Design interior

Specialist Mirabeau pentru mobilier pentru case de țară și accesorii pentru casă mediteraneene

Sufragerie idei stil casă țară interior idei scaune albe vopsea albastră de perete

Compania de comandă prin poștă Mirabeau este specializată în mobilier pentru case de țară și accesorii pentru casă mediteraneene. Motivul este pasiunea pentru un stil cu un farmec cu totul special. Ușurința țărilor mediteraneene. Căldura soarelui și culorile calde din sud. Mirosul păduricilor de pini și aerului sărat al mării. Dealuri verzi în care satele medievale se cuibăresc ca niște pete maronii. Stilul casei rurale surprinde toate aceste impresii și le transformă în mobilier ca într-o moșie de țară toscană, într-o fincă mallorcană sau într-o vilă din Provența franceză..

Accesorii de casă mediteraneene și stil fermecător de casă de țară

Living idei de living canapea alba masa mobilier in stil rustic

Stilul de casă la țară și accesoriile de casă mediteraneene emană stilul de viață al țărilor mediteraneene și ne amintesc de frumusețea naturii. Albastrul azur al Provencei, câmpurile largi de lavandă, verdele luxuriant al plantațiilor de măslini, ocrul și umbra arhitecturii mallorcene au fost și sunt inspirația acestui stil. Culorile calde, materialele naturale și formele și modelele inspirate din antichitate și natură domină. Tipice sunt pardoselile din lemn și plăcile din piatră naturală în ocru și teracotă, mobilierul greu din lemn, fier sau ratan în combinație cu perne ușoare de in și ceramică colorată. Stilul casei rurale ne oferă siguranță, confort și bucurie.

Mobilier exclusivist pentru case de țară și accesorii de casă mediteraneene

Accesorii pentru casa mediteraneana decoratiuni de masa idei cosuri cupe

În magazinul online mirabeau veți găsi mobilier și accesorii de casă mediteraneene cu care stilul de viață al țărilor mediteraneene poate fi adus acasă. La Mirabeau, se acordă atenție materialelor de înaltă calitate și manopera de primă clasă. Mobilierul și accesoriile nu sunt bunuri impersonale produse în masă, sunt piese care spun povești. Nu este neobișnuit ca articolele unice din materiale naturale de înaltă calitate și mobilier și accesorii lucrate manual să fie găsite în magazin. Nu numai casa poate fi mobilată în stil casă la țară. Pentru grădină, terasă sau balcon mirabeau, de asemenea, mobilier exclusiv și accesorii decorative în stil casă la țară.

O sursă de inspirație pentru stilul casei de țară

Bancă de grădină decor de grădină pernă felinar mobilier din lemn

Cu accesoriile și mobilierul exclusiv mediteranean pentru casă, afacerea prin corespondență ar dori să atragă mai mulți iubitori de stilul casei rurale. Din acest motiv, mirabeau dorește să fie și o sursă de inspirație: mobilierul și accesoriile sunt prezentate în ansambluri armonioase în spațiile de locuit ale magazinului și în cataloagele care apar de patru ori pe an. Cumpărătorii de la mirabeau sunt în permanență în căutarea obiectelor de artizanat, a designerilor de mobilier calificați și a ultimelor tendințe în stilul țării. Compania de comandă prin poștă le permite clienților să participe la această căutare cu articole editoriale despre viața din țările mediteraneene și sfaturi cu privire la subiectele călătoriilor, decorării și gătitului.

Accesoriile de casă mediteraneene aduc atingerea romantică a antichității

Accesorii pentru casă mediteraneene decorarea mesei pahare de cristal

Formele și materialele naturale definesc interiorul stilului casei de țară

Idei de decorare prosoape mobilier stil rustic perete din piatra naturala

Accesorii pentru casă mediteraneene – aruncă perne

Aruncă pernă mobilier de grădină scaun gresie din lemn stil rustic

Mobilier exclusiv și accesorii decorative în stil casă la țară

Mobilier de grădină idei de decorare grădină iluminat felinar