Ceas de mână

Ceasul de lux MP-05 LaFerrari de la Hublot ca accesoriu pentru mașina de lux

ceas de mână Ceas de lux-MP 05 LaFerrari-Hublot LaFerrari accesorii auto de lux accesorii

Ceea ce unii ar putea vedea drept banal este ceea ce se așteaptă cumpărătorii de mașini de lux ca accesoriu. Pentru ceasurile de lux care se potrivesc cu marca automobilelor, Bugatti Parmigiani a ales ca partener Fleurier, Aston Martin – Jaeger-LeCoultre, pentru Bentley sunt proiectate de Breitling, McLaren a ales TAG Heuer, Pagani – Cvstos și Koenigsegg – Quinting. Ferrari, pe de altă parte, a avut deja mai multe parteneriate cu producători de ceasuri de lux. Printre acestea, pentru a numi câteva, Girard-Perregaux, Officine Panerai și Cabestan. În prezent, producătorul auto italian se bazează pe Hublot. Și pentru a sărbători lansarea noului LaFerrari, cei doi producători au MP-05 LaFerrari de la Hublot eliberată.

Ceas de lux MP-05 LaFerrari de la Hublot în cinstea LaFerrari

ceas de mână de lux MP 05 LaFerrari-von Hublot mecanism tourbillon

Ceasul extrem de complicat care MP-05 LaFerrari de la Hublot constă dintr-un mecanism tourbillon și 637 de părți individuale care sunt încadrate pe partea laterală a coloanei centrale. Afișarea orelor și a minutelor se află în colțul din dreapta sus. În partea stângă sus se arată rezerva bateriei, care începe cu 50 de zile rămase. Aceasta înseamnă că ceasul care se înfășoară manual este rar încărcat. Mișcarea este într-o carcasă din titan PVD, fereastra este din cristal de safir, iar brățara este din cauciuc.

Accesoriu auto de ultimă generație

accesoriu auto de lux ceas de lux-ceas de mână de design MP 05-Hublot

the MP-05 LaFerrari de la Hublot a fost fabricat ca accesoriu la mașina de lux lansată în Maranello. Prima mașină hibridă a producătorului impresionează cu un motor electric V12 de 6,3 litri și 949 CP și cuplul de 899 Nm. Merge de la 0 la 100 în mai puțin de 3 secunde. Viteza sa maximă este de peste 350 km / h.

Ceas de designer cu mecanism tourbillon

ceas de mână de serie de lux mecanism leferrari-mp 05-hublot

În timp ce doar 499 din acest model uimitor au fost realizate, doar 50 din MP-05 LaFerrari de la Hublot produs ca supliment. Aceasta înseamnă că mai puțin de unul din zece proprietari mândri de LaFerrari se pot bucura de un ceas de genul acesta. Acest privilegiu necesită, de asemenea, o sumă suplimentară de 300.000 USD, în plus față de prețul mașinii de peste 1 milion de dolari.

Ceas de mână pentru adevărații fani Ferrari

ceas de mână MP 05 LaFerrari-Hublot accesorii pentru mașina de lux

Ceas de mână de lux Hublot-La Ferrari de la accesorii din titan-mașină de lux

ceas de mână pentru iubitorii de bărbați Ferrari Hublot-La Ferrari