Decor și sărbători, bucătărie

Sfaturi de amenajare – face bucătăriile ieftine să arate mai luxoase!

sfaturi de amenajare-pentru-remodelare-de-bucătărie ieftine

 

Bucătării ieftine poate arăta, de asemenea, elegant și luxos – aici vă dezvăluim modul în care vă puteți reproiecta bucătăria într-un mod mai luxos fără eforturi și cheltuieli mari! Renovarea poate fi prea costisitoare, timpul și nervii care te pot salva în cele din urmă. Am colectat și rezumat câteva sfaturi de configurare pentru dvs..

Bucătării ieftine – economisiți bani la tejgheaua din bucătărie

pardoseala-alba-bucatarie-deschisa-rafturi-spatiu de depozitare

De obicei, blatul de bucătărie este una dintre cele mai scumpe piese de mobilier din cameră. Contoare de granit, marmură sau cuarț costă mii de euro, iar ansamblul este suplimentar. Chiar și așa, acest contor este foarte popular și popular pentru durabilitatea și aspectul său frumos. Bucătării ieftine au un mare avantaj aici – de obicei vin în culori și modele simple, iar apoi le puteți schimba și decora în moduri diferite. Dar puteți obține același efect pentru mult mai puțini bani – cumpărați un film decorativ – granit și marmură – și acoperiți blatul bucătăriei. Sau puteți cumpăra plăci de granit care costă mai puțin decât blaturi întregi de granit.

Bucătării ieftine – economisiți pardoseala

mobilier-modern-de-bucatarie-laminat-inchis-alb

Bucătării ieftine au un design simplu și pot fi combinate cu diferite pardoseli. În loc să acoperiți podeaua cu piatră naturală sau lemn, puteți opta pentru laminate. Este important să alegeți culoarea potrivită. Combinația de dulapuri de bucătărie albe și podele întunecate arată întotdeauna elegant clasic. Dacă nu sunteți sigur cu privire la culori, nu puteți greși cu clasicul din toate timpurile – schema de culori alb-negru. Alegeți laminate care sunt întunecate și ale căror piese individuale sunt mai mari și mai lungi. Același lucru este valabil și pentru gresie – monocromă, mare și într-o schemă de culori neutre.

Bucătării ieftine – accesorii pentru bucătărie

bucătărie-alb-elegant-insulă-bucătărie-ieftină

Bucătării ieftine poate arăta luxos și elegant, iar pentru a completa aspectul general, le puteți combina cu mâncăruri scumpe. Dacă doriți să economisiți bani pe accesorii, puteți cumpăra unități de afișare la un preț mai mic. Organizați dulapurile de bucătărie astfel încât toate accesoriile să fie ascunse. Formele puriste sunt foarte la modă. Așadar, păstrați designul cât mai simplu posibil, faceți camera să arate ordonată, pentru prima dată renunțați la decor și optați pentru o schemă de culori în două tonuri.

Bucătării ieftine cu aspect de lux pur

ideea-de-design-orbita-de-bucatarie-moderna-ieftina

Am realizat câteva idei grozave pentru dvs. despre cum bucătării ieftine A putea radia lux pur – și asta datorită iluminării. Designerii pun accentele alegând o iluminare colorată sau elegantă. Dacă aveți ferestre mari, le puteți decora cu jaluzele – în acest caz, optați pentru o versiune monocromă cu o figură mare în mijloc în loc de modele de flori mai mici, de exemplu. Economisiți bani pe designeri prin proiectarea dvs. personală a bucătăriei – nu doar o alternativă ieftină, ci o modalitate de a vă proiecta bucătăria de vis!

Bucătărie simplă cu candelabru roșu

bucătărie simplă-candelabru-roșu-accent

Schema de culori gri pentru bucătăria elegantă

schemă-de-culori-gri-mobilier-elegant-ieftin-de-bucătărie

Schema de culori elegantă-culoare maro-albă

schema-de-culori-eleganta-maro-culoare-alba

Deschideți raftul bucătăriei – idei de spațiu de depozitare excelent

deschide-raft-bucătărie-mare-spațiu-de-depozitare-idei

Blat decorativ de bucătărie folie-granit

Blat decorativ de bucătărie din folie de granit

Folie decorativa din marmura

Masa de bucatarie din folie decorativa de marmura

Dulap cu mult spațiu de depozitare

idei spatiu depozitare alb-negru bucatarie