Călătorii și vacanță

Vacanță pe Marea Baltică în ciuda Coronei: cele mai frumoase locuri și sfaturi utile dintr-o privire!

Vara este chiar după colț și imediat ce termometrul crește peste 20 de grade, toată lumea începe să viseze la o vacanță însorită pe plajă. Plajă, soare, nisip și cocktailuri delicioase – sună minunat, nu-i așa? Dar de ce ar trebui să zburăm departe când avem plaje în Germania la fel de frumoase și uluitoare? Vacanțele în Germania și țările vecine, cum ar fi Austria, au cunoscut deja o cerere în creștere anul trecut din cauza pandemiei COVID-19. Insulele de la Marea Baltică sunt, fără îndoială, una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru germani, iar plajele magice, cu kilometri de nisip, atrag tot mai mulți turiști. Din fericire, după o blocare de o lună, călătoriile sunt din nou posibile și tot mai multe state federale slăbesc treptat măsurile corona. Ați dori, de asemenea, să luați o vacanță pe Marea Baltică în ciuda Coronei? Atunci ești chiar aici! În articolul nostru vă vom spune ce reguli corona se aplică pe coasta Mării Baltice și cele mai frumoase locuri, plaje și campinguri din Marea Baltică din Germania!

Este posibilă din nou o vacanță pe Marea Baltică în ciuda Coronei?

Vacanță pe Marea Baltică Corona campinguri bune în Germania 2021

Numărul infecțiilor în Germania scade ușor și asta trezește multe speranțe pentru o vacanță frumoasă pe Marea Baltică, în ciuda Coronei. În Schleswig-Holstein din 17.05. Înnoptările pentru persoanele vaccinate, convalescente și testate negativ sunt, în general, permise din nou, iar oamenii se pot bucura de o vacanță de Whitsun pe coasta Mării Baltice în anumite condiții. Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți peste noapte ca turist în nord, trebuie să fiți testat pentru Corona la fiecare 3 zile, iar testul PCR nu trebuie să fie mai vechi de 24 de ore de la sosire. Cu toate acestea, situația coroanei din Mecklenburg-Pomerania Occidentală este puțin mai tensionată decât în ​​Schleswig-Holstein și, conform ultimului regulament, o vacanță ar fi doar din 7 iunie. pentru localnici și de la 14.06. posibil din nou pentru toată lumea.

Vacanță Timmendorfer Strand la Marea Baltică Corona

Pașii de deschidere care se aplică din 17 mai pot fi găsiți mai jos:

 • Pensiunile, hotelurile și alți furnizori de cazare au permisiunea de a redeschide în anumite condiții și toți oaspeții nevaccinați trebuie să aibă un test corona negativ. Turistii trebuie retestati la fiecare 72 de ore.
 • Un total de 10 persoane din până la 10 gospodării se pot întâlni în exterior și maxim 10 persoane din 2 gospodării în interior.
 • Restaurantele și cafenelele au, de asemenea, permisiunea de a servi clienții în interior, în anumite condiții, atâta timp cât sunt complet vaccinați sau prezintă un test negativ.
 • În interior, maxim 5 persoane din 2 gospodării au voie să stea la o masă și afară, până la 10 persoane din 10 gospodării.
 • Zonele în aer liber ale facilităților culturale și de agrement, cum ar fi parcurile de distracții, pot fi redeschise și sunt necesare teste negative pentru o vizită sau o expoziție la muzeu.
 • Pentru întâlniri în afara sălilor închise, sunt permise maximum 250 de participanți.
 • În principalele zone comerciale, zone pietonale și alte străzi în care nu se poate respecta cerința de distanță, oamenii trebuie să poarte protecție pentru gură și nas. Obligația existentă se aplică, printre altele, transportului public și comerțului cu amănuntul.

Care este temperatura la Marea Baltică și când este cel mai bun moment pentru vacanță?

Vacanța Whitsun 2021 sfaturi de călătorie campinguri Marea Baltică Germania

Coasta Mării Baltice este de fapt o destinație populară de vacanță atât în ​​vară, cât și în toamnă și iarnă. Dar, pentru a vă putea bucura la maximum de vacanța pe Marea Baltică, în ciuda Coronei, vremea joacă un rol decisiv. Coasta germană baltică are un climat moderat. Aceasta înseamnă că iernile sunt destul de reci și verile sunt calde, dar nu prea fierbinți din cauza brizei proaspete. Temperatura apei în lunile de vară este cuprinsă între 18 și 20 de grade. Dacă doriți să vă relaxați pe plajă și să vă bucurați de soare, cel mai bine este să vă planificați vacanța din mai până în iunie. Primăvara și toamna sunt cele mai bune momente de călătorie pentru oricine se bucură de drumeții sau ciclism. Deși trebuie să țineți cont de frig, îngheț și vreme alunecoasă iarna, vederea peisajului înghețat de iarnă este pur și simplu unică și uluitoare.

Vacanță pe Marea Baltică în ciuda Coronei: acestea sunt cele mai frumoase insule din Marea Baltică

Marea Baltică oferă cele mai frumoase insule din Germania

Marea Baltică se întinde pe o suprafață totală de 412.500 de kilometri pătrați și este numită și Marea Baltică. Este de fapt cea mai mare mare salmatică de pe pământ, care este un amestec de râu și mare. Acest lucru explică, de asemenea, de ce salinitatea este relativ mai mică pentru o mare. Fie pentru înot, navigație, plimbări lungi pe plajă, excursii cu bicicleta sau excursii – coasta Mării Baltice oferă multe plaje frumoase și cele mai bune condiții pentru tot felul de activități de agrement. Pentru a vă putea planifica vacanța pe Marea Baltică în ciuda Coronei, am adunat mai jos cele mai frumoase insule pentru dvs..

 • a mustră este cea mai mare insulă din Germania și oferă numeroase plaje frumoase și locuri de relaxare chiar lângă mare sau în interiorul insulei. Dacă vă place plaja, cum ar fi plimbări lungi și drumeții sau doriți să faceți surf și zmeu, atunci Rügen ar fi insula perfectă pentru vacanța dvs. pe Marea Baltică în ciuda Coronei. Acolo vă puteți aștepta nu numai la o natură unică, ci și la vechile stațiuni balneare din Marea Baltică.
 • Usedom este a doua cea mai mare dintre insulele germane după Rügen și cu o lungime de 45 de kilometri veți găsi cea mai lungă plajă din Germania. În plus, promenada de pe plajă este cea mai lungă din Europa, la 8,5 kilometri. Foarte puțini oameni știu că prima stațiune de pe litoral din Germania este situată și pe Usedom, și anume Bansin. Iubitorii de wellness își câștigă și banii pe insula Mării Baltice – multe dintre hoteluri și cele mai frumoase băi termale din Heringsdorf și Zinnowitz invită pe toată lumea să se relaxeze. Cu o plimbare lungă pe plajă, puteți ajunge de la băile imperiale la Polonia într-un mod relaxat, deoarece o parte din Usedom aparține țării noastre vecine. Acolo ar trebui să vizitați cu siguranță frumosul oraș portuar Swinoujscie.

Fehrmarn și Hiddensee merită întotdeauna o vizită

Sfaturi de călătorie Hiddensee vacanță pe Marea Baltică Corona

 • Fehmarn este a treia insulă ca mărime din Germania și de fapt singura insulă din Marea Baltică Schleswig-Holstein. Plajele largi și nisipul fin creează o senzație caraibiană, iar condițiile de vânt sunt ideale pentru windsurfing și kite surfing. Doar plimbarea cu mașina pe podul combinat cu șosea și cale ferată lungă de 962 metri, Podul Fehmarnsund, este cu adevărat impresionantă și este începutul perfect pentru vacanța relaxantă pe Marea Baltică în ciuda Coronei. Toți iubitorii de natură ar trebui să viziteze cu siguranță peisajele naturale din Cărămida Verde și rezervația de păsări de apă Wallnau și să admire toate speciile de păsări exotice, native. În centrul marin din Burg, pe de altă parte, puteți experimenta corali, rechini și alte creaturi marine aproape de peste 6000 de metri pătrați.
 • Hiddensee – La vest de Rügen veți găsi frumoasa insulă Hiddensee, care este cea mai mare insulă din Parcul Național Vorpommersche Boddenlandschaft și unul dintre cele mai importante locuri de odihnă pentru macarale din Germania. La fel ca multe alte insule, Hiddensee nu are mașini, iar mașinile private nu sunt permise acolo. Așa că te poți bucura de o liniște extraordinară care se găsește rar în lumea de astăzi. Hiddensee nu este supraaglomerat de turiști și, prin urmare, este locul perfect pentru toți cei care doresc o vacanță liniștită pe Marea Baltică în ciuda Coronei.

Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase plaje de pe Marea Baltică

Rezervați un hotel de familie în Marea Baltică, unde puteți face o vacanță pe plajă în Germania

Plajele de nisip nesfârșite, frumoase și cu aspect aproape caraibian vorbesc pentru o vacanță pe Marea Baltică în ciuda Coronei. Nisip fin, scaune de plajă confortabile și un peisaj dunar uluitor, din câte se vede – coasta Mării Baltice are cu siguranță ceva de oferit pentru fiecare gust! Dacă doriți să încercați o nouă destinație de călătorie în țara de origine, ar trebui să vizitați cu siguranță câteva dintre următoarele plaje de pe Marea Baltică!

 • Din Plaja Timmendorfer este plaja perfectă pentru toți cei cărora le place să zboare cu zmeul sau să navigheze și caută un loc natural și liniștit. În plus, apa este foarte superficială și devine încet mai adâncă, făcându-l ideal pentru copiii mici. Nisipul alb și fin vă invită să faceți o plimbare pe plajă și să construiți castele de nisip. Gama extinsă de activități și evenimente de agrement în lunile de vară garantează multă distracție.
 • the Golful Lübeck este probabil cel mai faimos golf din toată Germania și se întinde de la Fehmarn până la Klützer Winkel în Mecklenburg-Pomerania Occidentală. Una dintre cele mai vechi și populare stațiuni de pe litoral este, fără îndoială, Travemünde, unde Trave se varsă în Golful Lübeck. Fie pentru o vacanță în familie, fie cu prieteni – plaja are ceva pentru toată lumea și a fost foarte populară de vizitatori de toate vârstele de mulți ani.

Reglementări de vacanță Vacanță Corona la sfaturile Mării Baltice

 • Warnemünde este una dintre cele mai frumoase și mai vizitate plaje de pe Marea Baltică și poate fi destul de aglomerată în sezonul de vârf. Cu toate acestea, datorită spațiului, acest lucru este destul de suportabil, iar nisipul fin, care se simte ca zahăr pudră, emană o adevărată senzație caraibiană. În partea de est vă așteaptă așa-numita „plajă de pirați”, care este echipată cu locuri de joacă, trambuline și cadru de alpinism.
 • Ostseebad Karlshagen are o lungime totală de 43 de kilometri și se întinde de la Świnoujście în Polonia până la Peenemünde. Scaunele de plajă confortabile de pe plaja cu nisip vă invită să zăboviți și să vă asigurați că vă puteți bucura de priveliștea frumoasă a mării și a zonei înconjurătoare, netulburată. Deoarece valurile apar doar în zilele foarte furtunoase și plaja înclină ușor în apă, este locul perfect pentru toți cei care doresc să petreacă o vacanță la Marea Baltică cu familia lor, în ciuda Coronei.
 • Schoenberg este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Baltică și cu siguranță nu ar trebui să lipsească din lista noastră. Plaja lungă de 8 kilometri încântă vizitatorii cu apa cristalină și nisipul alb incredibil de fin. Fie pentru o călătorie romantică pentru doi, fie mai degrabă pentru petreceri sălbatice – toată lumea își câștigă banii acolo. Există, de asemenea, secțiuni adecvate de plajă pentru marinari, zmeu și windsurfere și pâsle. Și vești bune pentru toți proprietarii de câini – pe unele secțiuni ale plajei, prietenilor tăi cu patru picioare li se permite să meargă în apă și liber pe plajă.

Cele mai bune campinguri de pe Marea Baltică din Germania

Cele mai frumoase plaje din vacanța la Marea Baltică, în ciuda sfaturilor Corona

Campingul pe Marea Baltică este o experiență de neuitat și a fost una dintre cele mai populare forme de vacanță pentru majoritatea germanilor de mulți ani. Insulele frumoase și orașele hanseatice încântătoare nu sunt departe de majoritatea campingurilor de pe Marea Baltică din Germania. În ciuda selecției imense de hoteluri moderne și apartamente de vacanță de lux, vacanțele în mijlocul naturii sunt foarte populare și chiar devin din ce în ce mai interesante pentru noii rulote. Iată câteva dintre cele mai bune campinguri de pe Marea Baltică din Germania pentru următoarea vacanță.

 • Camping și parc de vacanță Wulfener Haus este de aproximativ 34 de hectare și corespunde categoriei de cinci stele. Fie că sunt corturi, case mobile sau rulote – există spațiu mai mult decât suficient pentru toată lumea. Majoritatea locurilor de parcare sunt denumite „spații de confort” și se caracterizează prin conexiuni TV, canalizare, apă și electricitate. Există, de asemenea, un bistro, un bar de bere, o înghețată, o discotecă, trei restaurante și două terenuri de golf. Alte facilități suplimentare sunt o școală de scufundări, surfing, navigație și golf, precum și un cort de spectacol cu ​​o scenă de spectacol. Așadar, nu este de mirare că este unul dintre cele mai populare locuri de tabără pe Marea Baltică.
 • Camping parc Rostocker Heide – Dacă visezi un sejur la Darß, acest parc de camping ar fi exact adresa potrivită pentru vacanța ta pe Marea Baltică, în ciuda Coronei. Terenurile sunt situate în inima unei frumoase păduri de fag, iar restaurantul, înghețată și brutărie garantează un sejur relaxat și confortabil. În plus, facilitățile sanitare sunt dotate cu facilități pentru persoane cu mobilitate redusă, vestiare pentru bebeluși, precum și cadă și dușuri individuale. Și cel mai bun lucru? Femeile nu trebuie să se descurce fără o coafură drăguță, pentru că veți găsi și un salon de coafură acolo!

Este Malente pe Marea Baltică?

Campinguri în Marea Baltică Germania vacanță în ciuda sfaturilor Corona

Stațiunea de sănătate aeriană Bad Malente de pe Marea Baltică este, fără îndoială, locul perfect care combină sportul și relaxarea. Înconjurat de lacuri interioare și păduri frumoase, Malente este punctul de plecare ideal pentru excursii active de nordic Walk sau plimbări lungi și relaxate. Malente este înconjurat de un număr mare de lacuri și este cel mai bine explorat printr-un tur ghidat cu canoe, cu barca cu pedale sau cu vâsle stand-up. Un tur prin peisajul forestier neatins face ca inimile tuturor iubitorilor de natură să bată mai repede. Și dacă doriți să vă răsfățați cu ceva delicios, ar trebui să încercați cu siguranță specialitatea culinară, șunca Holstein.

Vizitați Greifswald Marea Baltică

Campinguri Marea Baltică Germania sfaturi de vacanță de vară Corona

Mecklenburg-Pomerania Occidentală este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Germania pentru un motiv întemeiat, iar Greifswald pe Marea Baltică este cu siguranță una dintre comorile ascunse ale regiunii. Orașul este situat între insula Usedom și Stralsund, iar locația sa excelentă îl face destinația perfectă pentru vacanța dvs. pe Marea Baltică, în ciuda Coronei. Flerul magic, maritim, precum și numeroasele restaurante și cafenele vă invită să zăboviți. Cel mai mare port muzeal din Germania vă așteaptă în Greifswald și oricine dorește o călătorie cu un Zeesboot istoric sau cu tăietor de rechini poate merge la bord pentru o zi. O necesitate absolută pentru toți vizitatorii este Catedrala Sf. Nikolai, ale cărei fațade impresionante pot fi văzute de la distanță. Pentru o vedere de neuitat a întregului oraș și a zonei înconjurătoare până la Rügen, ar trebui să urcați pe platforma de vizitare a navei bisericii. Sau ce zici de un prânz delicios pe nava muzeu Pomeria din port? Deși Greifswald este un oraș destul de mic, merită cu siguranță o vizită!

cele mai frumoase orașe din Marea Baltică germană Whitsun sfaturi de vacanță Corona