Decor și sărbători

Decorarea pereților pentru camera de zi: Idei grozave pentru fiecare stil de locuit

decorare perete-idei-sufragerie-pânză foto-floare de cireș-bej-canapea

Pereții ocupă cea mai mare suprafață din apartament. Acest spațiu poate și trebuie utilizat, printre altele, pentru decorațiuni de pereți. Acest lucru subliniază caracterul camerei, beneficiază de atmosferă și te face să te simți și mai confortabil în propriile tale pereți.

Tendința decorării pereților: afișe în loc de poze clasice

decorare perete idee living camera panza tesatura panza abstract

Deco este deosebit de important în camera de zi. Imaginile pentru perete sunt obișnuite acolo, dar există acum o alternativă. Afișele de înaltă calitate sunt ieftine și încă fac o impresie excelentă. Sunt un simplu mijloc de înfrumusețare, ambianța vieții crește considerabil. la posterjack.com puteți avea o impresie despre cât de mare este gama acum. Acest lucru se aplică mai ales materialului, dimensiunii și cadrului, deoarece conținutul poate fi încărcat singur. Individualismul își găsește și drumul în designul casei. Pânzele foto sunt deosebit de populare, deoarece au o notă artistică. În ceea ce privește conținutul, există o alegere liberă: motive ale naturii, modele abstracte, oameni, orizontul New York-ului. Nu există restricții.

Decorarea pereților este, de asemenea, ideală pentru scopuri speciale

decorare pereti-idei-living-tesatura-panza-culori-mobilier-coordonate

Datorită alegerii libere, există un decor de perete potrivit pentru fiecare stil de viață. Fie că este în stil mediteranean, în stil casă la țară sau în shabby chic, nicio direcție nu rămâne în afara. Un alt avantaj: ideile neconvenționale pot fi implementate și cu postere și imagini de fundal foto. Imaginile normale își ating uneori limitele; exact atunci sunt necesare alte modalități de înfrumusețare a peretelui. Cel mai bun exemplu sunt plafoanele înclinate: acestea nu sunt întotdeauna utile, dar afișele pot transforma o necesitate într-o virtute. Pereții înclinați sunt deosebit de prezenți și, prin urmare, aduc o contribuție majoră la aspectul camerei. Acest potențial trebuie exploatat în orice mod. Panta ndrăgită devine punctul culminant al camerei. Efect secundar frumos: dacă panta nu mai este păstrată în alb gol, riscul de lovire este redus. Un lucru bun mai ales deasupra patului.

Nu ar trebui să dea greș din cauza banilor

idei-decorare-perete-living-foto-panza-foto-populara

Nu în ultimul rând, o privire asupra prețurilor. Pânzele foto mici sunt disponibile la mai puțin de zece euro, iar formate mai mari, cum ar fi 60 x 40 cm, sunt încă foarte accesibile. Alte produse de design precum sticlă acrilică, panouri rigide din spumă sau dibonduri din aluminiu sunt disponibile de la 20 de euro. Imprimările de galerie sunt deosebit de exclusive. Ele dau zidului o notă nobilă, iar prețul lor de cel puțin 40 de euro nu merită menționat, având în vedere valoarea adăugată. O lume curajoasă a designului casei, în care camera copiilor, baia, dormitorul și camera de zi pot fi puse într-o lumină nouă la un preț accesibil.

   decorare perete-idei-sufragerie-alb-negru-fotografii-panza-copii