Decor și sărbători, idei de decor de Crăciun

5 idei interesante de decorare a ferestrelor pentru Crăciun

Decorarea ferestrelor lumini de zână de Crăciun

Dulce și magic, cu multă lumină și culori – așa arată un decor minunat de Crăciun. Vă prezentăm 5 Idei de decorare a ferestrelor de Crăciun pe care îl poți trage cu ușurință și atârna pe fereastră.

 Idei de decorare a ferestrelor pentru Crăciun – stele de hârtie albă

Decor fereastră Tinker stele de hârtie de Crăciun

Dacă v-ați gândit deja la pomi de Crăciun, coroane de Advent sau lumânări, ați pus bazele decorului de iarnă. Dar v-ați gândit cum veți decora ferestrele? Al nostru Idei de decorare a ferestrelor Pe de o parte, vor rezista mult timp, pe de altă parte, vor fi distractive și interesante și, în al treilea rând, sunt bine iluminate și vor lăsa o impresie oaspeților dvs. Prima idee este de fapt foarte simplă – tăiați fulgi de zăpadă albi mici din hârtie și legați-i pe o panglică cu un spațiu între ei. Alternativ, puteți combina fulgi de zăpadă cu lumini LED roz deschis – astfel încât să fie bine aprinse seara / aflați din timp în magazin dacă există riscul de incendiu /.

Idei de decorare a ferestrelor pentru Crăciun – trageți un brad roșu

Decorarea ferestrelor-Crăciun-pom-Crăciun-hârtie-claxonare

Veți avea nevoie de o bandă roșie, inimi roșii și albe, stele și păsări pentru a tăia din hârtie. Lipiți banda pe fereastră astfel încât să se formeze un pom de Crăciun și atârnați inimile, stelele și păsările în interiorul copacului / așa cum se arată în fotografie /. Este una dintre cele mai simple, dar mai impresionante Idei de decorare a ferestrelor.

Idei de decorare a ferestrelor pentru Crăciun cu lumânări și lumini de Crăciun

Lumini-lumânări-decor fereastră

Există multe Idei de decorare a ferestrelor pentru Crăciunul cu lumânări și lumini de zână de Crăciun, poate unul dintre cele mai interesante este să puneți lumânări la diferite înălțimi pe pervaz. Decorați partea superioară a ferestrei cu lumini de zână agățate. Puteți așeza statui de Crăciun simple și elegante pe pervaz – cerb de porțelan sau mini brazi de Crăciun. O altă idee grozavă este să cumpărați lumini cu LED-uri precum lumânări și apoi să le puneți pe pervaz.

40 de idei de decorare de Crăciun roșu festiv

40 de idei simple de decorare de Crăciun pentru artizanat

50 de idei meșteșugărești pentru decorațiuni de masă de Crăciun

 23 de idei de decorare de Crăciun pentru artizanat

33 de idei pentru coroane de Crăciun pentru a te face pe tine însuți

30 de idei de decorare de Crăciun pentru șemineu

Idei de decorare a ferestrelor pentru Crăciun – vedete

decor-ferestre-interesante-idei-de-Crăciun

Tăiați stelele roșii și albe din filmul adeziv. Pregătiți structura principală a pomului de Crăciun din film adeziv roșu și lipiți stelele pe el, astfel încât acestea să servească drept decorațiuni. Cumpărați numai pelicule adezive potrivite pentru sticlă și care nu lasă urme!

Articole și idei interesante pentru Crăciun

Idei frumoase și decorațiuni de exterior pentru Crăciun

20 de idei pentru decorațiuni vintage de Crăciun

Decoratiuni adorabile de masa pentru Craciun

5 idei interesante de decorare a ferestrelor pentru Crăciun

25 de idei fantastice pentru decorațiuni de brad

  decorațiuni de Crăciun