Design interior

Idei de viață frumoase cu tobogan interior pentru un interior elegant

Idei de viață frumoase scară-diapozitiv-lemn-neobișnuit-interior-design

Deși toboganele aparțin de obicei într-un loc de joacă pentru copii sau piscină, ele pot fi folosite și în amenajarea interioară pentru a crea un interior creativ. Toboganele de interior sunt perfecte pentru familiile cu copii, dar sunt potrivite și pentru adulți. Veți găsi multe în acest articol idei de viață frumoase cu diapozitive în interior, care fac un interior elegant.

Idei de viață frumoase, cu tobogan lângă scări

Idei de viață frumoase slide-scări-design-neobișnuit

Când vine vorba de decorațiuni interioare, un tobogan poate fi instalat în diferite zone ale apartamentului. Diapozitivele din camera copiilor sunt un clasic, dar se potrivesc bine și în sufragerie sau în casa scărilor, așa cum este cazul aici. Scara acestui apartament din Australia este proiectată cu o scară în spirală din lemn care are un tobogan în spirală încorporat.

Idei de viață frumoase pentru mai multă distracție acasă

Idei frumoase de locuit luminos-apartament-interior-tobogan-scări-lemn

Scara modernă are un design inovator, deosebit de popular printre copii. În loc să meargă pe scări, locuitorii acestui apartament de la parter pot aluneca în jos și se pot distra mult.

Scara cu tobogan luminat pentru copii

Idei de viață frumoase scări-tobogan din lemn-iluminat-distracție pentru copii

Dacă sunt proiectate suficient de largi, majoritatea caselor de scări pot fi realizate cu un tobogan pentru copii. Dacă toboganul este special construit pentru copii mici, acesta ar trebui să fie proiectat cu o margine mai înaltă pentru mai multă siguranță. Cu un design și iluminare moderne, toboganul va deveni cu siguranță un punct culminant în apartament.

Design neobișnuit de scări din lemn cu tobogan

Idei de viață frumoase-design-scară-slide-creative-mobilier-idee

Nu este un secret faptul că copiilor le plac diapozitivele. Toboganele de interior prezintă idei de viață frumoase dacă locuiți cu copii. Ele pot fi instalate în casa scărilor, fie lângă scări, fie direct deasupra. Cu siguranță, acest lucru va face ca viața pe două sau mai multe etaje să fie mai distractivă.

Idei de viață frumoase pentru design interior minimalist cu scări și tobogan

idei-de-viata-frumoase-apartamente-minimaliste-scari-alunecare-albe

Cu tobogane de interior, apartamentele pot fi proiectate în diferite stiluri de viață. Chiar și scările cu un design minimalist pot fi proiectate cu un simplu tobogan. În ciuda designului său modern, acest apartament din Londra este proiectat cu un tobogan lângă scări care trece aproape neobservat lângă peretele alb.

Idei de viață frumoase pentru casa scărilor

frumoase-idei-de-viata-interioare-tobogane-scari-tapiterie

Pentru a face ca scara să fie mai confortabilă, poate fi proiectată cu un alergător de scări blând și moale. Pe lângă aspectul frumos, un covor pe scări oferă și mai multă căldură. Un tobogan interior poate fi de asemenea deghizat pentru a se potrivi cu designul scărilor.

Idei de decor interior cu tobogan

idei-de-viata-frumoase-mobilier-apartament-spirala-scari-diapozitive

Ideile de viață frumoase, cu tobogan în casa scărilor, oferă o alternativă distractivă la scări atât pentru copii, cât și pentru adulți. Modelele posibile pentru un tobogan interior sunt diverse – de la un clasic la un tunel până la un tobogan spiralat.

Glisați ca o alternativă distractivă la scări

frumoase-idei-de-viata-interior-spirala-tobogan-gri-sufragerie-bucatarie

Alunecarea în jos de la etajul superior la parter asigură o bună dispoziție în viața de zi cu zi. Pe de o parte, copiii se pot distra în interior atunci când vremea este rea pentru a se juca afară. Pe de altă parte, amintirile valoroase din copilărie sunt cu siguranță trezite la adulți.

Idei de viață frumoase pentru design interior cu o lamă spirală

idei-de-viață frumoase-decor-interior-neobișnuit-slide-interior

Toboganul interior poate fi proiectat în culori potrivite ca parte a interiorului sau ca accent în cameră. Dacă optați pentru o culoare contrastantă și un design izbitor, ca în această casă din Boulder, Colorado, atunci diapozitivul va fi cu siguranță un ochi în interior.

Proiectați o casă de scări cu un tobogan

frumoase-idei-de-viata-alunecare-beton-scari-alternative

Pentru această casă unifamilială din Wyoming, familia a solicitat în mod special un tobogan interior care leagă bucătăria de camera media de la parter. Pentru a îndeplini dorințele clienților și ale copiilor lor, arhitecții au proiectat un tobogan ca un tunel lângă casa scărilor. Pete încastrate în diferite culori sunt utilizate ca iluminare creativă în diapozitivul tunelului.

Idei de viață frumoase – tobogan interior într-un penthouse cu patru etaje

frumoase-idei-de-viață-design-interior-slide-oglindă-strălucitoare-cameră pentru copii

Diapozitivele interioare nu trebuie să servească în mod necesar ca scări și să fie încorporate în casă. Un penthouse cu patru etaje din New York este proiectat cu un tobogan interior prin podele, care impresionează printr-un design inovator și modern.

Diapozitiv de tunel care străbate întregul apartament

idei-de-viață-frumoase-design-obișnuit-de-decorare-de-interior

Toboganul lung de 24 de metri are un design tubular inspirat de artistul german Carsten Höller și de instalațiile sale. Impresionantul tobogan este fabricat din oțel inoxidabil lustruit cu oglindă și îndeplinește dorințele rezidenților pentru un design interior special, contemporan și jucăuș.

Idei frumoase de locuit pentru o cameră de zi cu tobogan

idei-de-viata-frumoase-tub-de-interior-slide-oglinda-lustruite

Toboganul interior modern începe la ultimul etaj, unde sunt dormitoarele, trece prin bibliotecă, scară și duce la zona de intrare și camera de zi. În acest diapozitiv special nu puteți aluneca doar în jos, ci și urcați de la etajul inferior.

Idei frumoase de locuit pentru o facilitate modernă cu tobogan interior

idei-de-viata-frumoase-decor-interior-modern-interior-slide-design

Toboganele de interior nu sunt destinate exclusiv familiilor cu copii. Un tobogan cu un design elegant poate fi, de asemenea, proiectat ca o adevărată operă de artă în interior și să contribuie la mobilierul modern. Acest apartament modern este proiectat cu un tobogan extravagant, care atrage privirile în cameră.

Tobogan interior pentru momente distractive acasă

frumoase-idei-de-viață-creative-decor-interioare-scări-tobogan

Designerii de interior care au proiectat acest apartament la Kiev au conectat cele două etaje ale apartamentului nu numai cu o scară, ci și cu un tobogan. Ideea din spatele ei este simplă: un tobogan poate face timpul petrecut acasă mai distractiv.

Idei frumoase de locuit pentru decorarea interioară cu tobogan

idei-de-viata-frumoase-slide-interior-vertical-perete-verde

Apartamentul din Kiev are un interior modern în tonuri naturale, cu lemnul dominând. Toboganul interior și o grădină verticală ca un separator de cameră între bucătărie și sufragerie stabilesc accente în mobilier și asigură un design interior remarcabil.

Toboganul interior duce la sufragerie

idei-de-viață-frumoase-diapozitive-în loc de-scări-cameră-de-inspirație

Toboganul din interior oferă un traseu alternativ și, în același timp, o comandă rapidă de la etajul superior la camera de zi. Calea coboară de la etajul al doilea, trece prin bucătărie și intră în sufragerie. Un tobogan în interior este decizia perfectă pentru oricine este deschis către designul interior modern și inovator.

Combinați mobilierul colorat cu un tobogan interior

frumoase-idei-de-viata-colorate-decoratiuni-interioare-interior-slide-living-living

Conceptul de living în care un tobogan interior duce la sufragerie este o idee populară de design interior, în special pentru familiile cu copii. Ideile frumoase de living pentru camera de zi, care se combină perfect cu un tobogan interior, reprezintă mobilier și modele colorate în cameră.

Idei de viață frumoase – alunecați direct în sufragerie

idei-de-viață frumoase-design-interior-colorat-slide-interior

Acest apartament modern este proiectat și mobilat pentru copii, arhitecții folosind culori luminoase și mobilier creativ. O ușă din dormitorul principal duce la toboganul distractiv care cade în sufrageria galbenă cu o canapea puzzle.

Idei moderne de design interior cu tobogan în interior

frumoase-idei-de-viata-otel-inox-slide-mobilier-living-apartament mobilier

Acest penthouse modern din New York a fost creat prin conectarea a două apartamente separate. În plus față de scară, cele două etaje ale apartamentului sunt conectate printr-un tobogan din oțel inoxidabil, care este un punct culminant în camera de zi minimalistă.

Idei de viață frumoase pentru un interior jucăuș

folosește-idei-de-viață-frumoase-tub-diapozitiv-în loc-de-scări

Acest tobogan prezintă o idee de viață excelentă, cum să împrospătați un interior adăugând un element jucăuș. Diapozitivul conectează un salon cu ieșirea, scurtând drumul spre ieșire. Dar cine ia scările când există un tobogan răcoros ca alternativă?

Idei de viață creative și frumoase cu o lamă de beton

frumoase-idei-de-viata-beton-pentru-copii-slide-interior-decor

Ideile de viață frumoase cu diapozitive în casă sunt populare pentru tineri și bătrâni. Un tobogan grozav realizat din beton conectează bucătăria și camera copiilor într-o casă modernă de familie din Indonezia. Toboganul este proiectat în conformitate cu designul interior al casei, care se caracterizează prin elemente din beton.

Casa cu tobogan de tunel face să zâmbească fețele

frumoase-idei-de-viata-interior-slide-beton-design-creative

Casa este proiectată având în vedere cel mai mic membru al familiei – un băiat de 5 ani. Arhitecții au ținut cont de importanța jocurilor pentru copil și au proiectat lamela inovatoare din beton special pentru ei. Diapozitivul oferă multe opțiuni de joc și asigură multă distracție și o copilărie distractivă.

Idei frumoase de locuit pentru casă de joacă interioară cu tobogan

frumoase-idei-de-viață-de-viață-cu-copii-interior-casă-de-joacă-tobogan

În acest apartament din Taiwan, arhitecții au proiectat zona de zi deschisă cu o casă de joacă, astfel încât copiii să poată petrece mai mult timp cu părinții în viața de zi cu zi. Mica casă de joacă este proiectată pe două etaje, care sunt conectate printr-o scară cu spațiu de depozitare și un tobogan din lemn.

Slide pentru copii în interior

idei-de-viață-frumoase-copii-diapozitive-de-living-idee-creativă

În acest caz, toboganul interior din lemn este special conceput pentru copii, astfel încât să se poată juca acasă în orice vreme. În plus față de casa de joacă, există și un leagăn și o canapea extensibilă în zona de zi, care sunt și alte idei de viață frumoase pentru o familie cu copii.

Idei de viață frumoase pentru a trăi cu copiii

idei-de-viață-frumoase-cu-copii-diapozitive-în loc-de-scări

Apartamentele cu tobogane în interior devin din ce în ce mai populare în ultima vreme și oferă idei de viață frumoase pentru familiile cu copii mici. În acest apartament minimalist din Japonia, primul și al doilea etaj nu sunt conectate doar prin scări, ci și printr-o rampă înclinată care servește drept tobogan interior pentru copii și părinți..

Idei inovatoare în proiectarea spațiilor publice – butic cu diapozitiv

frumos-interior-design-mobilier-idei-interior-slide-oțel inoxidabil

Multe companii mari au implementat un slide în interiorul birourilor lor pentru a-și distra clienții și, mai presus de toate, angajații în viața de zi cu zi. Această idee extraordinară de mobilier a fost implementată și într-un boutique cu un design atractiv de către un renumit designer de modă.

Diapozitiv amuzant ca alternativă la scările din butic

frumos-interior-design-boutique-slide-oțel inoxidabil

Buticul este situat în Beijing și este proiectat cu un design interior impresionant. Punctul culminant este cu siguranță diapozitivul mare din oțel inoxidabil, care leagă parterul de etajul superior și oferă o alternativă jucăușă la scara plictisitoare..