Casă și grădină

8 sfaturi care te vor ajuta să-ți alegi mobilierul de grădină

 Mobilier din ratan masă de cafea de grădină felinar podea de pietriș din piatră

Dreapta Alegerea mobilierului de grădină asigură confort în zona dvs. exterioară. Cu o masă mare și scaune practice, confortabile, o terasă obișnuită din cărămidă poate fi transformată într-o zonă de relaxare pentru odihnă. Configurați o verandă confortabilă cu o canapea clasică din răchită și scaun balansoar din răchită, pe care o acoperiți cu o mulțime de perne și perne și va deveni rapid un nou „living” pentru întreaga familie, în care vă puteți bucura de zilele toride de vară – arătat – frumosul mobilier din hambarul de ceramică.

Acordați atenție și balconului sau unei mici zone de grădină. În combinație cu mobilierul de terasă potrivit, o zonă limitată în ceea ce privește dimensiunea poate deveni, de asemenea, un loc care vă atrage afară.

O planificare atent gândită atunci când amenajați o terasă, verandă, balcon sau grădină vă asigură că va arăta primitor pentru anii următori. Iată câteva sfaturi despre ce să faci cu Alegerea mobilierului de grădină ar trebui să fie atent la.

1. Asigurați-vă pentru cel potrivit Alegerea mobilierului de grădină o listă

Scaune din lemn de stejar tapițerie piscină design flori proaspete

Gândiți-vă la ce funcție ar trebui să aibă zona dvs. în aer liber. Poate fi o zonă de luat masa pentru acele seri calde de vară, o zonă pentru petreceri și zile de naștere sau doar un loc confortabil pentru a citi cărți sau pentru a face un pui de somn în liniște.

Faceți înainte de Alegerea mobilierului de grădină o listă cu toate lucrurile pe care doriți să le faceți în aer liber. Vă va ajuta să decideți mai târziu de ce tip de mobilier de grădină aveți nevoie. Dacă, de exemplu, terasa dvs. va deveni centrul unui cocktail, nu este necesară o masă. În schimb, alegeți câteva mese de capăt, scaune confortabile și un focar.

2. Cel potrivit Alegerea mobilierului de grădină – Ia loc

Zona de relaxare lanternă din lemn măsuță de cafea frumoasă plante de gard viu

Înainte de a cumpăra o canapea, scaune sau fotolii, încercați-le. Ca și în cazul mobilierului de interior, se întâmplă adesea să arate grozav, dar să nu fie atât de confortabil pe cât pare. Deci, ia loc înainte de a lua o decizie.

3. Alegeți mobilier ușor de întreținut

Masă de cafea design canapea cu două locuri din canapea de design

Economisiți timp prețios de care vă puteți bucura în spațiul exterior și în grădină, alegând mobilier ușor de întreținut. Majoritatea mobilierului din metal, tec, cedru și răchită poate rezista cu ușurință unei mari varietăți de condiții meteorologice. Prin urmare, puteți presupune că Alegerea mobilierului de grădină realizarea acestor materiale este o idee bună, deoarece vor rezista mult timp.

4. Oferiți un loc pentru a-l depozita

Șemineu de floarea soarelui cu dungi de stejar în aer liber

Extindeți durata de viață a mobilierului dvs. de grădină aruncându-l într-un garaj, magazie sau subsol în celelalte sezoane. Chiar și cele mai dure mobilier, cum ar fi tecul sau fierul forjat, vor rezista mai mult atunci când sunt protejate în lunile reci și umede. Dacă nu aveți mult spațiu de stocare, căutați-l Alegerea mobilierului de grădină asigurați-vă că sunt pliabile, astfel încât să ocupe mai puțin spațiu.

5. Culori luminoase atunci când alegeți mobilierul de grădină

Design mobilier tapițerie albă pernă decorativă

Atunci când cumpărați mobilier de terasă, aveți nu numai de ales între culorile naturale ale lemnului, albul, negrul sau bejul mobilierului din răchită sau culorile metalice. Dimpotriva! Mobilierul de grădină este oferit în multe culori diferite și luminoase. De asemenea, este mai bine să alegeți tapițeria, pernele și alte accente în culori strălucitoare și strălucitoare.

6. Investiți în calitate

Mobilier tapițerie design grădină masă din lemn cușcă pentru păsări

Zicala „Obții pentru ce plătești.” Are legătură cu asta Alegerea mobilierului de grădină deja adevăratele sale laturi. Mese din plastic și mese de capăt arată minunat și sunt excelente pentru zonele umbrite, dar își pierd rapid culoarea și se estompează la soare. Același lucru este valabil și pentru unele mobilier din lemn și răchită. Aveți grijă când efectuați o achiziție și citiți opiniile altor clienți înainte de a cheltui sume mari de bani.

7. Covoare pentru terasă

Zona de relaxare patio lanternă din ratan mobilier de grădină perne verzi

Decorează podeaua terasei cu un covor rezistent la intemperii. Acum sunt disponibile multe variante care sunt realizate din materiale care se usucă rapid. O pardoseală moale în culori luminoase și realizată din material confortabil aduce rapid confortul cu care sunteți obișnuiți din interior spre exterior.

8. O alegere practică a mobilierului de grădină cu funcție dublă

Mese de cafea masă rustică vară soare grădină terasă

Faceți uz de mobilier practic care oferă funcții multiple. Un scaun pentru a ridica picioarele poate fi, de exemplu, un loc suplimentar pentru oaspeții suplimentari, neașteptați. Dacă este necesar, o bancă poate servi drept măsuță de cafea. Astfel de posibilități sunt adesea folosite în zilele noastre.

umbrelă bej pardoseală din lemn pernă decorativă colorată