Decor și sărbători, design interior

Sfaturi importante de decorare interioară

Sfaturi de amenajare interior camera de zi

Mobilierul modern necesită timp și multă planificare, cu o atenție atentă la detalii. Al nostru Sfaturi de decor interior vă va ajuta să amenajați și să decorați un apartament / casă elegant, fără un designer de interior. Mulți oameni fac greșeala comună de a lua în mod spontan toate deciziile din ultimul moment.

Sfaturi de amenajare – Alegerea unui stil pentru zona de locuit

Sfaturi de amenajare-negru-alb-colț de sufragerie

Un interior este o combinație de stil, culori, mobilier, iluminat și decor. Prin urmare, este important să aveți un plan în avans și să vă respectați. Una dintre cele mai bune Sfaturi de decor interior este de a alege un stil pentru întregul spațiu de locuit. Fiecare stil are specificul său și schema de culori trebuie selectată în consecință. Culoarea albă este potrivită pentru interiorul scandinav sau purist, designul minimalist permite accente colorate / perete roșu /, camerele în stil spaniol sunt vopsite în culori pastelate deschise. Camera de zi este de obicei zona în care oaspeții și vizitatorii sunt invitați și ar trebui să facă o declarație clară despre stilul de amenajare din toată casa / apartamentul..

Mobilier de bucătărie – sfaturi pentru design interior

mobilier-modern-bucatarie-lucios-suprafata

Bucătăria este o cameră specială care necesită multă atenție. Ar trebui să fie mobilat într-un mod practic, materialele pentru dulapurile de bucătărie și blatul de bucătărie ar trebui să fie deosebit de durabile. Unele importante Sfaturi de decor interior – bucătăria are de obicei nevoie de mult spațiu de depozitare pentru accesorii. Decorarea trebuie păstrată cât mai simplu posibil – sunt suficiente flori sau fructe proaspete colorate pe masă. Puteți alege o culoare puternică pentru insula de bucătărie și astfel puteți seta accente. Materialele ar trebui să meargă bine împreună – lemnul și sticla merg bine împreună, precum și metalul și sticla, plasticul este mai mult un material neobișnuit pentru bucătărie, așa că ar trebui să vă gândiți la design în prealabil.

Sfaturi de decorare interioară pentru dormitoare

decor minimalist pentru pereți din dormitor

Dormitorul este de obicei cel mai ușor de amenajat, deoarece există mai puține mobilier decât camera de zi și bucătăria. Patul, noptiera și dulapul mare sunt suficiente. Al nostru Sfaturi de decor interior – Iluminarea bună și perdelele potrivite creează o ambianță confortabilă și ajută la crearea unei insule liniștite. Tavanul suspendat cu iluminare discretă este o opțiune bună. Televizorul nu are spațiu în dormitor. Oglinda nu trebuie așezată vizavi de pat.

Interior modern – bucătărie

mobilier-bucatarie-interior-modern din lemn