Călătorii și vacanță

De ce asigurarea de răspundere personală este esențială pentru liniștea sufletească din mers

Ieșirea din oraș pentru câteva zile sau o săptămână poate necesita o anumită forță mentală. Este nevoie de multă planificare și multă pregătire. Aceasta poate fi pentru o vacanță sau pentru o călătorie de afaceri pe care trebuie să o faceți. Unul dintre cele mai importante lucruri care vă vor oferi liniște sufletească este să știți că veți fi acoperit în cazul unor circumstanțe neprevăzute care nu vă stau în voie..

asigurare de răspundere privată utilă în caz de circumstanțe neprevăzute

Este atât de ușor să fii dat în judecată pentru vătămare personală în aceste zile, încât poate fi rândul tău în orice moment de veghe. Ai putea fi dat în judecată pentru că ai călcat pe picioarele cuiva. Deci, ce faci într-o lume în care un simplu „îmi pare rău” nu mai contează? Obișnuiam să fim toleranți unii cu alții și greșelile erau făcute și iertate. Astăzi trăim într-o lume atât de agitată, sensibilă, încât practic mergem pe coji de ouă.

Deci pleci în vacanță. V-ați făcut bagajele și v-ați asigurat că câinii au un gardian care vă udă plantele. Ați plătit în avans factura de energie electrică. Ce ar putea lipsi din lista dvs. de sarcini? Probabil că ați uitat să încheiați o asigurare de răspundere civilă printr-una de încredere site-ul web complet. Ce anume este și ce acoperă?

asigurare de răspundere privată pentru călătorii

Majoritatea persoanelor din Germania au asigurare de răspundere civilă personală. Deși nu este cerut de lege, merită cu siguranță să îl ai. Puteți obține o acoperire de până la 30 de milioane EUR, în funcție de nevoile dvs. de acoperire. Cea mai mare pretenție care poate fi formulată împotriva ta este tocmai această sumă. Dacă există mai multe reclamații din același incident, acestea vor fi tratate ca o singură reclamație. Lucrul minunat al acestei asigurări este că oferă costuri reduse, cu acoperire ridicată. Dacă cineva face o reclamație, nu sunteți responsabil pentru nicio deducere.

În întreaga lume în 80 de zile cu asigurare de protecție personală

asigurare de răspundere personală ședere în străinătate

Această asigurare nu vă acoperă doar atunci când sunteți acasă. Este util și atunci când pleci în vacanță. Imaginați-vă relaxându-vă la hotel și hotărând să faceți un masaj la spa. Odată ajuns acolo veți vedea o piscină fierbinte și veți decide să mergeți acolo mai târziu. Dar pe măsură ce treci, o femeie care stă lângă piscină încercând să servească băuturi este împinsă accidental în piscină de tine și suferă răni la cap – acolo intră asigurarea de protecție personală. Observați că a fost un accident, dar persoana care a fost rănită nu o vede așa. Nu are asigurări de sănătate și cineva trebuie să plătească pentru asta. Dacă nu ai fi asigurat, ar trebui să calculezi cu mii de euro.

La ce vă puteți aștepta de la asigurarea dvs. de răspundere personală?

când nu se plătește asigurarea de răspundere personală

Ei bine, este de la sine înțeles că unele incidente care sunt pur deliberate nu sunt acoperite. Dacă te enervezi și îl scoți pe cineva și pretind despăgubiri, nu vei fi acoperit. Discutați cu brokerul dvs. de asigurări pentru a vă asigura că înțelegeți ce este și ce nu este acoperit.

în timpul călătoriei se pot întâmpla accidente neintenționate care plătește asigurarea

Nu subestima asta accidente accidentale, asta se poate întâmpla în călătoriile tale. Ar putea fi la fel de simplu ca încercarea de a închide ușa în spatele tău și prinderea accidentală a mâinii cuiva în acest proces. Chiar dacă nu s-a făcut intenționat, este posibil ca persoana rănită să nu o vadă așa.

Liniștea sufletească este o necesitate atunci când călătoriți

Este recomandată asigurarea de răspundere civilă personală atunci când călătoriți

Deci, încheiați o asigurare de răspundere civilă atunci când sunteți afară și pe cale să vă acoperiți. Vă va economisi milioane de procese pe care poate nu le-ați anticipat. De asemenea, vă va ajuta să vă relaxați în vacanță, deoarece nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele financiare. Pentru a vă putea bucura de vacanță în liniște, tot ce aveți nevoie este o asigurare ieftină, care nu doar vă protejează, ci și familia. Asigurați-vă întotdeauna că ați citit termenii poliței și că știți pentru ce sunteți asigurat. Ce ar putea fi mai bine decât să vă relaxați pe plajă știind că nu cheltuiți nici un ban mai mult decât v-ați bugetat?

asigurare de răspundere privată pentru familiile aflate în vacanță