Design interior

Interior artistic – apartament în New York

Proiectat de Maziar Behrooz

Zona de living interioară modernă

Dacă aventura îți aparține, acest apartament cu interioare minimaliste din Chelsea, New York te va mulțumi cu siguranță. La intrare simți că te afli într-un submarin. Suprafața utilă a apartamentului este de 60 de metri pătrați și a fost complet renovată. Rezultatul este un mod modern, incitant, interior artistic dezvoltat.

Interior artistic – apartament din New York

camera de zi cu design futurist

Designul interior minimalist a fost combinat cu succes cu un decor colorat și distractiv. Elementele suprarealiste din industrie din sufragerie fac ca casa să arate futuristă, în timp ce în dormitor diferite accesorii – scripete, parașute, coarne pe o navă de pirați seamănă. Bucătăria arată bine, desigur, și este mobilată în stil retro.  Interior artistic nu arăta niciodată atât de atractiv!

Interiorul artistic creează o atmosferă aventuroasă

apartament modern de design artistic

Iluminatul tavanului este impresionant și contribuie la gustul modern din apartament. Totuși, nu vă faceți nicio greșeală – și restul echipamentelor din apartament sunt ultramoderne. Blatul de bucătărie, de exemplu, este fabricat din oțel.

Baia este, de asemenea, decorată într-un mod unic. Fiecare cameră surprinde și poți descoperi ceva nou în apartament în fiecare zi  Interior artistic poate, de asemenea, să arate modern și să trezească în continuare imaginația – așa că alătură-te visului!

design interior artistic

dormitor de design interior artistic

decor futurist în baie

decor-incitant-baie

apartament futurist modern în New York – terasă pe acoperiș

Rooftop Apartment New York