Decor și sărbători, Halloween

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine – idei simple

do-it-yourself halloween garden decorations sclipici decor dovleac păianjen păianjen

Pentru Halloween nu trebuie să te gândești doar la decorațiunile casei tale, ci și la sărbătoarea ta în aer liber. Ce poți face pentru a-ți transforma curtea sau grădina pentru acest festival cumplit și amuzant? Iată idei pentru Decorațiuni de grădină Halloween de la tine, oferiți oaspeților dvs. de familie și petreceri pielea de găină. Pentru Halloween sau în „Eva înainte de Ziua Tuturor Sfinților”, totul se învârte în jurul morților care prind viață în întunericul nopții. Învelite în întuneric, zonele în aer liber devin un teren misterios plin de surprize. Ce se ascunde în umbrele din grădina sau curtea ta? Adăugarea de tensiune la drama naturală a nopții nu este dificilă. A fost nevoie doar de puțină imaginație și câteva materiale de bază.

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine – o bufniță de dovleac

decor de grădină de Halloween pentru a vă face o idee amuzantă de bufniță de dovleac

Un dovleac pentru Halloween nu trebuie să fie sculptat pentru a fi original. Iar un aspect înfiorător nu este neapărat necesar pentru decor. Ce zici să încerci această bufniță ca decor de grădină de Halloween pentru a te face singur? Nu este atât de dificil de realizat pe cât ar putea părea la prima vedere. Ai nevoie de un dovleac mare, portocaliu, iar doi dovleci decorativi este alb sau o altă culoare contrastantă. După cum se arată în fotografie, tăiați-le pe ochi, picioare și pene de cap. Puteți fixa piesele cu frigarui de lemn.

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine – coroană de porumb

fă-o singur Halloween decorare grădină ușă coroană porumb culori colorate

În loc de flori, folosiți porumb pentru a face o prezență la ușă. Aceste Decorațiuni de grădină Halloween de la tine este la fel de ușor de realizat ca cel de mai sus. Ai nevoie de un cadru din lemn. Acest lucru ar trebui să fie puțin mai larg. Apoi, scoateți niște porumb mic și, de preferință, colorat. Aranjați-le pe rama imaginii ca mai sus, apoi lipiți-le în loc.

Fă-ți singur o figură de pisică

decor de grădină de Halloween faceți-vă singur pisică idee neagră peluză

Pentru aceasta Decorațiuni de grădină Halloween de la tine cel mai bine este să-i cereți soțului dvs. ajutor dacă nu aveți experiență cu ferăstrăul. Desenați o pisică pe o scândură de lemn, apoi scoateți-o. Apoi vopsiți-le într-o culoare neagră pentru a se potrivi cu Halloween-ul. Desigur, puteți folosi și carton. Atunci nu trebuie să lăsați pisica afară sub ploaie!

Fă-ți singuri lilieci

decorați-vă singuri decorațiuni de grădină Halloween lilieci hârtie neagră

Aceste lilieci sunt fabricate din hârtie de construcție. Dar și aici puteți folosi lemnul, ca la pisici, pentru a garanta o durată mai mare de valabilitate. După cum este tipic pentru ei, agățați liliecii cu capul în jos de un copac.

Modele originale de Halloween de Marian Parsons și Layla Palmer

Pietre funerare de familie de Halloween

Decorațiuni de grădină Halloween de la sine – pietre funerare înfiorătoare pentru o atmosferă de cimitir

Decorare-grădină-Halloween-fă-te-singur-cu-spumă-din-poliester-pietre funerare

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Acestea înfiorătoare Decorațiuni de grădină Halloween de la tine arată ca adevărat, gri și mohorât. Situate ca fundal pentru festivitățile de petrecere, aceste pietre funerare vor crea o atmosferă uimitor de înfiorătoare. Pentru a face pietre funerare veți avea nevoie de:

• Plăci din polistirol de aproximativ 5cm x 30cm x 91cm – o placă va face 2 pietre funerare

• un cuțit de pâine zimțat

• un cuțit de tuns

• un marker permanent

• vopsea neagră spray

• vopsea acrilică gri închis și alb

• o perie de 6 sau 7 cm

Pasul 1: Pentru a obține conturul pietrelor funerare, descărcați câteva imagini cu forme simple de piatră funerară de pe internet. Desenați-le pe foaia dvs. de poliester. Alegeți forme simple pe care le puteți reproduce cu ușurință. Utilizați un capac mare, rotund pentru oală sau ceva similar pentru curbe.

Decorare-grădină-de-Halloween-contur-cu-pietre-funerare-din-poliester

Pasul 2: Tăiați formele de piatră funerară din foaia de polistiren conform conturului pe care l-ați desenat. Folosiți cuțitul pentru pâine zimțat. Cuțitul tăie cu ușurință, dar creează un amestec destul de mare, deci este mai bine să faceți acest lucru în afara acestuia. Tăiați într-un unghi față de spumă. Această activitate nu trebuie efectuată de copii decât dacă sunt supravegheați de adulți.

Decorare-grădină-Halloween-pietre-funerare-din-poliuretan

Pasul 3: Desenați-vă designul înfiorător pe piatra de mormânt goală. Din nou, lăsați-vă inspirați de imaginile pietrelor funerare reale, dar nu uitați, imaginile simple precum: cruci, cranii sau RIP sunt recunoscute imediat. Nu vă faceți griji cu privire la corecții. Nu este o problemă înainte de a picta pietrele funerare.

Decor-grădină-de-Halloween-face-tu-singur-din-polistiren-cu-pietre-cu-pietre-de-mormânt

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Pasul 4: Când sunteți mulțumit de schița dvs., este timpul să vă faceți pietrele funerare de Halloween mai realiste – sculptând designul în suprafață. Acest lucru este ușor cu un cuțit de tăiere zimțat. Pur și simplu zgâriați suprafața conform liniilor schițate cu vârful cuțitului și la o adâncime de 2-3 cm. Pentru cele mai bune rezultate, țineți cuțitul într-un unghi.

Decorare-grădină-Halloween-sculptură-în-pietre-funerare

Pasul 5: Pașii finali sunt să vă pictați pietrele funerare. Mai întâi, utilizați vopseaua neagră pentru a acoperi întreaga suprafață. Acest lucru trebuie făcut într-o zonă bine ventilată sau în aer liber. Folosiți curse lungi din direcții diferite pentru a asigura o acoperire uniformă. Din nou, acest lucru nu ar trebui făcut de copiii nesupravegheați. Lăsați vopseaua să se usuce bine înainte de a trece la pasul următor.

Decor-grădină-Halloween-face-tu-singur-styrofoam-pietre de mormânt-vopsea spray

Pasul 6: Pentru a crea un efect ciudat de piatră autentică, uscați suprafața neagră cu vopsea acrilică în acest pas. Începeți prin aplicarea unui strat subțire de vopsea gri cu pensula de 6 cm. Trageți ușor peria pe suprafață, astfel încât vopseaua să nu intre în designul sculptat. Lasă acest strat să se usuce.

Decorare-grădină-Halloween-pietre-de-mormânt-aplicați-vopsea-acrilică

Pasul 7: Pentru a adăuga mai multă adâncime efectului de culoare, puneți un al doilea strat în același mod, dar de data aceasta un amestec de vopsea acrilică gri închis și alb. Lasă acest strat să se usuce complet.

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Pasul 8: Aplicați un al treilea și ultim strat de vopsea acrilică albă utilizând aceeași tehnică ca înainte. Adăugarea acestor câteva straturi de vopsea face un blat de granit foarte realist. Lasă acest ultim strat să se usuce și piatra de mormânt este gata să fie afișată.

Sfat util: Pentru a vă poziționa pietrele funerare de Halloween afară, puneți frigărui de bambus sau metal în piatra funerară și lipiți-le ferm în pământ. Pentru autenticitate, așezați pietrele funerare apropiate și pe unghiuri neuniforme pentru a repeta un vechi efect de cimitir.

Înspăimântați-vă oaspeții cu decorațiuni groaznice de grădină de Halloween pentru a vă face singuri

Decor-grădină-de-Halloween-face-te-singur-fantome-înfiorătoare

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Pentru un efect super terifiant pe care copiii îl vor iubi cu siguranță, ce zici de niște fantome înfricoșătoare care plutesc în jurul curții tale. Este ușor să creați aceste decorațiuni de grădină înfricoșătoare de Halloween, faceți-le singuri cu obiecte de artizanat ieftine. Pentru cel mai bun efect, aceste spirite grozave vor arăta fantastic atârnând de copaci. Sau, alternativ, pe verandă, la „Trick or Treaters”, un adevărat șoc! admite.

Pentru fiecare fantomă veți avea nevoie de:

• 6-8 pachete de muselină sau pânză de brânză

• 1 minge mare din polistirol

• 2 bile mici din polistirol

• O tijă de prelungire a rolei de vopsea sau un stick similar

• 2 m rigle

• Un ciocan

• 2 unghii scurte cu cap mare

• O ulcior de amidon lichid

• o sticlă de spay goală

• o foaie de pâslă neagră

• Foarfece

• lipici textil

• ac mare de cusut

• linia de pescuit

Pasul 1: Pentru a crea cadre pentru fiecare fantomă, construiți un schelet traversând tija de extensie a rolei de vopsea și două rigle pentru picior, așa cum se arată. Folosiți o unghie mare cu cap pentru a fixa acestea împreună, una peste alta.

Decor-grădină-Halloween-face-tu-singur-cadru-fantomă

Pasul 2: Atașați tija de extensie într-un loc fără vânt pentru o acoperire ușoară a materialului fantomatic.

Decor-grădină-Halloween-bara-de-extensie-fantomă-fantezie

Pasul 3: Atașați capul fantomei plasând o minge mare din spumă de poliester peste vârful tijei de extensie.

Decor-grădină-Halloween-face-tu-singur-cap-de-fantomă

Pasul 4: Aduceți mâinile fantomei prin atașarea unei mingi mai mici de poliester din fiecare din bețele întinse.

Decor-grădină-de-Halloween-face-it-yourself-ghost-styrofoam-ball

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Pasul 5: Draparea feței de brânză este punctul în care figura ta fantomatică începe să prindă viață, ca să zic așa! Începeți drapând muselina peste cadru așa cum se arată. Continuați să adăugați material și pliați până când sunteți mulțumit de rezultat.

Decor-grădină-Halloween-cadru-fantomă-de-a-face-tu-singur

Pasul 6: Fixează-ți silueta fantomatică în loc cu amidon de pulverizare: diluează amidonul de țesut și toarnă-l în sticla de pulverizare. Saturați brațele capului și structurile superioare cu soluția de amidon. Eliberează corpul de forță, astfel încât forma ta fantomatică să se balanseze în vânt.

Decorare-grădină-Halloween-fă-te-singur-fantomă-spray-amidon

Pasul 7: Odată ce amidonul s-a întărit complet, este timpul să începem să creăm trăsăturile feței înfiorătoare ale fantomei. Formele depind de tine. Pentru o petrecere pentru adulți, caracteristicile fantomei pot fi deosebit de groaznice, dar pentru o petrecere pentru copii poate căutați efecte mai prietenoase sau comice. Pentru a crea ochii și gura, tăiați aceste forme simple din pâslă neagră și folosiți un lipici din țesătură pentru a le lipi pe cap.

Decor-grădină-Halloween-face-tu-singur-ochi-fantomă-gură

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

Decorarea-grădinii-de-Halloween-pentru-a-face-tu-singur-caracteristicile-feței-fantomelor

Pasul 8: Acum este timpul să îndepărtați micile bile din polistiren care vă alcătuiau mâinile. Faceți acest lucru cu grijă pentru a nu deteriora formele delicate din țesătura rigidizată.

Decor-grădină-Halloween-face-tu-singur-fantomă-mici-bile-din-polistiren

Pasul 9: Pentru a vă expune mintea, trebuie să atașați linia de pescuit la brațe. Utilizați un ac de cusut mare pentru a coase o lungime lungă de linie de pescuit prin țesătura ambelor mâini. Înnodează-le bine, astfel încât aspectul tău să nu dispară într-o rafală de vânt.

Decor-grădină-Halloween-cusătură-de-pescuit-fantomă

Pasul 10: În cele din urmă, adăugați linia de pescuit în cap, folosind din nou acul de cusut mare, aduceți o lungime mare de linie de pescuit în vârful minții de pe cap. Dacă este posibil, filetați acul drept prin bila din spumă de poliester pentru o rezistență suplimentară. Înnodați această lungime a liniei de pescuit foarte sigur.

Decorare-grădină-Halloween-pentru-a-face-tu-singură-fantomă-atașată

Partea cu adevărat interesantă a întregului proces este afișarea fantomelor tale plutitoare fabuloase pe copaci sau cârlige în curte sau pe pragul casei pentru a „saluta” oaspeții. Desigur, aceste fantome înfiorătoare ar părea super dramatice atunci când sunt așezate lângă pietrele funerare terifiante. Combinați-le pe cele dramatice Decorațiuni de grădină Halloween de la tine cu unele dintre felinare înfiorătoare și dovleci sculptate prezentate în celelalte articole de Halloween pentru o petrecere perfectă, înfricoșătoare în aer liber.

De la Jaz

Decorațiuni de grădină Halloween de la tine

decor original de piatră funerară de Halloween