Design interior

Vopsea de perete pe benzină, efectul său și idei pentru combinații de culori

culoare perete verde petrol-living-galben-albastru pastel-accente

Nimic nu face un apartament la fel de viu ca culorile. Dacă sunteți în căutarea nuanțelor potrivite pentru casa dvs., atunci avem o propunere interesantă pentru dvs. the Benzină culoare arată deosebit de intens și puternic ca o vopsea de perete, dar cu acompaniamentul potrivit își poate dezvolta efectul frumos fără ca camera să pară oprimată. Vă vom arăta multe combinații de culori interesante și vă vom explica modul în care puteți implementa aspectul și configura un living sau un dormitor pe benzină și la ce trebuie să acordați atenție.

Culoarea teal în dormitor

culoare perete verde petrol-dormitor-alb-accesorii

Tonul bogat de benzină are un efect confortabil și calmant și, prin urmare, este perfect pentru dormitor. Adesea, un singur perete este pictat în benzină ca accent, de exemplu cel din spatele patului. În caz contrar, camera poate părea rapid posomorâtă și întunecată. Dar cu ce poți combina benzina în dormitor? Indiferent dacă optați pentru o nuanță în verde petrol sau albastru petrol, această culoare intensă de trend poate fi perfect combinată cu gri, galben, alb și verde. Tablouri moderne, lumini decorative albe ca zăpada și noptiere albe intră în propriile lor în fața unui perete pe benzină. În același timp, duoul de culori creează o ambianță relaxată.

Culori Pantone pentru toamna / iarna 2018: sfaturi de stil și idei de viață în culori la modă

Mobilier cu catifea: idei de design cu țesătura de tendință

Tendințe de viață pentru toamna / iarna 2018-2019: culori, decor și co.

Combinați culoarea peretelui benzină cu galben

culoare perete verde petrol-dormitor-combina-galben-alb

Culoarea benzină închisă poate fi foarte dominantă pe perete și, prin urmare, are nevoie de un acompaniament ușor. Gândiți-vă la accesorii în culori vii. Optează pentru o cuvertură de pat, câteva perne decorative, un covor pufos, lenjerie de pat sau tablouri în galben sau culoarea anului ocru auriu. Griul este o altă culoare total șold care arată subtil și discret și care completează elegant efectul rece al culorii benzină. Perdelele gri deschis, de exemplu, pot slăbi efectul intens al peretelui benzinei și

Culoare perete benzină și accesorii de locuit în verde și alb

culoarea peretelui-benzină-verde-combinație-alb-accente

Culoarea peretelui benzină taie o figură deosebit de bună în camera de zi. O cameră de zi pe benzină arată în același timp primitoare, confortabilă și exotică. Împreună cu verde, nuanța albastră la modă formează o combinație de culori deosebit de atractivă. Ansamblurile cu nuanțe de verde deschis, precum verde iarba, verde reseda, verde stuf și tonuri de măsline au un efect armonios și ne fac să visăm la insule exotice cu palmieri și plante confortabile. Dar, deoarece paleta de culori este foarte intensă, este deosebit de potrivită pentru camerele de zi pe benzină, orientate spre sud sau vest. Mai presus de toate, scoate mai bine în lumină camerele inundate de lumină, subliniază elementele arhitecturale precum colțurile și nișele și conferă camerei caracter. Peretele albastru benzină creează adâncime, ceea ce mărește vizual camera. În camerele orientate spre est sau nord, culoarea pereților are un impact destul de negativ asupra efectului camerei. Pentru a evita acest lucru, puteți integra evidențieri în alb ca zăpada în schema de culori și puteți decora cu accente în culori metalice. Mobilierul alb și lămpile slăbesc spațiul de locuit.

Benzina albastră și griul în combinație au un efect rece

perete-culoare-benzină-gri-combinație-efect-calmant

O cameră de zi pe benzină în combinație cu un gri rece creează o pauză interesantă în stil. Mixul de culori este minimalist și este perfect pentru apartamentele moderne în stil mansardă. Un perete pe benzină oferă, de asemenea, camere cu pereți și pardoseli din beton expus. Alte non-culori, cum ar fi negru sau alb, pot adăuga varietate. Accentele metalice fac ca mobilierul să strălucească, în special cuprul, alama și aurul pot da interiorului o notă caldă. În orice caz, decorarea este foarte economisitoare, mai ales cu accesoriile de casă din sticlă colorată, ton pe ton sau din aceeași familie de culori ca benzina.

Lenjerie de pat în culori proaspete – verde menta, benzină și gri

culoare perete-benzină-verde-dormitor-lenjerie de pat-alb-verde menta

Dacă doriți să combinați gri și benzină în dormitor, atunci schema de culori benzină-mentă verde-gri deschis este ideală. Nuanțele neutre, cum ar fi crem, bej sau stejar, se potrivesc perfect cu acesta. Acesta este modul în care peretele de benzină arată deosebit de fermecător. Amestecul eclectic de culori este completat de un interior eclectic. Un pat dublu modern, cu o ramă de pat simplă, vine în al său prin combinația de perne decorative cu modele bogate și o cuvertură de pat eficientă. Motivele florale aduc o notă de epocă în propriii tăi pereți și creează o ambianță confortabilă și informală.

Benzină combinată cu taupe în sufragerie

perete-culoare-benzină-verde-sufragerie-maro-mobilier-tapițat-decorațiuni-albe

Dacă doriți să dați interiorului o notă confortabilă, atunci puteți combina culorile taupe și benzină. Nuanța naturală simplă conferă sofisticării camerei de zi pe benzină. În plus, poate fi pus în scenă atât cu culori calde, cât și cu culori reci. Împreună cu maro de ciocolată, auriu sau alamă, formează un ansamblu deosebit de elegant. O condiție prealabilă importantă pentru un rezultat final reușit: podeaua ușoară și tavanul luminos. Acestea formează decorul perfect atât pentru mobilierul subtil, cât și pentru cel colorat.

Petrolul verde are nevoie de un companion luminos

perete-culoare-benzină-verde-living-alb-accente-mobilier din lemn

Un perete pe benzină conferă caracterului camerei de zi. Deci vopsiți ușa, podeaua sau lambriurile într-o nuanță ușoară și neutră. De exemplu, puteți opta pentru alb pur, alb crem, gri deschis sau fildeș, aceste culori merg perfect cu benzina. Accesoriile pentru casă, lămpile decorative și imaginile în culori puternice sunt tovarăși reci și, împreună cu mobilierul de epocă, provoacă o pauză de stil.

Verde benzină doar ca accent pe perete

culoare perete-benzină-verde-alb-combinație-neon-galben-acrilic-fotoliu

Retro s-a întors! Facilitățile în stilul anilor 70, 80 și 90 s-au bucurat de o popularitate crescândă în ultimii ani. Dacă doriți să implementați aspectul în propriile patru pereți, puteți combina vopsirea pereților în culoare benzină și configurarea cu fotolii de designer în culori accentuate. De asemenea, puteți evoca aspectul retro la modă cu accesorii pentru casă. Dar decorați mai cumpătat, nu exagerați. Cel mai bine este să optați pentru 2-3 vaze din sticlă colorată, care vor face o declarație reală în propriii dvs. pereți.

Plantele de interior subliniază aspectul natural

perete-culoare-benzină-verde-alb-comodă-lemn-picioare

Livingul pe benzină are un aspect exotic în combinație cu lemn de mahon închis la culoare și plante exotice, cum ar fi palmieri. Împreună cu scoici, figuri de pește și boluri din lemn de plutire, peretele de benzină poate fi perfect pus în scenă. Există o selecție largă de opțiuni de decorare. Puteți condimenta peretele nu numai cu accesorii pentru casă, ci și cu una sau mai multe oglinzi vintage sau chiar cu tapiserie. În ceea ce privește culorile, nu ezitați să experimentați cu nuanțe îndrăznețe de roz sau albastru închis.

perete-culoare-benzină-verde-dormitor-pat din lemn masiv cu baldachin

Albastrul benzină este o nuanță foarte expresivă, care are un efect pozitiv asupra dispoziției din cameră. Majoritatea oamenilor vopsesc doar un perete cu benzină, dar nu este nimic în neregulă cu vopsirea tuturor celor patru pereți în nuanța albastră puternică cu o turnare verde. Cu condiția, desigur, să înfrumusețați camera cu perne decorative și cuverturi de pat în culori calde pentru a compensa. Și nu este adevărat că, dacă vopsiți toți pereții de o culoare închisă, va micșora vizual camera. Dacă toți pereții sunt vopsiți în aceeași nuanță, rezultatul este o imagine generală armonioasă, iar camera pare deschisă, spațioasă și primitoare.

Peretele Teal din dormitor 

perete-culoare-benzină-fundal-cadru-foto-vintage

Subliniați nișele și colțurile din sufragerie cu benzină

perete-culoare-petrol-verde-rotund-perete-șemineu-portocaliu-covor-shaggy

Mobilier în stil rustic modern și perete verde

perete-culoare-albastru-benzină-sufragerie-din-lemn-masă-masă-alb-lumini-pandantiv

Camera de zi cu cremă și teal

culoarea peretilor-benzina-verde-baie-living-alb-combina

Dormitor shabby chic cu vopsea de perete pe benzină ca accent

perete-culoare-benzină-albastru-dormitor-podea din lemn-cenușie-cuvertură de pat

Combinați benzină, antracit și albastru închis

perete-culoare-albastru-petrol-dormitor-negru-cap-scaun-lampă-de-perete

Dormitor pe benzină cu tavan înclinat 

perete-culoare-petrol-albastru-dormitor-lemn-tăblie-

Nișa devine un colț de lectură confortabil

culoarea peretelui-benzină-albastru-efect misterios

Proiectează-ți camera de zi în galben și benzină

perete-culoare-albastru-benzină-mobilier-lemn-închis

Peretele de benzină din spatele scării albe conferă adâncimii încăperii

perete-culoare-benzină-albastru-coridor-alb-mobilier

Chic scandinav în nuanțe subtile puriste

culoare perete benzină întuneric masă masă metalică deco

Accentele aurii dau camerei ultimele retușuri

culoare perete verde benzină bufet deco picturi murale

Petrolul albastru și portocaliul creează un contrast atractiv

culoarea peretelui petrol portocaliu accent perete acoperiș grindă acoperiș panta

Camera de zi pe benzină: atunci când nuanțele albastre joacă rolul principal în designul interior

culoare perete accent benzină covor de perete colorat canapea albastru

Perete alb și verde în sufragerie

culoare perete albastru petrol nuanță masă masă lemn alb