carnaval

Faceți-vă singur costum de arici – Idei de bricolaj pentru copii și adulți

Costum de arici pentru copii, cu hanorac vechi de casă

Aricii sunt înțepători, maro și super drăguți! Copiii și adulții deopotrivă știu asta. Așadar, cu un costum de arici, tu sau copilul tău vei fi un ochi absolut la fiecare petrecere de carnaval. Ținuta poate fi asamblată cu ușurință acasă, cu câteva resurse și doar arată minunat. Vă vom arăta mai multe idei cu și fără mașină de cusut, pentru ventilatoare de tricotat, precum și variante simple pentru ultimul minut.

Costum de arici dintr-o glugă veche

Faceți-vă propriul costum de arici cu glugă din fetru bej

Pentru a confecționa singur acest costum de arici, veți avea nevoie de:

  • o glugă veche în bej sau maro
  • foi de pâslă autoadezive colorate în bej, maro și verde închis
  • o foarfeca
  • o riglă și un creion.

Din hanorac se face un fel de pelerină. Pentru a face acest lucru, tăiați mânecile și partea din față.

Costum de arici DIY simțit pe cont propriu

Apoi tăiați foile de pâslă în triunghiuri înguste și lungi de diferite dimensiuni și lungimi. Pentru ca ariciul să arate cu adevărat înțepător, nu trebuie să îndepărtați complet filmul adeziv, ci să îndepărtați doar o mică parte de la baza triunghiului. Lipiți triunghiurile într-un mod haotic până când este acoperită întreaga mantie, inclusiv gluga.

Costum de arici pentru copii carnaval idee

Pentru a completa aspectul, combinați costumul de arici cu o bluză cu mânecă lungă și pantaloni chino în nuanțe de bej și nisip și vopsiți nasul ariciului în negru.

Costum de arici cu țepi din paste ziti

Faceți-vă propriul costum de arici din paste integrale

Un material de ambarcațiuni super versatil care nu trebuie subestimat este … PASTA! Pastele pot fi găsite în fiecare bucătărie, pot fi colorate și lipite și sunt disponibile în toate formele și dimensiunile.

Materiale și instrumente necesare:

1 pachet de paste Ziti

Hanorac și pantaloni în bej

Simțit în două nuanțe de maro

foarfece

Colorant alimentar lichid galben, roșu, albastru

O pungă mare cu fermoar

Dezinfectant pentru maini

Hârtie pergament

Pistol de lipit fierbinte

Costum de arici copil fă-ți singur băț de paste

Puneți o linguriță de dezinfectant pentru mâini în punga cu fermoar. Adăugați zece picături de galben, trei picături de roșu și o picătură de albastru. Agitați punga pentru a amesteca coloranții. Dacă este prea verde, adăugați mai mult roșu. Puneți pastele în pungă, închideți capacul și agitați din nou până când culoarea este distribuită uniform peste paste.

Așezați o bucată de hârtie de copt și lăsați pastele să se usuce pe ea. Odată uscat, utilizați pistolul de lipit fierbinte pentru a atașa tăiței la spatele hanoracului. Lăsați aproximativ patru centimetri la începutul hotei pentru a lipi urechile. Și gata!

Lana este un material bun pentru un costum de arici

Costum de arici copil triunghiuri FIlz

Dacă poți coase, îți poți face propriul costum de arici din lână. Puteți folosi modelul pentru o vestă clasică din lână ca bază pentru costum.

Ai nevoie:

– Țesătură din lână la metru, față-verso

– foarfece în zigzag

– foarfece normale

– Pinii

– rigla

– mașină de cusut

Pentru a face spinii ariciului, folosiți foarfece în zig-zag. Mai întâi tăiați țesătura în benzi late de 5 cm, apoi tăiați-le în pastile. Aceste diamante sunt apoi cusute pe spatele vestei. Cusătura trece prin mijlocul fiecărui diamant. Distanța dintre rândurile individuale este de aproximativ 2 centimetri.

Costum de arici cusut lână gri veste de instrucțiuni

Idee pentru fanii de tricotat – costum de arici din fire de gene

Costum de arici fir de gene pentru copii gri

Cei care știu să tricoteze pot obține haina cu vârfuri de arici cu fir de gene. Pentru a crea un aspect melanj, utilizați fire în două tonuri sau fire gri și negre alternative.

Pentru un copil de 7 ani presupunem că avem nevoie de 70 de ochiuri. Puteți decide lungimea. Tricotați 1 rând de bucle pentru față, 1 rând de fluturi și așa mai departe, alternativ până la sfârșit.

Costum costum de arici vesta de blană glugă fructe

Costum de arici de ultimă oră – idee grozavă cu șnururi din lemn

Costum de arici femeie Mardi Gras agățătoare de ultimă oră

Ai nevoie:

– un pulover sau un hanorac maro (asociat cu jambiere sau colanți maro și pantofi asortați la alegere. De ce nu și papuci pufoși?)

– Aproximativ 100 de linguri de lemn

– Vopsele alimentare, vopsele acrilice sau pete de lemn pentru a picta șnururile de maro închis

– o bandă pentru cap

– Două bucăți mici de pâslă sau altă țesătură pentru urechi

Idei costum de arici carnaval femeie cleme de lemn

Îmbinarea acestei ținute este atât de ușoară încât nu are nevoie de explicații! Cu toate acestea, puteți utiliza aceste instrucțiuni:

– Vopsiți vârfurile șnururilor cu vopsea subțire și lăsați-le să se usuce.

– Fixați șnururile pe spatele hanoracului. Cu cât mai mult, cu atât mai bine. Poate că îi puteți cere unui prieten să prindă doar clemele înainte de a părăsi ușa, deoarece vor cădea destul de ușor. Aceasta ar putea fi o problemă dacă trebuie să mergeți undeva cu mașina sau autobuzul. Pentru a preveni acest lucru, puteți adăuga un adeziv fierbinte.

– Tăiați urechile din fetru maro și lipiți-le pe bandă. Folosiți foarfece în zigzag pentru aceasta. Atașați șnururi la bandă între urechi și voilă! Cel mai drăguț costum din toate timpurile este gata!

Fata de arici maro bej

Cu machiajul potrivit, chiar și cel mai simplu costum devine cu adevărat interesant. Există, de asemenea, multe opțiuni diferite de coafuri, măști și pălării care ar merge bine cu ținuta de arici. Băieții, de exemplu, pot stiliza coafura clasică arici în cel mai scurt timp cu puțin gel! Cei mai curajoși dintre voi pot îndrăzni, de asemenea, să încerce evidențieri în stilul anilor 90.

Idei de machiaj pentru a se potrivi cu costumul de arici

Machiaj costum arici idei copil băieți

Mască de arici pentru copii

Mască arici din pâslă din carton de casă

Masca de arici carton se simțea de casă

Șablon de mască arici Tipărește copilul carnavalului

Coafura arici cu evidențiază bărbat femeie

Coafura arici Miley Cyrus

Coafura arici cu evidențiază omul anilor 90

Coafura arici bărbat stil gel