Decor și sărbători

Artizanat cu conuri de pin: instrucțiuni pentru copii și adulți

pandantive-pin-conuri-de-craciun-inger-inger-brad-pandantive

Conurile de pin parfumate sunt ideale pentru o mare varietate de idei de artizanat, mai ales toamna și de Crăciun. Puteți culege acest material natural într-o plimbare în pădure sau pur și simplu îl puteți cumpăra în magazine. Cele mai frumoase exemplare pot fi colorate, decorate sau aranjate cu alte accesorii. De îndată ce ați obținut toate materialele de artizanat, puteți începe imediat. Am pus împreună câteva instrucțiuni despre coroane de flori, mini pomi de Crăciun, gnomi și alte obiecte de artizanat de Crăciun cu conuri pe care le puteți imita sau folosi ca inspirație. Mari și mici, tuturor le place să lucreze cu conuri de pin!

Tinker cu conuri mici și mari

conuri-tipuri-conuri de pin-conuri de pin

Conurile de pin vin într-o mare varietate de culori, forme și dimensiuni. Depinde de care copac provin. Conurile alungite sunt în principal conuri de molid. Celelalte conifere care formează conuri includ pinul, cedrul, pinul, bradul Douglas, zada și bradul. Oricine colectează conuri proaspete în pădure va fi cu siguranță impresionat de varietate. Toți ceilalți pot comanda și conuri de pin online. Nu este atât de distractiv, dar este o soluție bună.

tineri-con-pin-bufniță-materiale-naturale-pentru-copii

Conurile de pin pot fi, de asemenea, perfect combinate cu alte materiale naturale, cum ar fi ghinde, castane, scoarță de copac, semințe de arțar etc. Acestea sunt din abundență în pădure. Arată deja foarte frumos într-un castron și aduc un farmec rustic propriilor tăi pereți. Dar primesc o notă specială și ușor artistică atunci când le vopsiți sau le decorați. Puteți decora conurile cu vopsea acrilică sau puteți lua un pistol de lipit și puteți decora spațiile dintre ele cu pompe. Puteți folosi aceste minunate proiecte meșteșugărești pentru a le arăta copiilor cum să facă decorațiuni frumoase cu puțini bani și puțină imaginație.

Artizanat cu conuri lungi de pin: idei DIY pentru decorațiuni de iarnă și de Crăciun

Artizanat cu conuri de pin: 50 de idei de bricolaj pentru copii și adulți

Albirea conurilor de pin: faceți un decor purist de Crăciun în alb!

Coroană de ușă cu un fler rustic

mărgele-pin-conuri-toamnă-ghindă-iută-mărgele

În noiembrie, puteți crea atmosfera potrivită în propriii dvs. pereți și vă puteți pregăti pentru următoarea perioadă de Crăciun. Fie că este pe ușa din față sau pe măsuța de cafea, o coroană de flori este un element decorativ frumos și clasic care nu ar trebui să lipsească nici anul acesta. O astfel de coroană de ușă este ușor și rapid de legat și poate fi decorată într-o mare varietate de moduri. Pot fi incluse orice conuri, crenguțe, fructe de pădure, bețișoare de scorțișoară, ghinde și nuci. Aici, de exemplu, perlele aurii creează un contrast frumos cu celelalte decorațiuni cu aspect rustic.

panglică-pin-con-pin-cunună-toamnă-iută panglică

Așa se întâmplă:

Înfășurați martorul din poliestir cu bandă de iută și fixați capătul cu lipici fierbinte. Lipiți conurile de pin pe coroană și umpleți spațiile cu ghinde. Apoi mărgelele sunt aranjate și lipite. În cele din urmă, un cablu de iută este înfășurat în jurul coroanei.

tinere-conuri-pin-cunună-toamnă-iarnă-perle

Faceți o minge din conuri de pin și ramuri de brad

minge-de-pin-con-pin-agățat

Dacă vrei să încerci ceva nou anul acesta, această idee este exact cea potrivită. Această minge, numită și minge de sărut, este o alternativă frumoasă la coroana clasică și arată foarte elegant. În plus, dacă folosești ramuri artificiale de pin, va rămâne proaspăt și frumos toată iarna. Cu toate acestea, dacă vă place natural, ar trebui să obțineți verde brad proaspăt.

Materiale necesare:

o minge din polistiren, 15 cm

Panglică de satin, lată de 2 cm

Conuri, 1 kg

(artificiale) ramuri de brad

(artificiale) ramuri de boabe

Pistol de lipit fierbinte și bastoane de lipici

Freze de sârmă (pentru tăierea ramurilor)

instrucțiuni-pin-conuri-de-pin-styrofoam-mingea-instrucțiuni

Mingea poate fi atârnată sau plasată într-un castron de sticlă. Pentru a-l închide, un șnur rezistent la rupere sau o panglică de satin este înfășurat în jurul mingii din poliestir și legat în partea de sus și de jos. Banda este, de asemenea, fixată cu puțin adeziv fierbinte.

Acum, bila din polistirol este lipită foarte strâns cu conuri. De altfel, bilele din polistirol sunt disponibile în diferite dimensiuni. Cu cât mingea este mai mică, cu atât sunt mai puțini ace.

De îndată ce bila este acoperită cu conuri de pin, ramurile sunt inserate în spațiile dintre ele. În cele din urmă, ramurile de boabe sunt scurtate pentru a se potrivi cu dimensiunea mingii cu frezele de sârmă și introduse în bila de poliester..

Mini brazi din conuri

tineri-con-pin-copii-mini-pom-brad-brad

Următorul proiect de ambarcațiuni este potrivit pentru copiii de la vârsta de cinci ani. Pictarea conurilor cu o pensulă necesită puțină dexteritate și răbdare. Acest lucru promovează, de asemenea, capacitatea copiilor de a se concentra.

tineri-con-pin-mini-brazi-copii

De asemenea, puteți vopsi conurile cu vopsea verde pulverizată. Rețineți că vopsirea cu vopsea spray trebuie făcută în încăperi bine aerisite sau în aer liber. Vopseaua spray trebuie aplicată de la o distanță de aproximativ 30 cm. Apoi lăsați copiii să decoreze singuri conurile de pin vopsite cu pom pom.

De ce să nu lipiți mini pomii de Crăciun pe o tavă de lemn și să le aranjați ca peisaj de iarnă de basm? Figurile mici animale din pădure ar putea găsi încă spațiu între copaci.

Braduri pentru masă și pervazul ferestrei

tineri-con-pin-masă-brazi-albi

Pomul de Crăciun nu trebuie să fie întotdeauna mare. De asemenea, un brad de masă creează o atmosferă festivă. Simpli și neobișnuiți, acești brazi de Crăciun sunt compuși în întregime din conuri albe. Câteva ramuri de boabe roșii și păsări decorative împrospătează culoarea.

Materiale necesare:

conuri de pin de diferite dimensiuni

Vopsea spray cu alb sau auriu

Pistol de lipit fierbinte și bastoane de lipici

carton

Păsări decorative pe o sârmă

Boabe decorative cu sârmă

Opțional: o vază sau un ghiveci de flori

tinere-conuri-de-pin-instructiuni-masa-brad-mic

Așa se întâmplă:

Tăiați un cerc din carton. Intersecția cercului determină mărimea bradului tău. Apoi lipiți 10 conuri de pin pe părțile laterale ale cartonului în jur. Așa se creează baza arborelui.

Apoi, știfturile ar trebui să se potrivească ca piesele unui puzzle. Merge strat cu strat până când gaura din mijloc este închisă. Cât de repede închizi cercul determină înălțimea copacului tău. De exemplu, toate cele trei straturi de mai jos pot fi formate din 10 conuri de pin fiecare. Numai atunci suma poate fi redusă treptat.

În cele din urmă, pulverizați bradul cu vopsea spray și lăsați-l să se usuce. Apoi atașați decorațiunile în spații și gata!

Gnomii conului Tinker

tineri-conuri de pin-conuri-gnomi-copii

Gnomii cu con de Crăciun arată foarte drăguți cu pălăriile lor din fetru ascuțite și fac un decor excelent agățat pe bradul de Crăciun. Acestea pot fi, de asemenea, modificate în doar câțiva pași!

Materiale și instrumente necesare:

mici conuri de pin

Bile de lemn

Tesatura din fetru

Mini clopote

fire subțiri

foarfece

Pistol de lipit fierbinte

marker negru

tinker-pin-conuri-instrucțiuni-margele de lemn

Așa se întâmplă:

Lipiți o bilă de lemn pe conuri. Tăiați o pălărie dintr-o bucată de pâslă triunghiulară și lipiți-o de bila de lemn. Pălăria trebuie adaptată la diametrul mingii. Înfășurați o eșarfă din fetru și lipiți-o în loc. Ca alternativă la eșarfă, există și o barbă lungă și groasă din bumbac manual.

instrucțiuni-pin-conuri-pin

Tăiați un cablu lung de 20 de centimetri și filetați mini clopotul. Înnodează capetele șirului împreună. Lipiți clopotul în vârful pălăriei. Folosiți un marker negru pentru a marca două puncte mici ca ochi și ați terminat.

Realizați pandantive de înger pentru un pom de Crăciun decorat natural

tineri-conuri de pin-inger-decoratiuni-brad-de-craciun-copii

Clasic, simple și elegante, pandantivele de înger își desfășoară farmecul unic pe pomul de Crăciun. Îngerii con pot fi, de asemenea, agățați cu un fir ca decor de fereastră. Desigur, sunt ideale și ca cadouri de casă pentru prieteni și familie.

Materiale necesare:

1 mărgele de lemn

1 con de pin

1 bucată de țesătură din dantelă (10 x 17 cm este suficient)

Sclipici

Lipici meșteșugăresc

Pistol de lipit fierbinte

Panglică / cordon

Decoratiuni din fetru

Așa se întâmplă:

Tăiați bucata de dantelă ca o semilună. Coaseți o cusătură dreaptă în mijlocul semilunei cu mâna. Trageți ușor firul pentru a aduna țesătura și apoi înnodați-l bine.

Sfat: Pentru a face vârful dimensional stabil, îl puteți pulveriza cu fixativ și apoi îl puteți usca cu uscătorul de păr timp de 30 de secunde.

Desenați o față de înger pe mărgea de lemn. Halo-ul este realizat cu o fâșie subțire de lipici de artizanat și pudră de sclipici. În cele din urmă, toate părțile corpului sunt lipite împreună cu pistolul de lipit fierbinte.

instrucțiuni-pin-con-pin-înger-pandantiv-instrucțiuni

Există multe materiale care pot fi utilizate pentru a crea părțile corpului:

  • În plus față de mărgele de lemn, polistirenul și bile de bumbac sunt potrivite și pentru cap
  • Sârmă de curățare a țevilor sau tapițerie pentru tort pot fi folosite pentru aripi
  • folosiți cablu de aur sau cablu de iută ca păr de înger

Deci, puteți să vă lăsați imaginația sălbatică și să experimentați diferite materiale.

Figurile păsărilor din conuri și mărgele de lemn

tinker-pin-con-pin-decor-pasăre-sclipici

Aceste frumoase figuri de pasăre pot fi încă făcute din mărgele de lemn și conuri de pin! Puteți alege între un aspect de sclipici festiv și un fler natural, nordic.

Materiale necesare:

Mărgele de lemn

Conuri

Spray vopsea în alb

Țesătură de pâslă albă

Hârtie maro

Foarfece, pistol de lipit fierbinte și marker negru

artizanat-păsări-pinecone-remorcă-brad-de-Crăciun

Așa se întâmplă:

Tăiați două aripi și coada din pâslă albă. O piramidă din hârtie maro este pliată pentru cioc. Vopsiți știftul și bila de lemn cu vopseaua spray, lăsați-o să se usuce și apoi lipiți-o împreună. Lipiți ferm aripile și coada pe con. Lipiți ciocul pe șiragul de lemn. Desenați doi ochi cu markerul negru și gata!