Casă și grădină

Piatra naturală în grădina și interiorul unei case moderne din San Marino

Piatra naturală în grădină-modern-minimalist-bazin-beton

În 2014 ARCHINOW a proiectat această casă cu două etaje în San Marino. Proprietatea exclusivă aparține unui cuplu tânăr de bancheri. În viața lor cotidiană stresantă, s-au străduit spre liniște și relaxare fără a fi nevoie să renunțe la lux. Designerii și arhitecții au creat un interior modern în care domină materiale robuste și proporții drepte. Prin utilizarea pietrei naturale în grădină și interior, spațiul de locuit este extins spre exterior și rezultatul este un domiciliu elegant, spațios, cu puncte de atracție excelente..

Piatra naturală în grădină și interior – o casă exclusivă în San Marino

Piatra naturală în grădină-bazin-gazon-beton-pietriș

Conceptul în formă de L al casei are ca rezultat o curte interioară în care proprietarii de case se pot bucura de timpul liber de lângă piscină, fără a fi deranjați. Datorită ferestrelor din podea până în tavan, care funcționează și ca uși de terasă, zona exterioară poate fi accesată din fiecare cameră de la parter. De asemenea, este disponibilă o terasă acoperită cu lounge și zonă de luat masa. Un pic spre o parte este o a doua terasă mai mică, care aparține unuia dintre dormitoare și oferă un punct culminant special – un iaz cu pește koi.

Piatra naturală în grădină-iluminat exterior-piscină-gazon

Utilizarea pietrei naturale în grădină și interior servește ca element de legătură, creativ și în același timp arhitectural. Acest lucru creează o tranziție lină către interiorul casei. Interiorul este dominat de proporții drepte, suprafețe robuste și există o lipsă de bibelouri. Tapițeria din lemn de culoare deschisă, piatră, sticlă și piele fină în culori neutre de pământ creează o imagine generală armonioasă și face ca mobilierul să arate elegant și de bun gust.

Piatra naturala in gradina-gazon-piscina-iluminat-terasa

Un punct culminant special este zona de wellness privată. Există o piscină interioară, o sală de fitness, o saună și dușuri. Materialele folosite aici sunt, de asemenea, nobile și șic – piatră naturală, sticlă, plăci de mozaic și lemn. O baie cu un design foarte interesant, cu faianță neobișnuită în portocaliu și un perete de accent cu motive jucăușe, face impresie.

piatră naturală-grădină-piatră-grădină-casă-modern-carport

Designul grădinii casei de lux este perfect adaptat stilului de viață ocupat al proprietarului casei. Mai presus de toate, acolo cresc plante robuste, tolerante la secetă, iar zona de lângă piscină este acoperită cu gazon. Dar mica terasă cu iaz oferă o priveliște specială și este exact vizavi de un stejar mare foarte vechi.

piatră naturală-grădină-beton-stâncă grădină-balcon

grădină-de-piatră-naturală-rockery-podea-până-tavan-iaz-fereastră

piatră naturală-grădină-vedere-stejar-terasă

piatră naturală-grădină-casă-stradă-arhitectură modernă

piatră naturală-interior-scări-lemn

piatră naturală-interior-coridor-partiție-scări interioare

piatră naturală-interior-living-bej-masă-sufragerie-șemineu

piscină interioară din piatră naturală exclusivă

piatră naturală-piscină interioară-piscină-zonă de wellness-canapele

piatră naturală-duș interior-sticlă-perete-wellness

piatră naturală-interior-baie-mozaic-țiglă-cadă-duș

piatră naturală-interior-baie-duș-minimalist

piatră naturală-interior-baie-minimalist-lemn-gri

antrenament pentru sala de fitness interioară din piatră naturală

* un proiect de ARCHINOW