Design interior

Ideea de design interior modern – un proiect realizat de Estudio hm.a

design modern de case

the idee de design interior modern este derivat din nevoile și percepțiile specifice ale proprietarului casei. Se află în Buenos Aires, Argentina. Proiectul a fost demarat în 2011 de Estudio hm.a. închis. Este cu siguranță unică. Proprietarul i-a angajat pe arhitecți pentru a crea o zonă independentă și cu acces propriu. De asemenea, trebuia creat în interiorul casei existente. Nu este o sarcină ușoară, dar arhitecții fac o treabă remarcabil de bună cu a lor idee de design interior modern.

De fapt, unul dintre cele mai interesante lucruri despre acest lucru este idee de design interior modern, că nu are nimic de-a face cu învelișul exterior al clădirii existente. Cu toate acestea, au existat numeroase schimbări în sistemul de proiectare care au necesitat o anumită abordare tehnologică, inclusiv o modificare a părții interne a proiectării. the idee de design interior modern conține multe modificări și remodelări.

Acces facil la etajul al doilea

Camera de zi în casa renovată

Aceste idee de design interior modern include o zonă de relaxare, grătar, sală de joacă pentru copii, cameră de oaspeți și birou. Pentru a combina toate acestea, clădirea are nevoie de multe adaptări speciale, care sunt acum incluse în instalația nou construită. Echilibrul funcțional al zonei nou construite este foarte unic. Arată ca o singură piesă independentă, dar din punct de vedere tehnic este implicată în zona interioară înconjurătoare a casei. Complexitatea sarcinii nu era aceea idee de design interior modern în sine, dar în zona deja existentă, aceasta a fost adevărata provocare.

Tavanul înalt vă oferă o senzație de spațiu

Șemineu în casa renovată

Zonă nou construită în casă

D.ideea sa modernă de design interior oferă o perspectivă complet nouă a casei. Diferitele tehnologii și soluțiile arhitecturale inovatoare folosite pentru a crea această nouă zonă a casei ne oferă posibilitatea de a înțelege semnificația reală a renovării. Dacă vedem rezultatele acestui proiect, putem spune fără îndoială că dideea sa modernă de design interior cu siguranță a prins viață – misiunea îndeplinită.

Rebecca T..

  Zona de recreere la etajul al doileaZona de recreere în casa renovată

Planul arhitectural al zonei nou construite

Plan arhitectural al zonei casei nou construite