DIY

Balansoar DIY pentru copii – un proiect de bricolaj cu un skateboard vechi

Balansoar pentru copii faceți-vă proiect de bricolaj grădină vopsea placă de skateboard veche

Poate știți deja tendința cu leagănul pentru copii pe care părinții creativi îl fac în propriile lor grădini pentru a-i distra pe cei mici? Ei bine, acest proiect jucăuș de bricolaj necesită un pic de imaginație, dar tu și copiii tăi sunteți sigur că vă vor plăcea. Având în vedere acest lucru, dorim să vă sugerăm un ghid simplu pe care îl puteți folosi pentru a începe sau a vă perfecționa propriul proiect de a crea un leagăn pentru copii. Deci, dacă sunteți entuziasmați să faceți un leagăn original pentru copii folosind materiale sigure, luați-vă un skateboard vechi și răsuciți-vă mânecile!

Leagăn pentru copii – instrucțiuni

leagăn pentru copii proiect de bricolaj grădină tencuit vechi placă de skateboard leagăn pentru copii natura

De altfel, leagănul pentru copii pe care îl vom descrie aici nu este un design tradițional care poate fi văzut peste tot. Dimpotrivă, așa-numitul „swurfer” permite copiilor să se balanseze în timp ce stau în picioare. Cu această creație extraordinară, micuții tăi vor simți că navighează pe un val. De asemenea, vă va permite să vă deplasați mult în timpul zilelor calde. Prin urmare, efectul iubirii imediate este garantat. Cu ajutorul acestor instrucțiuni, poate fi mai ușor ca niciodată să instalați un leagăn pentru copii în propria grădină.

Folosiți skateboard-ul vechi

Balansoar pentru copii faceți-l singur proiect de grădină grădinărit veche skateboard scânduri osii roți role role scândură

Tutorialul foto pe care l-am pregătit pentru dvs. este foarte elocvent și ilustrează pașii secvențiali ai acestui mare proiect DIY. Explicațiile detaliate sunt, prin urmare, complet inutile și însoțim imaginile doar cu câteva explicații mici. După cum dictează logica, primul pas este să obțineți echipamentul necesar, care în acest caz constă dintr-un skateboard și o frânghie vechi.

Balansoar pentru copii faceți-l singur proiect de bricolaj grădină răsucit vechi placă de skateboard osii roți role role placă deșurubare

Odată ce ai placa, folosește o șurubelniță adaptată pentru a îndepărta axele care susțin roțile. Dacă este necesar, utilizați un dispozitiv de îndepărtare a mărgelelor pentru a debloca articulațiile direcției. Nu veți mai avea nevoie de acestea, așa că le puteți arunca.

Balansoar pentru copii faceți-vă proiectul de bricolaj grădină care clipește vechiul autocolant de placă de skateboard îndepărtați șlefuirea

Mai întâi scoateți toate autocolantele și alte articole de pe suprafața skateboardului folosind șmirghel sau o perie de sârmă. Probabil că va trebui să puneți multă presiune asupra acestuia dacă utilizați o placă de lemn veche. Apoi folosiți din nou o bucată de șmirghel pentru lustruirea mai fină, astfel încât să apară lemnul.

Pictează viitorul leagăn pentru copii cu vopsea

Balansoar pentru copii faceți-l singur proiect de bricolaj grădină tencuială vechi placă de skateboard autocolant îndepărtați șlefuirea lustruire vopsea

Tot ce trebuie să faceți este să pictați fostul skateboard cu un anumit tip de vopsea din lemn la alegere. Lăsați-l să se usuce bine lăsând baza colorată a leagănului copiilor să stea o vreme pe o cutie de carton. În această perioadă puteți adăuga desene, autocolante sau alte decorațiuni de acest fel.

gauri de burghiu

face leagăn pentru copii proiect DIY bricolaj grădină măsurare vechi skateboard bord găurire găuri

Apoi, folosind cele patru găuri obișnuite la care axele au fost înșurubate ca puncte de referință, utilizați creion sau cretă pentru a marca unde doriți să găuriți noile găuri. În aceasta veți lăsa coarda să treacă. În cele din urmă, utilizați burghiul pentru a face intrarea pentru atașarea corzilor.

Balansoar pentru copii faceți-vă proiectul de bricolaj grădină clătind o placă de skateboard veche adăugați dibluri din lemn

Mai întâi, decupați două dibluri din lemn, astfel încât să aibă aceeași lățime cu placa de skateboard. Cele două bucăți de lemn pot fi, de asemenea, șlefuite, deoarece vor funcționa ca mânere. Aceasta înseamnă că copilul dvs. va putea să se ridice drept atunci când se leagănă pe skateboard. După aceea, așezați diblurile de lemn pe scândură unde v-ați forat găurile. Folosiți perforațiile ca ghid și marcați unde veți face găurile rămase.

Atașați frânghia

Leagăn pentru copii te face să faci proiect de bricolaj grădină folosesc frânghie

După ce ați forat mânerele de lemn, tăiați două bucăți lungi de frânghie care ar trebui să aibă aproximativ 6 picioare fiecare. Desigur, lungimea exactă depinde de locul în care doriți să vă agățați viitoarea placă de surf. Pentru a calcula mai precis, măsurați, de exemplu, distanța dintre cea mai joasă ramură a unui copac din grădină și solul unde va pluti leagănul pentru copii. Înmulțiți-le cu două, apoi adăugați ceva mai multă lungime.

Leagăn pentru copii faceți-vă proiectul de bricolaj grădinărit tencuiala introduce coarda

Privind colajul foto de mai sus, următorul lucru pe care îl puteți face este să infilați coarda în găuri. De exemplu, începeți cu partea de sus de jos, cu capetele libere orientate în sus. Înnodați corzile pentru a fixa placa și împiedicați-o să se miște lateral.

Balansoar pentru copii faceți-vă proiect de bricolaj grădină frânghie nod nod

Atunci ia în considerare poziția bună a mânerelor din lemn. Înălțimea dvs. ar trebui să fie undeva pe umărul micuțului, astfel încât să poată folosi leagănul copilului fără probleme. Din nou, legați nodurile la înălțimea corectă, apoi introduceți și legați din nou pentru a le pune în poziție.

Finalizați proiectul

Balansoar pentru copii faceți-vă proiect de bricolaj meșteșuguri de grădină închideți o tablă veche de skateboard

A face singur un leagăn pentru copii nu a fost o sarcină atât de complexă, nu-i așa? Acum, placa dvs. are mânere pe care le puteți utiliza pentru a finaliza efectiv proiectul dvs. DIY. Agățați fascinantul skateboard plutitor pe o ramură masivă și lăsați copilul să se distreze navigând și legănându-se prin aer. Cu un leagăn dublu pentru copii, reprezentanții de toate vârstele se pot distra cu adevărat cu el.

Leagăn pentru copii faceți-l singur proiect de bricolaj grădină vopsind tablă veche de skateboard de toate vârstele mânere duble