carnaval

Realizarea costumului cu paste: 4 idei grozave cu instrucțiuni pentru copii

taitei tineri paste tipuri varietati culori

Fidea este disponibilă în diferite forme și dimensiuni și nu le poți mânca. Soiurile colorate sunt deosebit de potrivite pentru artizanat cu copii. Acest lucru creează imagini frumoase, lanțuri și alte lucruri. Pastele pot fi cusute, lipite sau înfiletate și, de asemenea, combinate imaginativ cu alte materiale. În general, nu există limite pentru creativitate. Pentru viitorul Mardi Gras, am selectat patru idei grozave pentru costume tematic și puteți încerca artizanat pentru paste imediat.

Meșteșugul cu paste este distractiv

taitei tineri idei distractive copii imaginatie

Artizanatul cu paste este foarte distractiv pentru copii. În funcție de ceea ce doriți să faceți cu dvs., dacă pastele sunt înfiletate sau lipite, unele soiuri sunt mai bune decât altele. Aici vă prezentăm cele mai populare forme de paste care pot fi folosite de minune pentru artizanat.

  • Farfalle arată ca muște sau fluturi.
  • Penne sunt cel mai frecvent tip de paste. Este vorba despre tăiței cu tub scurt, care sunt goi în interior.
  • Fusilli sunt paste în formă de spirală.
  • Canelonii sunt tăiței foarte mari și groși care sunt umpluți.
  • Orecchiette sunt tăiței mici, semicirculari, care amintesc oarecum de midiile mici și sunt folosiți mai ales pentru supe și salate.
  • Maccheroni sunt tăiței tubulari care sunt mai înguste decât penne și au de obicei o formă ușor curbată.
  • Rigatoni sunt penne cu o suprafață nervurată.

Desigur, există și alte tipuri de paste cu o formă foarte interesantă pe care nu le-am enumerat aici. Cu toate acestea, vă puteți dezvolta creativitatea și imaginația în timp ce vă amestecați cu pastele și încercați diferitele forme de paste.

Colorează pastele

fidea tineri vopsea vopsea spray spray

Când lucrați cu paste, pastele individuale sunt de obicei colorate, deoarece sunt pur și simplu mai frumoase și îi oferă un fluier decorativ. În funcție de cât de mare este copilul, puteți folosi diferite coloranți. În consecință, ar trebui să vă gândiți cât de mari pot fi tăiței înșiși. Fidea poate fi vopsită cu culori alimentare, precum și cu acuarele sau vopsele acrilice. De asemenea, puteți folosi vopsea spray. O altă opțiune care este cea mai bună pentru a lucra cu copii mici este doar să cumpărați paste colorate. Acestea diferă unele de altele nu numai prin culoare, ci și prin gust. Pastele verzi au un gust suplimentar de spanac sau un condiment ca pătrunjelul sau busuiocul, cel negru are gust de caracatiță, cel roșu – ca roșiile etc..

taiteii tineri vopsesc muște colorate

Tu sau un copil puteți folosi cu ușurință o pensulă și vopsea pentru a colora tăiței într-un mod imaginativ. Nu există limite la creativitate. Când pictați pastele, ar trebui să vă gândiți cum vor fi combinate între ele după aceea. Ajutoare precum paie sau frigarui de kebab pot fi utilizate pentru a face procesul mult mai ușor. Puteți face lucruri cu adevărat grozave cu pastele colorate. O idee cu adevărat originală este de a folosi diferite tipuri de paste pentru un carnaval de casă sau costum de carnaval. În cele ce urmează vă prezentăm 4 mari inspirații cu instrucțiuni scurte.

Confecționarea costumului cu tăiței: 4 idei grozave

făină de tineri costum instrucțiuni de idei pentru copii

Ce puteți face cu puțini paste este pur și simplu incredibil! Artizanatul cu paste pentru Mardi Gras, Carnaval sau pentru o petrecere mascată este o ocazie minunată pentru copii de a-și proiecta parțial propria deghizare. Cu aceste 4 inspirații minunate pentru costumele de carnaval DIY pentru copii, pe care vi le prezentăm aici, articolele vestimentare din propriile nevoi sunt combinate cu accesorii din paste. Sunt create deghizări originale precum nori de ploaie, zâne, roboți și hip-hoppers.

Artizanat cu paste: costum de nor de ploaie

costum de tineri taitei ploaie nor cizme galbene jachetă de ploaie

Pentru costumul de nori de ploaie aveți nevoie de o haină de ploaie și cizme de ploaie. Pentru „nor” se poate folosi o pălărie sau o pălărie veche. Acum, cu ajutorul adezivului spray, fixați o cantitate mare de vată sau bumbac pe pălărie sau capac, astfel încât să nu mai fie vizibil și să arate ca un nor.

costum tinker noodles cloud rain jacket galben

În timp ce adezivul se usucă, puteți lipi fidea colorate penne împreună, astfel încât să se suprapună puțin și să creeze o formă de fulger. Pentru aceasta se folosește un lipici fierbinte. În cele din urmă, fixați blitzurile de tăiței pe marginea inferioară a pălăriei sau a capacului. Cel mai bine este să aranjați pastele după culoare pentru a crea un efect curcubeu.

Artizanat cu paste: costum de zână

costum tinker fidea fluture roz zână

Următoarea sugestie este puțin mai elaborată de imitat – o zână frumoasă. În acest scop, o ținută asemănătoare zânei este pusă în primul rând împreună, dacă este posibil în roz – o fustă tutu, top simplu, de asemenea, în roz sau roz, jambiere sau colanți și pantofi asortați.

costum tinker fidea fluture zână bandă baghetă magică

Accesoriile sunt de o mare importanță pentru costumul de zână. Și anume acestea sunt făcute din paste. Maccheroni și Farfalle sunt deosebit de potrivite în acest scop; pot fi vopsite după cum se dorește în prealabil sau colorate cu coloranți alimentari, dacă se dorește. Pentru obiecte de artizanat aveți nevoie și de o sârmă de bijuterii. Puteți să-l utilizați pentru a crea accesorii fantastice din fidea colorată.

costum tinker paste fluture tinker idei instructiuni

O bandă pentru cap și, desigur, o baghetă magică sunt un plus perfect pentru un costum de zână auto-realizat. Alte detalii jucăușe pot fi adăugate și la îmbrăcăminte și încălțăminte. Dacă există aripi pentru costum, atunci acestea pot fi, de asemenea, frumos decorate cu paste.

tiner costum taitei roz totu zana

Cu niște fire decorative, Farfalle-ul mic poate fi adus într-o poziție verticală și astfel atașat la diferite locuri într-un mod deosebit de original. În acest fel faci o baghetă magică, o coroană de zână și decorezi costumul de zână.

Artizanat cu paste: costum de robot

costum tinker fidea robot idee fantezie

Următoarea noastră sugestie este să realizăm un costum pentru copii „robot” DIY. O bază bună pentru acest lucru este o ținută gri, de exemplu pantaloni gri și un hanorac gri, cele două foarte simple, fără scris sau alte decorațiuni. Alternativ, puteți purta haine de bază negre sau albastre. Un șnur este perfect ca o cască. În plus, sunt necesare o farfurie, preferabil din carton, și diferite tipuri de paste la alegere. Platoul și tăiței devin un fel de panou de control pentru robot.

costum tiner fidea copii robot gri argintiu

Deci, mai întâi trebuie să proiectați tăiței, cum ar fi butoane mici și lumini, sau să le vopsiți în roșu, portocaliu și galben. Farfuria trebuie vopsită de aceeași culoare ca hainele și pastele ar trebui lipite de ea. O pereche de paste colorate este atașată la casca de strecurat cu ajutorul unui pistol de lipit fierbinte.

costum tinker fidea copii robot hanorac tricou hota

În cele din urmă, trebuie să puneți o bandă pe strecurătoare și una pe farfurie. Deci, copilul poate pune casca și, de asemenea, poate transporta panoul de control în față. Costumul robotului este gata!

Artizanat cu paste: costum hip-hopper

costum tineringuri fidea hip hop casetofon grunge

Puteți crea cu ușurință un aspect hip-hopper grozav alegând îmbrăcămintea potrivită propriilor dvs. nevoi: pantaloni (de jogging) cu talie joasă, bluză, beanie și adidași sau, mai bine, chucks. Ca și în cazul celorlalte idei de costum, accesoriile sunt realizate din paste.

costum jucărie de tăiței bijuterii casetofon portabil

Accesoriile precum bijuteriile grosiere și un casetofon portabil sunt caracteristice aspectului hip-hop. Bijuteriile pot fi realizate din tipuri mari de paste, cum ar fi penne, caneloni și rigatoni. Vă recomandăm să folosiți un fir elastic. Casetofonul este asamblat dintr-o cutie de ambalare goală și câteva tăiței pentru butoane. Pentru un finisaj perfect, se recomandă crearea unei coafuri hip-hop cu mai multe împletituri.

Faceți bijuterii cu paste

idei de lanturi de bijuterii cu taitei tineri

Fidea este un material de artizanat minunat pentru copii. Procedând astfel, combinați dragostea de mâncare cu creativitatea și jocul.