Design interior

Design interior modern – idee de decorare pentru interior în casă

Amenajari interioare de gradina de iarna

Vă prezentăm o idee proaspătă pentru modern Design interior de la Alpha Idea Studio oferă un concept alternativ pentru interior și combină confortul cu mobilierul elegant. Amestecul de lumină artificială și naturală este deosebit de izbitor. Frumoasă și fascinantă, această idee de design interior creează o atmosferă fericită zi și noapte.

Design interior specific și modern – idee de la Alpha Idea Studio

Amenajare interioară a camerei de zi

Aceste idei grozave pentru design interior modern sunt în cea mai mare parte într-un stil minimalist și combină elemente din stilul vintage cu elemente de înaltă tehnologie. Focusul designului este curtea interioară, care oferă o idee unică de design. Structura interesantă a clădirii este accentuată de fațada cu geamuri bogate și de decorul din interior. Combinația dintre natură și mobilier modern este deosebit de inspirată – o grădină de iarnă cu un copac face casa să arate mai primitoare și contribuie la o atmosferă confortabilă. Dacă doriți să vă relaxați după o zi lungă, vă puteți odihni în grădina de iarnă. În plus, natura este singurul decor de care are nevoie interiorul dvs. – arată proaspăt și primitor.

Design interior modern și grădină de iarnă

Amenajari interioare TV apartament de vis

Zona de locuit și design interior modern sunt construite în jurul unei curți interioare cu o grădină de iarnă. În curte este un copac înflorit care atrage atenția tuturor. Dormitorul are un perete cu geamuri abundente și are vedere la grădină – o bibliotecă minimalistă și piese de artă avangardistă pe perete sunt singurele elemente decorative din cameră. În zona de zi, este fascinantă o combinație interesantă de lumină artificială cu LED-uri și lumina soarelui naturală, care intră în casă din abundență prin fațada de sticlă. Un design inovator de perete în designul Alpha Idea reflectă jocul de lumină și umbră. Tonurile de culori fine ale mobilierului, cum ar fi alb, crem, ciocolată și bej creează o ambianță relaxată. O idee grozavă pentru interiorul dvs. și mai ales potrivită pentru apartamentele mici.

Abigail

Dormitor cu o lampă de podea interesantă și un design interesant de perete

dormitor modern

Noptiera cu design metalic de perete

dormitor rece cu sticlă de vodcă noptieră

Zona de zi cu acoperiș înclinat și grădină de iarnă

Lucernă acoperită în grădină de iarnă