Decor și sărbători

Sărbătoriți prima zi de școală în mod corespunzător cu școala de decorare – idei și sfaturi grozave

Idei de decorare educațională și instrucțiuni pentru artizanat

Indiferent dacă intenționați și organizați o petrecere sau doar un mic dejun festiv pentru ziua cea mare a copilului dumneavoastră, nu ar trebui să lipsească decorațiunea potrivită pentru școlarizare pentru a avea pe toți cu dispoziția potrivită. În cele din urmă, începe o nouă fază a vieții pentru copil, care este foarte interesantă nu numai pentru copil, ci și pentru toate rudele, iar acest lucru ar trebui să fie sărbătorit în mod corespunzător. Nu contează dacă sărbătorești o petrecere mică într-un cerc mic acasă, într-un restaurant, parc sau în altă parte, decorațiunile de petrecere pentru înscrierea la școală ajută la asigurarea faptului că elevul de clasa întâi se simte sărbătorit și mândru de el însuși și de sine. Dar cum reușești decorarea perfectă pentru început? Vă vom arăta asta într-o clipă!

Școală de decor – când să sărbătorim?

Idei frumoase de decorare pentru înscrierea la școală cu rechizite școlare tipice, cum ar fi creioane și cărți

De obicei, familia sărbătorește după prima zi de școală. Un mic festival este organizat în școală pentru a-i întâmpina pe toți elevii noi. Apoi intră cu profesorul pentru o vreme, unde li se arată clasa și pot cunoaște toți colegii lor. În majoritatea cazurilor, prima zi de școală s-a terminat deja și petrecerea este sărbătorită alături de prieteni și rude, care pot felicita apoi noul copil de școală.

Decor simplu pentru înscrierea la școală pentru un mic dejun de familie cu glob și farfurii hexagonale

Desigur, puteți organiza, de asemenea, o sărbătoare în avans, de exemplu, duminica dinaintea primei zile de școală sau dimineața în timpul micului dejun, dacă este suficient timp. În acest caz, puteți folosi petrecerea cu decor de înscriere la școală pentru a oferi copilului tot ceea ce au nevoie pentru școală: ghiozdane, genți de gimnastică, pixuri și creioane, rigle și alte materiale școlare, dar și cărți de exerciții și cărți.

Idei de decorare pentru înscrierea la școală

Ghirlanda de lemn sub formă de creioane pentru decorarea pereților la sărbătoare

Din fericire, într-un magazin de petreceri sau meșteșuguri din aceste zile, puteți găsi ceva potrivit pentru orice ocazie. Și ceea ce nu puteți găsi în magazine, îl descoperiți de obicei după o căutare rapidă fie online, fie îl puteți face singur. Dar cum poți realiza pornirea perfectă a decorului? Ei bine, în principiu se poate folosi orice este asociat cu școala: tablă, cretă, litere, cifre, cărți și pixuri sunt doar câteva exemple. Există confetti sub formă de litere pe care le puteți distribui pe masă ca decor de masă. De asemenea, îl puteți folosi pentru a face o ghirlandă ca decor pentru înscrierea la școală. Mărul a fost odată un cadou tradițional pentru profesor și, prin urmare, este, de asemenea, un simbol pentru prima zi de școală.

Merele confiate ca gustare și o tablă drept fundal cu o ghirlandă creion

Apropo, puteți face singur un decor de început cu tot felul de materiale școlare. Conducătorii pot fi atârnați pe perete sau distribuiți pe masă, vazele pot fi proiectate cu creioane sau creioane colorate și cărțile stivuite unul peste altul (de exemplu, viitoarele cărți școlare ale noului elev) pot fi folosite pentru a ridica un anumit obiect și prezentați-l astfel mai bine.

Decorație colorată pentru început, cu motto-ul pentru un subiect preferat

A avut copilul un anumit subiect preferat în preșcolar sau anumite hobby-uri și preferințe la grădiniță? Apoi, puteți utiliza aceasta ca temă și pentru petrecerea de înscriere la școală. De exemplu, copilul tău este pasionat de pictură, alege desenul ca motto pentru petrecerea de înscriere la școală și folosește palete, pensule, pânză și altele asemenea pentru decorarea înscrierii la școală.

Decorație pentru înscrierea la școală pentru masă cu riglă pentru alergător de masă, farfurie de hârtie în roșu și autobuz școlar

De asemenea, sunteți binevenit să căutați vase adecvate din carton pe care să le puteți folosi pentru decorarea școlii DIY. Un exemplu frumos sunt plăcile în formă de mere din imaginea de mai sus, pe care nu trebuie decât să le adăugați o tulpină și o foaie de hârtie verde. De asemenea, puteți veni cu ceva interesant pentru paharele de băut. Cu toate acestea, este important ca această introducere în decor să nu interfereze cu băutul.

Planificați o petrecere școlară în aer liber cu o masă pentru oaspeți și o masă de desert în culori curcubeu

Utilizați vopsea pentru tablă oriunde doriți și vopsiți, de exemplu, cupe, semne sau alte decorațiuni și accesorii, astfel încât să puteți scrie apoi pe ele cu markere de cretă. De asemenea, puteți imita o tablă folosind o față de masă neagră. Tablele mici, așa cum au fost folosite cândva în locul cărților de exerciții, sunt, de asemenea, minunate ca cadouri pentru oaspeți pe care le puteți plasa pe sau pe fiecare farfurie.

Conul școlii

Utilizați conul școlar ca un cadou pentru elev și, de asemenea, pentru decorare

Conul școlar, cunoscut și sub numele de con de zahăr, este probabil cel mai important atribut pentru elevul de clasa întâi proaspăt coapte. Puteți cumpăra aceste produse gata făcute sau le puteți răsfăța singur cu ajutorul șabloanelor de imprimare și le puteți proiecta individual. După cum sugerează și numele, bomboanele nu trebuie să lipsească în punga cu zahăr. Dar există și loc pentru alte mici cadouri. Deci, stilourile și alte lucruri pentru școală pot fi ascunse în ea. Nu uitați să păstrați lucrurile mai grele de dedesubt și cele mai ușoare deasupra, astfel încât să nu fie nimic zdrobit. Dacă există frați mai mici, nu uitați să pregătiți o pungă de zahăr mai mică pentru fiecare dintre ei.

Dar conurile școlare nu sunt doar foarte practice în acest scop. Deoarece sunt un simbol tipic pentru înscrierea la școală, puteți, desigur, să faceți decorațiuni pentru înscrierea la școală. Indiferent dacă este în 3D sau 2D. Conurile de zahăr pot fi transformate într-o ghirlandă sau pot decora masa ici și colo, pot fi atârnate în grupuri pe fereastră sau pe lampă sau pot fi folosite în alt mod ca decor de petrecere.

Decor de tort pentru înscrierea la școală

Cupcakes drăguți cu cărți ca decor din fondant pentru petrecerea de înscriere la școală

Ceea ce se aplică restului decorului pentru prima zi de școală, desigur, se aplică și tortului, cupcakes-urilor sau altor deserturi. Toate motivele și simbolurile menționate sunt potrivite pentru decorarea prăjiturilor. În funcție de cât de creativ și de talentat ești atunci când vine vorba de decorațiile pentru torturi, poți crea o mare varietate de lucruri cu fondant. Ce zici de cărți, tablete mici sau mere de casă?

Idee pentru decorarea cupcakes-urilor cu litere ca etichete

Dacă doriți să fie mai puțin complicat, puteți forma sau tăia litere și cifre simple. Decorul tortului pentru înscrierea la școală poate fi realizat și din hârtie. Etichetele mici cu alfabetul și lipite de frigarui sau paie de kebab pot fi ușor lipite în prăjituri mici. Este, de asemenea, original, rapid și ușor de pus rigle, așezate pătrate, transportoare și pixuri în tartule sau prăjituri. Mai presus de toate, creioanele și creioanele colorate ar trebui să fie înfășurate în folie sau ceva similar (partea care va fi blocată în desert), altfel se pot înmuia datorită umezelii.

Înscrierea la școală Decor pentru tort - creați un autobuz școlar sau orice alt motiv din briose și cremă

O altă idee interesantă este un astfel de autobuz școlar, care este proiectat din mai multe brioșe și o cremă și apoi pictat cu glazură. Desigur, puteți proiecta și alte motive pentru un astfel de start-up. Din nou, conul de zahăr, o tablă, mărul sau mai multe litere și cifre sunt potrivite. Imaginația ta este limita. Folosiți orice rețetă de briose și cremă la alegere.

Educație în care culori?

Decor de înscriere la școală pentru fete cu ghirlandă de petrecere în roz și galben cu litere și autobuz școlar

Ideile de decor afișate în galerie constau în culori neutre, care pot fi utilizate pentru decorarea înscrierii la școală atât pentru fete, cât și pentru băieți. Dar dacă preferați o decorare de petrecere mai legată de gen, puteți folosi desigur și culorile potrivite. O decorație pentru înscrierea în școală în roz, liliac, roz și alte culori delicate, de exemplu, este minunată pentru micile prințese, în timp ce albastrul și verdele sunt din nou foarte potrivite pentru decorarea înscrierii la școală pentru un băiat. Cu toate acestea, cel mai bine este să folosiți cel puțin două, și chiar mai bine, trei nuanțe pentru a realiza un joc de culori interesant și variat.

Decorarea înscrierii la școală cu alfabetul, un glob și prăjituri delicioase

Acum, aruncați o privire la câteva idei excelente de decorare pentru înscrierea la școală în următoarea galerie foto și lăsați-vă inspirați sau copiați ideile preferate. Înainte de a începe planificarea și implementarea, vă recomandăm, de asemenea, să căutați pe Internet produse finite adecvate. În acest fel, puteți simplifica pregătirea și puteți dedica mai mult timp decorațiunilor de casă. Apropo, copiii pot ajuta, de asemenea, cu meserii!

Ideea de a împacheta stilourile drept cadouri pentru copilul școlar

Instrucțiuni meșteșugărești pentru înscrierea la școală Decorare cu pixuri și hârtie igienică

Genți haioase cu floricele cu motive școlare - cărți cu mere, creioane, autobuz școlar și creion

Fata de masa neagra imita tabla si scoate in evidenta farfuriile colorate din hartie si decoratiunile mesei

Tava cu vopsea pentru tablă, coș cu gustări și decorațiuni frumoase pentru masa de desert

Decorarea tortului cu mere din fondant și ghirlanda de tort

Masă de desert cu tablă, lapte și gustări pentru oaspeții petrecerii

Ideea de decor cu o tablă pentru orar și o pungă de zahăr pe birou

Decorarea înscrierii la școală cu culori strălucitoare și deserturi delicioase pe care să le gustați

Creați-vă propriile semne de decorare ca înscriere la școală cu motive potrivite școlii

Decor rustic retro pentru înscrierea la școală, cu cutii, clipboard și creioane din lemn

Bufet original sub forma unui autobuz școlar galben ca idee de decor pentru prima zi de școală

Surprindeți elevii de clasa întâi și toți oaspeții cu decorațiuni DIY

Decorează un bufet delicios cu legume și gustări de diferite culori

Faceți mere și alte fructe din felinare pentru decorarea petrecerii pentru înscrierea la școală

Căutați plăci decorative din hârtie cu motive adecvate pe Internet ca start-up