Design interior

Mobilați în negru și maro – O casă spectaculoasă în munții Utah

mobilier de bucatarie negru si maro mobilier din lemn piele neagra

Când vă confruntați cu sarcina de a vă reproiecta propria casă, alegerea culorilor și a materialelor se află în partea de sus a listei de sarcini. În acest moment, vă puteți inspira din apartamente de designer și puteți implementa idei interesante de amenajare în propriii dvs. pereți. În acest articol vă prezentăm reședința privată montană “Casa de carieră”, care a fost finalizată în 2017 de RKD Architects. Aceasta este o casă din munții Utah care este formată din trei structuri conectate. Fiecare dintre ele este echipată cu ferestre panoramice înclinate, care oferă o vedere uluitoare a împrejurimilor minunate. Designul interior al casei este un exemplu excelent al modului în care s-ar putea furniza apartamentul cu negru și maro.

design coridor podea din lemn negru și maro fereastră tavan față

Oricine dorește să asigure un sentiment de siguranță și confort în propriii patru pereți are cu siguranță dreptate cu mobilier în tonuri de maro. Maro este culoarea pământului și amintește de lemn, natură și căldură. De aceea este foarte popular în designul interior. Maro poate fi, de asemenea, combinat cu aproape orice, dacă este selectată nuanța potrivită. Combinația de negru și maro transmite eleganță atemporală și arată foarte elegant în interior.

combinație de culori negru maro fațade din sticlă de casă

Tocmai această combinație de culori a fost selectată de arhitecții și designerii de interior pentru interiorul frumoasei reședințe montane. Brown vine sub formă de tavane din lemn în toată casa, precum și podele din lemn pentru holurile dintre clădirile individuale. Efectul natural al culorii este sporit și mai mult de mobilierul unic din lemn de drift. O bucată imensă de lemn servește ca o insulă practică de bucătărie, care, cu aspectul său natural, dă un accent frumos în bucătăria cu zonă de luat masa.

mobilier casă podea șlefuită covor șezut suspendat șemineu

Livingul cu șemineu oferă relaxare pură pentru rezidenți. Vă puteți relaxa pe canapeaua spațioasă sau pe scaunul confortabil suspendat și vă puteți bucura de priveliștile uluitoare. Peisajul acoperit de zăpadă iarna și împrejurimile verzi răsfăță simțurile și creează un sentiment real de bunăstare.

combinație de culori podea din beton șlefuit maro negru

Combinația de negru și maro se găsește în fiecare cameră a casei. În sufragerie și dormitor, tavanele din lemn sunt împerecheate cu o podea din beton lustruit, care transmite un farmec industrial. Structurile masive de oțel negru din jurul ferestrelor, care arată ca niște grinzi mari de oțel, se adaugă, de asemenea, la acest lucru.

dormitor maro negru amenajat șemineu de tavan din lemn

Deoarece combinația de culori poate fi găsită peste tot în interior, în casă se creează o imagine generală armonioasă. Tonurile calde de maro sunt utilizate în primul rând ca placare de perete și tavan, iar negrul adaugă accente deosebite. Vrei să-ți mobilezi și apartamentul în negru și maro?

design dormitor model covor gri maro negru

baie frumoasa combinatie de culori maro gri maro

design baie industrială accent negru

vanitate design negru alb modern abstract

biroul de acasă maro negru a creat o perspectivă frumoasă

șemineu exterior din sticlă cu design de casă spectaculos

fronturi de sticlă de design de case care leagă diferite clădiri

casă grădină mari gazon copaci

casă în munți natură priveliști frumoase

* Puteți afla mai multe despre RKD Arhitecți și proiectele lor site oficial