Design interior

Apartament modern cu vedere la Alpii Elvețieni

apartament modern în plan deschis-șemineu-living

Engadina Moderne este numele acestui proiect de Carlo Donati Studio și este situat în pitorescul orășel Pontresina din Elveția. Aceste apartament modern reprezintă un amestec minunat de minimalism, motive decorative și căldură confortabilă, primitoare. Mobilierul apartamentului este inspirat de casele tradiționale engadine și profită la maximum de fascinanta panoramă alpină din exterior.

Apartament modern inspirat de casele engadine din Elveția

apartament modern living-zonă de luat masa deschisă

Zona de living a apartamentului rafinat este în plan deschis și include livingul, bucătăria și zona de luat masa. Un șemineu izbitor îmbrăcat cu panouri din alamă periată și canapele mari de pluș în alb și violet invită fiecare oaspete să se așeze. Vederile impunătoare ale pădurii și munților au devenit o parte integrantă a facilității datorită ferestrelor mari care transformă vârfurile maiestuoase într-un fundal uluitor pentru diferitele camere.

Apartament modern cu vedere pitorească

apartament-modern-living-vitrare-vedere-munti-alpi

Fiecare detaliu din acest apartament fascinant încearcă să imite culorile și texturile din împrejurimi. O masă solidă din lemn de stejar și accente de abanos întunecat în bucătărie sunt împerecheate cu blaturi Corian albe și pături de blană pentru a înfățișa pădurea și vârfurile acoperite de zăpadă de afară. În afară de elementele din lemn, culoarea violet este utilizată pentru a aduce un plus de farmec, în timp ce ușile glisante și pereții despărțitori creează o tranziție fără întrerupere de la o cameră la alta.

chicinetă mică și zonă de luat masa

mobilier modern de apartamente - zonă de luat masa - lemn masiv - masă de luat masa

Luminile sunt un alt punct culminant din apartament, care captează imediat atenția privitorului. Un candelabru realizat manual din coarne de elan în dormitor și lămpile elegante Poul Henningsen de deasupra mesei completează perfect atmosfera nobilă din apartament. Tapetul modelat și mobilierul elegant din dormitor completează acest decor modern pentru casă.

Engandina Modern de Studio Carlo Donati

Placare din lemn de culoare închisă

apartament-modern-zonă-de-luat masa-lemn masiv-masă-masă-bancă-pături de blană

dormitor modern separat de baie de un perete de sticlă

apartament modern-dormitor-cadă-perete de sticlă

iluminarea indirectă ca punct culminant

apartament-modern-dormitor-panouri-de-perete-aspect-de-piatră-iluminat-indirect

Tapete cu modele florale pentru dormitor

apartament-modern-dormitor-cadă-alăturată-cadă-piatră-optică