Decor și sărbători

Petrecere în grădină la sfârșitul verii – cele mai bune idei pentru o sărbătoare de succes

decorare festivă ghirlandă hârtie grătar de masă în carouri

Vara este deosebit de lungă anul acesta și, odată cu zilele sale calde, vă invită la o petrecere confortabilă în grădină la sfârșitul verii, în companie bună. Cu toate acestea, pentru că sunt multe de luat în considerare aici, un astfel de eveniment trebuie să fie bine organizat. Cu următoarele sfaturi puteți oferi petrecerea dvs. în grădină ceva original și special.

Petrecere în grădină la sfârșitul verii: Ce nu ar trebui să lipsească în ceea ce privește alimentația

Petrecerea la grătar organizează rețete de masă

Mâncarea este, fără îndoială, o parte foarte importantă a unei petreceri în grădină. La urma urmei, este dificil să creezi o dispoziție solemnă atunci când stomacul este gol și mârâie. Și ce ar putea fi mai frumos într-o frumoasă zi de sfârșit de vară decât cu familia și prietenii buni a face grătar în aer liber? Gratarul este mult mai ușor și este un preparat mult mai simplu decât gătitul cu un cuptor, nenumărate oale și alte ustensile de bucătărie. Pentru mulți oaspeți, nimic nu depășește o friptură consistentă, crocantă la grătar. Cei cărora le place mai puțin grăsimi ar trebui să poată accesa cârnați de pasăre sau friptură de curcan. Dacă sunt așteptați și oaspeți vegetarieni, nu ar trebui să lipsească alternative fără carne. Cartofi la cuptor cu quark aromat pe bază de plante, roșii cu ierburi și feta, frigarui de legume marinate sau porumb pe știulet sunt deosebit de delicioase pe grătar.

petrecere în grădină la sfârșitul verii sfaturi de grătar idei carne legume

Dacă mai întâi trebuie să puneți mâna pe un grătar, trebuie să acordați atenție formei, mărimii și funcțiilor, care au o influență semnificativă asupra gustului alimentelor care trebuie preparate la grătar. Salatele ușoare (de exemplu, cu cuscus) sunt, de asemenea, întotdeauna binevenite. Bufetele și mâncărurile cu degetele sunt, de asemenea, populare: acestea sunt deosebit de la îndemână și sunt, de asemenea, potrivite pentru o gustare mică între mese. De ce nu? ceva exotic, de exemplu somon flambat, scoici sau cârnați albi saltimbocca. În plus față de băuturile clasice, cum ar fi apa, băuturile spirtoase și berea, bolurile cu fructe dulci și cocktailurile asigură un punct culminant fructat.

Barul de băuturi organizează idei de rețete

Ar trebui să vă gândiți la acest lucru în prealabil:

– Trimiteți invitații la timp

– Creați o listă de cumpărături și aliniați-o cu numărul de invitați (rețineți preferințele și alergiile oaspeților!)

– Informează vecinii

– Asigurați locuri suficiente

– Organizați accesorii pentru grătar

– Aveți gata suficiente pahare, tacâmuri și farfurii

– Marinati carnea cu o zi inainte

– Răcoriți băuturile devreme

– Pregătiți sosurile, untul de usturoi și scufundări

– Pregătește cuburi de gheață

– Planificați protecția împotriva soarelui și a ploii (copertină, prelată, umbrelă de soare)

– Obțineți un sistem muzical

Planificați o petrecere în grădină la sfârșitul verii: accesorii de grădină pentru o întâlnire confortabilă

petrecere în grădină la sfârșitul verii ochelari reali prieteni de familie decorează masa de grădină

Deoarece petrecerea nu se termină cu recepția în picioare și dansul solicită o pauză din când în când, așezarea este esențială. Dacă nu sunteți suficient echipat, un vecin vă poate oferi niște scaune. Alternativ, cu toate acestea, puteți obține niște seturi de corturi de bere de la un dealer local de băuturi. Dacă v-ați gândit deja să cumpărați mobilier de grădină adecvat, poate doriți să cumpărați scaune de agrement rezistente, cu un aspect uniform, de exemplu. Devine deosebit de confortabil cu un fotoliu sau o canapea în aer liber, desigur cu o husă rezistentă la intemperii și o răchită robustă. Cu măsuța de cafea potrivită, veți obține mobilier de grădină foarte atractiv, care vă invită să zăboviți.

Petrecere în grădină la sfârșitul verii: decorațiunile de masă creează o atmosferă festivă

petrecere in gradina la sfarsitul verii decorarea mesei flori de gradina ochelari adevarati

Cu câteva gadget-uri simple, grădina dvs. va deveni un adevărat ochi. Cel mai bine este să începeți cu mesele. Puteți utiliza ulterior fișierul aliniați alte decorațiuni de grădină. Cu cât este mai naturală, cu atât este mai frumoasă decorarea mesei. Mai presus de toate, buchetele proaspete de flori subliniază sărbătoarea într-o ambianță naturală. Este posibil să puteți culege flori și ierburi colorate direct în grădina dvs.: în acest fel, pajiștea cu flori sălbatice se reflectă pe mese. Vasele din porțelan și paharele reale arată de înaltă calitate și frumoase în combinație cu designul natural al mesei, chiar și în aer liber. Și dacă renunțați la vesela de unică folosință, faceți și mediu fericit. Mai târziu, când foamea este satisfăcută, lumânările în borcane vechi de zidărie sau felinare sunt binevenite pe masă. Acestea creează o atmosferă relaxată la amurg.

Decorează grădina la sfârșitul verii

Decorați festiv baloanele de masă de grădină Grilande

Odată ce masa a fost decorată, ar trebui să vă gândiți să adăugați o notă festivă în grădina dvs. Deoarece o petrecere în grădină este în sine mai casual decât alte sărbători, are sens să ne bazăm pe decorarea naturală și discretă. Lanternele și ghirlandele adaugă culoare verde, la fel ca bilele de fagure, pomponii sau lanțurile de fanion. Răspândiți-le în tufișuri înalte și copaci sau atârnați-le pe acoperișul unui pavilion de grădină. În serile lungi de vară, lămpile, felinarele, torțele de grădină, bolurile de foc sau lumânările plutitoare, pe care le puneți într-un castron umplut cu apă, asigură o atmosferă confortabilă de bunăstare.

Planificarea unei petreceri în grădină la sfârșitul verii: Nicio petrecere fără acompaniament muzical

Ideile planului de muzică de petrecere în grădină se distrează

Starea de spirit de petrecere depinde, de asemenea, în mare măsură de muzică. În acest sens, tehnologia relevantă trebuie pregătită și testată cel târziu dimineața. Echiparea simplă a unui sistem de radio sau de sunet cu baterii și plasarea acestuia în mijlocul grădinii este acum o școală veche pentru mulți. Mai degrabă, difuzoarele fără fir care pot fi conectate la un notebook sau smartphone prin Bluetooth sunt populare. Această soluție are avantajul că nu există cabluri inutile și, prin urmare, nu există pericole de declanșare. Pentru o ocazie specială, ar fi un punct culminant absolut să angajezi o trupă timp de o oră sau două. Sau unul dintre oaspeții tăi este deosebit de familiarizat cu chitara și gata să înceapă câteva melodii? Cei cărora le place să se scuture de pe ringul de dans ar fi cu siguranță fericiți să aibă un mic ring de dans.

Petrecere în grădină la sfârșitul verii: concluzie

Planul de sfaturi organizează șezlonguri tip bufet pentru capacele de picnic

Petrecerile din grădină rămân populare chiar și la sfârșitul verii. Cu toate acestea, pentru ca sărbătoarea să aibă succes, trebuie să fie bine organizată. De la mâncare și băutură până la decorurile potrivite pentru scaune și masă până la o grădină festivă, există multe lucruri care ar trebui luate în considerare încă de la început. Cu toate acestea, dacă țineți cont de sfaturile menționate mai sus și îl lăsați să vă inspire, nimic nu stă în calea petrecerii perfecte în grădină.