Dietă

Pierde greutatea feței – sfaturi și exerciții pentru contururi faciale mai subțiri

slăbiți pe față idei sfaturi dietă orhidee alb galben

Mulți oameni au obrajii puțin prea plini sau o bărbie dublă mică de la naștere și ar dori să schimbe acest lucru și slăbiți pe față. Adesea, nu doar obrajii dolofani sunt singura zonă cu probleme. Alte părți ale feței pot fi, de asemenea, supraponderale, în special la persoanele predispuse genetic. Problema cu fața rotundă poate depinde și de supraponderalitatea generală. Apoi este necesară pierderea generală în greutate. Există mai multe modalități de a obține o față subțire. Aruncați o privire la sfaturile noastre!

Slăbește pe față: se poate face rapid?

slăbiți pe față sfaturi nutriție aspect proaspăt

Este posibil ca zona problemei feței să creeze un sentiment de inferioritate. O față plinuță este de fapt foarte atractivă! În principiu, persoanele cu fețe dolofane sunt evaluate mai tinere decât sunt! Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă nu începeți să urmați diete imediat slăbiți pe față. Nu vă grăbiți! Mai devreme sau mai târziu, pierderea în greutate va produce și rezultatele dorite pe față. Contururile faciale rotunde devin mai elegante și alungite, iar obrajii par mai puțin plini.

Slăbește pe față cu dieta fără să mori de foame

slăbiți pe față salată mâncare sănătoasă mâncați încet

care slăbiți pe față ar trebui să fie atent la dieta sa. Carbohidrații, grăsimile și zaharurile trebuie reduse. Rezistența este foarte populară aici. O dietă cu conținut scăzut de carbohidrați va avea un efect pozitiv nu doar asupra feței, ci asupra întregului corp. Trebuie să mănânci multe fructe și legume și să bei multă apă. Acceleratorii buni ai metabolismului sunt ardeiul iute, rozmarinul, ghimbirul. În timp, fața ta va deveni mai subțire și mai elegantă. Persoanele determinate genetic cu fețe rotunde nu trebuie să slăbească pe fețe.

Gimnastică pentru obraji plini și fețe rotunde 

pierde în greutate pe față exerciții diaet lentile de contact pentru dermatograf

Obezitatea poate fi redusă prin exerciții și exerciții fizice regulate. Pierderea în greutate a feței este susținută și de antrenament (cum ar fi HIIT – antrenament la intervale de intensitate mare). Exercitiile fizice cresc consumul de calorii. Cu niște gimnastică facială poți face ceva bun pentru fața ta. Umflați alternativ obrajii ca și cum ați ascunde o minge de ping pong în ele – repetarea de 10 ori este suficientă. Un masaj facial stimulează și circulația sângelui.

Slăbiți puțin prin drenaj

sfaturi de îngrijire a oglinzii feței slăbitoare

Problema se poate datora faptului că corpul dvs. stochează mai multă apă decât în ​​mod normal. Acest lucru este determinat de dietă – zahărul și sarea din alimente favorizează acumularea de apă pe față. Eliminați din meniu toate alimentele bogate în zahăr și sărate. Adios, pomeți rotunzi!

Sfaturi pentru slăbitul feței

Sfaturi dietă rotundă de slăbire a feței

Gimnastica facială pentru a pierde în greutate pe față ca niște sfaturi obraz obraznice și dolofane

Sfaturi pentru față groasă pentru a pierde în greutate - Drenaj rapid al dietei

Mișcare Trucuri de gimnastică facială Reducere în greutate

Dieta pentru sfaturi cu bărbie dublă cu conținut scăzut de carbohidrați - Exerciții de slăbit