Casă și grădină

Idei neobișnuite de proiectare a grădinii – o grădină mai fericită

idei pentru amenajarea grădinii bancă mozaic design motive florale

Transformați-vă grădina într-o adevărată oază pentru zilele fierbinți, pur și simplu împrospătând-o cu câteva accente colorate și originale. Aduceți o dispoziție bună în grădină, fără să vă faceți griji că experimentați puțin. Lasă-ți doar imaginația să fugă. Avem câteva neobișnuite aici Idei de amenajare a grădinii, care vă pot ajuta să vă decorați mai fericit grădina.

Idei pentru amenajarea grădinilor cu materiale textile

idei pentru amenajarea gradinii decoratiuni textile pernute florale albastru galben scaun din lemn

Puteți crea o ambianță unică cu textile. Culorile deosebit de luminoase și puternice se potrivesc bine cu vara. Decorează zona de relaxare cu perne sau perne decorative și bucură-te de minutele gratuite.

Idei de amenajare a grădinilor – ghivece de flori și alte recipiente

idei pentru amenajarea gradinii ghivece de flori decorare flori colorate

Nu subestimați efectul pe care îl au ghivecele de flori pe terasă și în grădină! Cu ajutorul diferitelor modele oferite astăzi, puteți crea zone personalizate care să se potrivească complet gustului dumneavoastră.

Proiectați cu o fântână ca ghiveci de flori

idei pentru amenajarea gradinii fantana ghiveci de flori decor suculent

În loc de ghivecele de flori clasice, puteți alege și variante mai originale, precum această idee cu o fântână. S-ar putea chiar să aveți unul vechi pe care nu îl utilizați în mod normal. Alegeți orice flori și plante și creați un mic paradis.

Idee cu ceainic

idei pentru amenajarea gradinii vase ceainic gaensebluemchen

Un ceainic vechi este potrivit atât ca vază, cât și ca ghiveci de flori. Acest lucru conferă zonei exterioare o anumită atingere vintage, care creează o atmosferă romantică. Simțiți-vă liber să veniți cu alte idei de containere pentru proiectarea grădinilor.

Idei pentru proiectarea grădinilor – iluminatul potrivit

Lanterne pentru decorarea grădinii cu idei agățate

Nu aveți nevoie de sume mari de bani sau de renovări în curs pentru a vă bucura grădina. Dimpotriva! Folosiți doar elemente vechi și reînnoiți-le. În acest fel veți obține un decor unic în funcție de gustul dvs. Cu iluminarea potrivită, grădina dvs. nu numai că poate părea mai prietenoasă, ci poate deveni și un colț romantic în care să vă retrageți.

idei de decorare grădină felinar cu vază-buchet

În loc să utilizați lămpi standard, puteți evoca singur iluminatul grădinii. De exemplu, vopsiți borcane vechi de zidărie cu culori vii și folosiți-le ca felinare. Umpleți-l cu nisip în prealabil și apoi puneți o lumină de ceai în el. Pur și simplu înfășurați sârmă în jurul marginii superioare a sticlei care va fi folosită ulterior pentru agățare. Asigurați-vă că este bine fixat. Răspândiți felinarele de sticlă în toată grădina și fiți uimiți de atmosfera minunată pe care o radiază.

Idei de amenajare a grădinii – o cale fericită în grădină

Creați cărări de grădină în formă de frunze, faceți-vă ideile

Calea grădinii poate servi atât ca decor, cât și ca comoditate. Dar asta nu-l deranjează să o dubleze puțin pentru a aduce mai multă bună dispoziție în grădină. Faceți o cale din iarbă și puneți diferite figuri: figuri de animale, pietre pictate ca buburuze, coșuri umplute cu flori sau un indicator de vânt.

O altă variantă este de a face o cale din pietre. Puteți adăuga amprente pentru a face această cale mai puțin plictisitoare. Folosiți o piatră mare pentru tălpile picioarelor și pietre mai mici pentru degetele de la picioare. Sau puteți configura indicatoare ca decor. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă ca detaliile pe care le adăugați la cale să nu se piardă pe fundalul pe care îl formează calea.

Creați un dispozitiv de atracție

idei-pentru grădinărit-decor Idei de reciclare a bicicletelor

Indiferent cât de mare sau mică este grădina dvs., ar trebui să creați un loc de odihnă. Scaunele și mesele plictisitoare pot fi ușor vopsite în culori strălucitoare precum albastru, roz sau galben. De asemenea, puteți folosi scaune obișnuite de pescuit, înlocuind în prealabil țesătura plictisitoare cu una mai veselă. Alegeți o culoare specifică sau fiți mai îndrăzneți și faceți din fiecare scaun o culoare diferită. Dar, deoarece există riscul ca scaunele să arate fără gust, ar trebui să vă asigurați în prealabil că modelele se potrivesc.

Idei de amenajare a grădinii – O bancă din scaune vechi

Construiți-vă propria bancă pentru idei de reciclare a grădinii cu scaune vechi

Dacă mai ai 2-3 scaune vechi, poți face din ele o bancă. Pentru a face acest lucru, conectați scaunele cu o scândură largă pe care o cuiezi pe scaune. Puteți decora spătarele cu tehnica decupajului. Pur și simplu așezați câteva perne colorate pe scaun.

Un loc umbros pentru odihnă

idei patio decor scaune metalice blat bar culori vesele

De asemenea, puteți folosi bine umbra copacilor mai mari din grădina dvs. Agățați un hamac viu colorat pentru a vă odihni în zilele toride.

Idei pentru proiectarea grădinilor – ghivece de flori și suporturi pentru flori cu o diferență

design gradina idei creative culoare ghivece de flori colorate

În plus față de ghivecele de flori normale, există multe alte lucruri pe care le puteți folosi pentru a vă crește plantele, condimentele și legumele. Interesant Idei de amenajare a grădinii sunt cizme vechi de cauciuc, urzatoare sau chiar sertarele unei comode care nu mai sunt folosite, pe care le iei ca ghivece pentru plantele tale. În același timp, aduceți o anumită varietate în grădina dvs. Unii folosesc și coșuri pentru a planta condimente în ele, care apoi umple grădina cu un miros plăcut. Puteți face coșurile mai vesele în avans prin adăugarea de flori artificiale sau arcuri sau vopsirea lor în diferite culori. Folosiți-vă imaginația și împrospătați-vă puțin ghivecele obișnuite. Dă dovadă de curaj și iese în evidență.

Reciclează pantofii vechi

Flori în ghete - plante idei de reciclare diy

Cutii de lemn ca rafturi pentru ghivece de flori

Creați-vă propriile rafturi de grădină dintr-o cutie de lemn

Udarea poate fi o vază

idei de decorare grădină upcycling proiect udare ca o vază

Anvelopele de mașini vechi colorate în culori vii servesc drept ghivece de flori

idei de reciclare anvelope auto vechi vopsite cu vopsele spray spray idei ghiveci

Mai extravagant Idei de amenajare a grădinii: Unii alții se bazează pe articole de uz casnic mai extravagante: salată de grădină într-o strecurătoare veche, petunii colorate care cresc într-o cadă veche sau boluri de spălat care servesc drept ghivece de flori pentru pelargonii. Dacă preferați să renunțați la astfel de idei neobișnuite, există și alte variante interesante care vă vor face grădina să pară mai fericită. Pentru a face acest lucru, luați ghivecele de flori normale și vopsiți-le viu, vopsiți puncte, fețe sau alte modele. Pentru un aspect de plajă, puteți lipi scoici în vârful oalei.

Idei de decorare a gnomului de grădină sfaturi pentru începătorii de grădinărit

Mai departe Idei de amenajare a grădinii, cu care grădina va aduce o bună dispoziție:

  • Alegeți un colț unde puteți pune o masă pe care veți pune o mulțime de ghivece mici cu flori viu colorate.
  • În loc de standuri de flori obișnuite, luați o scară veche, pe treptele căreia așezați diverse ghivece de flori. Dacă doriți să le ascundeți picioarele, le puteți agăța iederă.
  • Nu subestimați efectul plăcut al coșurilor suspendate.
  • Folosiți un cârlig vechi pentru a pune instrumentele de grădină. Pentru a vă asigura că merge și cu grădina dvs. colorată, vopsiți-o în prealabil cu culori luminoase.

idei de reciclare idei de gradina pentru ghete plantate ghete de ploaie

Decor de pat de flori de roabă pentru idei de amenajare a grădinii