua în considerare și un castel. Aveți nevoie de blocuri pentru acest lucru ca și pentru iglu, dar, dacă este necesar, puteți proiecta pur și simplu pereți netezi. În afară de faptul că castelul va arăta cu adevărat impresionant în grădina dvs., este potrivit pentru multă distracție. Oferă cea mai bună protecție într-o luptă cu bulgări de zăpadă! Vă puteți gândi, de asemenea, la un joc întreg cu două echipe, în care una trebuie să apere castelul, iar cealaltă trebuie să-l cucerească.

Construiți-vă un castel pentru lupte cu bulgări de zăpadă sau pentru a zăbovi

Dacă castelul este destinat doar să rămână, avem o idee deosebit de originală: luați cortul de petrecere de vară de la mansardă și montați-l din nou. Apoi veți folosi blocuri de zăpadă pentru a construi ziduri pentru a închide cortul. Câteva lămpi de basm sau lămpi LED cu baterie și vă puteți face confortabil în castelul personal în orice moment. De asemenea, puteți proiecta igloul ca un castel. Dacă blocurile sunt prea incomode pentru dvs., luați doar găleată de nisip pentru copii, umpleți-le cu zăpadă și întoarceți-le – așa cum ați face cu nisipul de pe plajă. Veți primi deja primul element ca alternativă la bloc și puteți construi zidurile pentru castel cu zăpadă.

Construirea lucrurilor cu zăpadă ca alternativă la clasicul om de zăpadă