Casă și grădină

Realizați singuri decorațiuni de grădină – o ușă de gnom pentru copac

face-it-yourself-gradina-decorare-idei-usor-manual-instructiuni-cadou-idee-usa-copac

Primăvara este acum oficial aici și este timpul să pregătiți grădina pentru anotimpurile calde viitoare. Dacă vă place să decorați grădina cu diferite tipuri de lucruri, dar găsiți gnomi de grădină sau alte figuri prea kitsch, avem o alternativă pentru dvs. care vă va atrage cu siguranță. Ideea este de fapt destul de drăguță și poate fi folosită minunat pentru a evidenția un copac, un perete sau orice alt perete. De asemenea, sunt potrivite dealuri mici sau o pantă abruptă. Este o ușă mică care ar trebui să facă să pară că casa unui gnom se află în spatele ei. Ideea amuzantă este în prezent un adevărat hit și chiar o poți realiza singur. Instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru Realizați singuri decorațiuni de grădină avem acest articol pentru tine. Distrează-te construind și decorând!

Realizați singuri decorațiuni de grădină – materiale

Creați-vă propria decorare pentru grădină gnome-door-build-wood-idea

– un disc oval din lemn

– Bara din lemn de balsa

– Clanța ușii sau mânerul

– Lac din lemn în orice culoare (aici negru și maro)

– Acrilice

– cuțit șablon

– spray de lipici

– lipici de lemn

– Lipici repoziționabil

– înveliș transparent

Realizați singuri decorațiuni de grădină – construiți ușa gnomului

Realizați-vă propria decorație de grădină instrucțiuni de tăiere a feliei-lemn-ovale

În primul rând, dacă doriți să realizați singur decorul grădinii, trebuie să tăiați discul de lemn în două. Nu alegeți mijlocul pentru aceasta, ci tăiați puțin mai adânc. Folosiți lemnul de balsa pentru a face ușa să arate ca și cum ar fi fost făcută din scânduri. Este un material elastic și, de asemenea, subțire, care poate fi tăiat minunat și ușor cu un cuțit. De asemenea, sunteți binevenit să utilizați un alt material. Nu contează deloc.

Tăierea lemnului de balsa

Bricolaj-decorare-grădină-lemn-de-balsa-elastic-cuțit-benzi-benzi

Puteți tăia cu ușurință linii drepte pentru decorațiunile de grădină cu o riglă. Conducătorul servește drept graniță, astfel încât să nu alunecați. Repetați tăierea de câteva ori la rând până când lemnul poate fi separat. Apoi puteți tăia cu ușurință umflături, cum ar fi franjuri. Comenzile rapide sunt la fel de ușoare. Vopsiți forma pe lemn în prealabil și încercați să rămâneți pe linia respectivă în timp ce tăiați.

Tăiați benzile la dimensiune

decorați-vă-grădină-decorare-exterior-idee-copac-design-accesorii-din-lemn

Forma exactă de care aveți nevoie atunci când realizați singuri decorarea grădinii poate fi obținută prin plasarea lemnului de balsa pe discul de lemn pregătit și atașarea acestuia cu lipici repoziționabil. Lăsați puțin spațiu între fiecare bară. În acest fel, ușa pare mai autentică mai târziu. Întoarceți discul și trageți o linie pe lemnul de balsa de-a lungul marginii diapozitivului. Apoi scoateți cu atenție fâșiile pentru a le tăia la dimensiune.

Vopsea neagră

instrucțiuni de construcție pentru grădină-decorare-vopsea-lipici-negru

Acum puteți vopsi discul de lemn în negru. Lăsați marginea exterioară. Apoi, acordați vopselei un timp să se usuce bine. Puteți folosi apoi lipici pentru lemn pentru a lipi benzile de balsa pe tablă. Pentru ca totul să fie uniform, îl puteți pune mai întâi.

Adăugați decor

Faceți-vă-singur-să-faceți-ornament-din-lemn-flori-magazin-de-ambarcațiuni-mandala

Dacă doriți, puteți adăuga un astfel de decor atunci când faceți singur decorul de grădină. Sigur găsiți ceva potrivit în magazinul de artizanat. Este realizat din lemn și poate fi vopsit cu orice număr de vopsele acrilice. Această parte devine deosebit de eficientă dacă nu o vopsiți perfect. Așa că ușa pare mai veche mai târziu.

Medalionul din lemn 

Realizați-vă propriul proiect de decorare a grădinii blocare-tăiere-șablon-cuțit-DIY-proiect

Medalionul poate fi fie lipit de lemnul de balsa, fie îl puteți lăsa în lemn. În acest caz, chiar înainte de a lipi benzile pe tablă, va trebui să pregătiți o gaură. Este decupat din nou cu un cuțit șablon sau cu un alt instrument. Lipiți medalionul pe tablă după benzi.

Vopseste usa

decorare-grădină-față-singură-culoare-maro-lemn-lemn-lac-medalion

Acum aproape ați terminat singur cu decorarea grădinii. Lemnul de balsa va fi acum lăcuit doar cu o culoare maro. Desigur, puteți alege și o altă culoare. La urma urmei, este important să vă placă. Nu uita de margine! Medalionul poate avea, de asemenea, o parte din această culoare.

Sigilați ușa cu lac

bricolaj-decorare-grădină-burghiu-burghiu-primăvară

Desenele ornamentate sunt o alegere excelentă pentru tema „Gnome”. Și un clanță de ușă este perfect dacă faceți singur această decorație de grădină. Cu toate acestea, înainte să înșurubați acest lucru, trebuie să faceți o gaură în prealabil, altfel riscați să se crape bara. Adăugați un strat final de strat transparent pentru a proteja vopseaua și lăsați-o să se usuce.

Clanța ușii

face-it-yourself-gradina-decorare-buton-usa-vintage-metal-copac-design-fairy-gnome-door

Ultimul pas care mai rămâne pentru a face singur decorarea grădinii este deșurubarea clanței ușii. Determinați în prealabil poziția corectă. După aceea, puteți decora în cele din urmă grădina. Găsiți un copac potrivit sau o piatră mai mare. Dacă încă nu sunteți sigur de locație, încercați diferite variante până când sunteți mulțumit.

Realizați singuri decorațiuni de grădină – idee de cadou

decorați-vă-vă-grădina-cu-ușă-cu-coș-scaun-verandă

Dacă îți place să oferi cadouri de bricolaj, poți face și tu aceste decorațiuni de grădină pentru a face pe cineva fericit. De asemenea, sunteți binevenit să alegeți un design diferit care să se potrivească gustului sau stilului de grădină al destinatarului.

Cadru de ușă

face-it-yourself-garden-decor-gnome-doorframe-scoarță-pietricele-drum de grădină

Această ușă de gnom a fost proiectată foarte romantic. Pentru a face personal decorațiuni de grădină, au fost folosite chei ornamentate, printre altele, care imită balamalele ușii. De exemplu, puteți crea un cadru original cu scoarță. Acest lucru arată mai natural și se adaptează mai bine la exteriorul copacului.

Ușa casei de păpuși

face-it-yourself-decor-gradina-casa-zana-tinker-original-lemn-alb

Puteți obține un decor sub formă de ușă foarte ușor cumpărând unul gata făcut. Verificați la un magazin de artizanat. Sigur găsiți un model de casă de păpuși mai mare pe care să îl folosiți rapid. În acest fel, faceți chiar și mai ușor decorarea grădinii.

Mai multe accesorii

face-it-yourself-grădină-decorare-roșu-design-coș-fereastră-cutie poștală-cifră

Mergeți cu un pas mai departe dacă faceți singuri decorațiunile de grădină și nu puneți doar o ușă pe copac. Alte accesorii precum ferestrele, coșul de fum sau cutia poștală pot face arborele să pară și mai amuzant și să-i ofere un farmec suplimentar.

Decorează cu plante

face-it-yourself-gradina-decorare-usa-gradina-cale-gresie-bucati-muschi-plantare-gradina din fata

Dacă faceți singuri decorațiunile de grădină, ușa și designul unei „case” nu trebuie să fie suficiente. O cale de grădină plăcută făcută din bucăți de țiglă sau piatră, o mică grădină din față cu flori, mușchi sau alte plante este, de asemenea, o idee bună și face colțul decorat să arate și mai frumos.

Ideea de fă-o singur

fa-it-yourself-decor-gradina-draguta-banca-mini

Alte accesorii pe care le puteți folosi pentru a proiecta sunt băncile, luminile sau orice altceva vă puteți gândi. Dacă nu sunteți un fan al proiectelor DIY sau pur și simplu nu aveți ocazia să le implementați, puteți angaja un tâmplar.

Case de gnomi cu mai multe etaje ca decorațiuni de grădină

decorare-grădină-față-singură-amuzant-elf-ușă-grădină-peisaj

Să revenim din nou la ferestre. Distribuiți mai multe dintre acestea de-a lungul portbagajului. Dă impresia că gnomul sau casa elfilor este alcătuită din mai multe etaje. Dacă geamurile ferestrelor sunt de asemenea colorate în galben, apare ca și cum ar fi o lumină care arde în interiorul copacului. O idee minunată pentru a extinde proiectul dacă faceți singur decorațiunile de grădină.

Gnomi de grădină

fa-it-yourself-gradina-decor-podele-ferestre-usa-gradina-gnome-idee

Casa gnomului pare mult mai reală, desigur, când un gnom poate fi văzut în fața ei. Gnomii clasici de grădină sunt bine potriviți în acest sens. Asigurați-vă că raportul de dimensiune dintre cele două obiecte este același. Dacă doriți să utilizați o anumită nișă în copac pentru ușă, ar trebui să luați măsurătorile înainte de a face singur decorul grădinii.

Realizați singuri decorațiuni de grădină cu un flux improvizat

face-it-yourself-decor-gradina-elf-casa-stream-pod-lemn-plante-flori-disc-lemn

Aici puteți vedea din nou cum puteți proiecta zona din fața ușii. Un flux real sau improvizat este o idee romantică și poate fi completat cu un pod. O cale de grădină făcută din felii de lemn leagă acest lucru de ușă. După cum puteți vedea, vă puteți lăsa imaginația să se dezlănțuie atunci când faceți singuri decorațiunile de grădină.