Casele de vis

Ambianță luminoasă și deschisă într-o vilă de lux minunată

ambianță de zi deschisă living-șemineu-uși glisante-deschise

Designul contemporan al camerelor se caracterizează printr-o vedere neobstrucționată și multă lumină naturală. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că arhitectura modernă se bazează întotdeauna pe zone de ferestre generoase. Ferestrele și ușile din podea până în tavan aduc lumina zilei valoroasă în interior cât mai mult posibil și asigură o atmosferă luminoasă și deschisă. În acest context, am dori să vă prezentăm o proprietate de lux minunată, cu o vedere fantastică. Vila, construită în 2017, impresionează prin camerele sale spațioase, inundate de lumină și mobilierul deosebit de elegant, în culori neutre.

terasă-piscină-bioetanol-șemineu-zonă de relaxare

Peisajul arid al deșertului de la poalele Munților McCullough formează fundalul perfect pentru această casă de arhitect contemporan, care se întinde pe 7200 m². Este situat în Henderson, Nevada, la doar câțiva kilometri de luminile dure din Las Vegas. Vila a fost realizată de SB Architects și este prima dintr-un total de șase proprietăți de lux care vor fi construite în anul următor. Conceptul pentru proiectul Ascaya se învârte în jurul unui mediu de viață confortabil și deschis, care este în armonie cu peisajul natural. Casa de lux este, de asemenea, exemplară în ceea ce privește eficiența energetică.

balcon-sticlă-balustradă-vedere-bucură-piscină

Interiorul vilei încântă prin stil și funcționalitate. Casa cuprinde patru dormitoare, șase băi, o zonă de living spațioasă deschisă cu bucătărie și zonă de luat masa, un birou mare la domiciliu, mai multe zone de lounge și o terasă mare cu piscină. Ușile glisante din sticlă din podea până în tavan pot fi deschise complet, astfel încât terasa și piscina să devină o extensie a spațiului de locuit. Vila este potrivită atât ca refugiu privat pentru doi, cât și ca locație pentru o petrecere mare în jurul piscinei uluitoare.

piscina-terasa-sezlonguri-balustrada-sticla-usi-culisante

Soarele poate pătrunde mai bine în camerele individuale prin balustradele de sticlă ale balconului. Aceasta înseamnă că vizualizarea nu este blocată pentru rezidenți. Liniile clare care determină arhitectura casei sunt completate de materiale naturale și culori pământești. Culorile neutre precum gri, maro, crem și alb caracterizează designul interior și creează o atmosferă elegantă.

De altfel, proprietatea de 7.200 de metri pătrați este oferită spre vânzare cu 7.925 milioane de dolari.

fațadă casă-garaj-sticlă mată-beton-lemn-tavane-sticlă-balustrade balcon

plăci ceramice-aspect lemn-pietriș-zid de piatră naturală-dale de beton

pietriș-beton-bandă-de-rulat-dale-piatră-naturală-pereți-pat ridicat-aloe-plante

cameră de zi deschisă living-șemineu vedere la perete

living-ambiant-deschis-din-tavan-din-lemn-alb-canapea

zona de luat masa-bucatarie-culori neutre

deschidere-living-ambianță-bucătărie-insulă-plăci-granit-gri

deschidere-living-ambianta-dormitor-vedere-usi-culisante

deschidere-living-ambianta-dormitor-salon-acces-piscina-terasa

deschidere-living-ambianță-baie-fereastră-gresie-bej

lux-vilă-fațadă-zi-ziduri-de-susținere-stradă

lux-vilă-față-albă-ziduri de susținere a pantei

asasinat-los-angeles-day

lux-vila-plan-etaj-camere-strada

plan etaj-mediu-plan

Un proiect de Arhitecți SB, Fotografii de la Studio Velich / Shay Velich