Casă și grădină

Sfaturi de îngrijire pentru agățarea plantelor de casă – pur și simplu camerele verzi

agățat-de-plante-de-interior-tipuri-de-flori-stand-do-it-yourself-tips Doriți să vă înfrumusețați casa rapid și permanent? De ce nu verde? Cine poate rezista atracției și parfumurilor proaspete ale plantelor de interior! Cele mai frumoase plante de interior sunt plantele agățate, care devin puncte de atracție deosebite acasă și pe balcon, chiar dacă adesea sunt doar anuale. În plus, sunt agățat plante de casă deosebit de practic datorită amprentei lor mici. Vă vom spune la ce să aveți grijă când creșteți plante agățate la Wohl&Grozav.

Plante de casă agățate – atrăgătoare pentru casă și balcon

plante-case-agățate-ferigi-terasă-în aer-verde

Plante de casă agățate nu trebuie să fie expus la aerul fierbinte în creștere. Plantele agățate se simt cel mai bine pe rafturile de perete sau în picioare în cameră, pe stâlpi sau scaune. Flori de sfeșnic, ferigi de păr de fată, coloane, flori de ceară și altele sunt specii populare de agățare. Speciile de cactus sunt, de asemenea, extrem de potrivite ca decor verde în camera de zi. Unele tipuri de plante cresc foarte repede și acoperă jardiniera. Tunderea regulată vă va menține în formă.

Sfaturi pentru iubitorii de plante: cum să crească în mod corespunzător plantele de casă agățate

agățat-plante-interioare-ghivece-de-flori-lut-face-tu-singur-grădină

Fiecare tip de plantă se caracterizează prin proprietăți diferite. Alegerea plantelor ar trebui să se bazeze pe locația pentru care sunt destinate. Pentru ca plantele dvs. să prospere, trebuie să le plantați corespunzător în cutiile de flori. Acest lucru se face după cum urmează: mai întâi umpleți cutiile la jumătatea drumului cu pământ, apoi adăugați o mână de nisip și amestecați bine cele două. Planta este plasată slab în pământ și ghiveciul este umplut. După ce apăsați ușor, în cele din urmă vărsați bine apă. Dacă florile sunt agățate, îndepărtați regulat frunzele maronii și nu udați plantele la soare și dimineața devreme.

Ce plante sunt potrivite pentru ce locație?

agatat-case-plante-gradina-intimitate-protectie-gard-lemn-agatat

Aveți nevoie de o locație însorită până la umbre parțiale: Surfinie, goldilocks, begonia agățată, Mauritius albastru, iasomie, snapdragons. Este important ca acestea să fie întotdeauna păstrate uniform umede și fertilizate în mod regulat. O locație parțial umbrită până la umbră – floare de evantai, oglindă de elf, begonie tuberoasă, fucsia agățată, etc..

Îngrijirea plantelor de interior

agățat-plante-de-apartament-ghivece-cu-flori-fă-te-singur-coșuri-ratan

Asigurați-vă că stați ferm, astfel încât florile să nu se răstoarne ușor. Puteți alege între un vas suspendat și o jardinieră pentru montarea pe perete. Vasele pot fi găsite într-o mare varietate de modele, materiale și forme. Aranjați plantele de apartament agățate într-un coș metalic, un vas ceramic, în formă de pungă sau în plasă, în funcție de stilul dvs. de viață. Este important să rețineți că coșul pe care îl alegeți este rezistent la apă.

Jardiniere decorative și accesorii pentru agățarea plantelor de interior

Accesorii jardiniere-plante suspendate plante interioare sfaturi de cultivare

Există plante în picioare care nu sunt de fapt concepute ca plante agățate, dar care pot fi plantate într-un coș suspendat sau pot fi atârnate de o cutie cu flori. Așa că fac o priveliște colorată. Plantele cățărătoare, de exemplu, cresc deasupra și pot fi aranjate ca o creștere agățată. Aceasta înseamnă că suprafețele mari pot fi ecologizate ieftin și atractiv – și fără mijloace de urcare. Este cel mai frumos atunci când plantele agățate și în picioare sunt combinate între ele.

Agățați plante pentru cameră de un coș suspendat

Flori de perete îngrijesc plante de interior cutii ghivece plante agățate-crescere de interior

Sfaturi pentru îngrijirea plantelor de interior - varietate de rafturi de pereți ecologici agățate - ghivece de flori

Îngrijirea ferigilor-agățat coș suspendat flori cutie-casă balcon-verdeață

Sfaturi de îngrijire a coloanei Idei de înverzire înflorite Plante de interior

Tipuri de camere de plante agățate-balcon interior decora

Flori de ceară plante de apartament Hoya-plante de interior sfaturi pentru îngrijirea creșterii

agățat plante de interior vase moderne de flori-forma de diamant-tonuri pastelate

plante de casă agățate macrame-neon-culori-originale-moderne-suculente-cactus

plante-interioare-agățate-cu-sus-în jos-umbrelă-de-soare-idee-graeser-orhidee

agățat-plante-de-apartamente-grupuri-idei-albe-perete-decorare

agățat-plante-de-interior-accente-aurii-ghiveci-de-flori-decor-tavan-frunze-verzi