carnaval

Faceți-vă personal costum de popcorn pentru adulți, copii și bebeluși cu instrucțiuni

Costumul de popcorn face idei pentru femei chiar tu

Atâta timp cât deghizarea de la Mardi Gras este originală sau amuzantă, nu există reguli. Și de la personaje amuzante de la filme la animale și mâncare la o mare varietate de obiecte de zi cu zi, adevărații fani ai festivalului pot veni cu cele mai neobișnuite variante. Am selectat unul dintre ei astăzi și dorim să vi-l prezentăm. Acesta este costumul de floricele. Desigur, la fel ca multe alte costume, îl puteți cumpăra gata. Dar de ce să cheltuiți bani în mod inutil atunci când îi puteți face singuri? Este mai ușor decât crezi și merită cu siguranță o încercare. Cu doar câteva materiale și lucruri pe care le puteți pune rapid și pentru bani puțini, puteți evoca variante originale pentru tineri și bătrâni. În articolul următor am adunat câteva idei cu instrucțiuni în acest scop, astfel încât să puteți confecționa cu ușurință singur costumul de floricele. Și credeți-ne când vă spunem că toată lumea va fi uimită!

Idei pentru a face idei de costume instrucțiuni DIY simple

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la instrucțiuni, am dori să subliniem că acest costum DIY este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și, de asemenea, pentru copii și chiar pentru bebeluși. Acest lucru facilitează asamblarea costumelor de partener sau de grup pentru carnaval. Deci, dacă sunteți în căutarea de idei pentru costume de familie, puteți folosi sugestiile și instrucțiunile de astăzi și puteți confecționa personal un costum de floricele pentru toată lumea. Mai jos veți găsi câteva sugestii.

Faceți-vă singur costumul de floricele – instrucțiuni cu hârtie

Faceți-vă costum de popcorn îmbrăcați-vă pentru carnaval galben roșu alb

Veți fi uimit de cât de puține materiale aveți nevoie dacă doriți să confecționați singur acest costum de floricele. Instrucțiunile sunt, de asemenea, foarte simple, astfel încât chiar și începătorii pot să-l încerce și să garanteze că își vor pune împreună costumul original de carnaval. Datorită simplității sale, această variantă poate fi folosită de minune și pentru costumele de ultim moment. Uită-te de ce materiale ai nevoie:

Costumul de floricele vă face să vă îmbrăcați în materiale cu vopsea fierbinte

 • un tricou sau alt tip de top de culoare albă
 • o rochie, fustă sau pantaloni cu dungi roșii și albe
 • Pistol de lipici fierbinte și lipici fierbinte
 • vopsea spray galbenă
 • mai multe coli de hârtie albă

Dacă aveți aceste câteva lucruri, puteți începe imediat și să creați singur costumul amuzant de floricele. Puteți lăsa rochia deoparte. Este gata așa cum este și este necesar doar atunci când îl încercați. Începeți cu hârtia. Fiecare frunză este mototolită în bile. Nu aplicați prea multă presiune. Bilele individuale trebuie să fie libere pentru a semăna cu floricele cât mai aproape posibil. Apoi lipiți bilele terminate de cămașa albă cu ajutorul pistolului de lipit fierbinte. Încercați să lăsați cât mai puțin spațiu posibil între bilele individuale.

Faceți-vă costume de carnaval pentru carnaval cu un motto diferit – peste 40 de idei cu instrucțiuni

Costum pentru bebeluși – o prezentare generală a celor mai frumoase idei de costume pentru părinții cu bebeluși!

Cum să faci costume SpongeBob Squarepants din haine de zi cu zi & poate pune împreună unele accesorii

Creați-vă propriul costum de popcorn Instrucțiuni pentru colorarea hârtiei galbene

Depinde de dvs. dacă lipiți cămașa pe față sau acoperiți spatele doar atunci când realizați singur costumul de floricele. Dacă sunteți mulțumit de rezultat, vopseaua spray intră în joc. Efectuați acest pas în aer liber sau într-o cameră bine aerisită dacă faceți singur acest costum de floricele. Cu o distanță suficient de mare, pulverizați floricelele de hârtie cu vopseaua galbenă ici și colo. Aceasta ar trebui să reprezinte untul. Lasă vopseaua să se usuce bine și poți încerca noul tău costum. Pentru a face acest lucru, pune mai întâi rochia sau fusta și apoi cămașa de floricele. Rochia cu dungi reprezintă cutia. Roșu și alb este combinația clasică de culori, dar puteți alege și albastru și alb. De asemenea, vă recomandăm încălțăminte asortată. Ținuta ta primește un plus de eleganță dacă alegi pantofi cu toc înalt, de preferință în galben sau roșu. Dacă găsești chiar și pantofi cu dungi roșii și albe, cu atât mai bine!

Costum de popcorn-face-it-yourself-tinker-pentru-carnaval

Doriți să folosiți această idee și să configurați costume de grup amuzante? Apoi, una dintre femei poate purta o rochie cu dungi roșii și albe, iar alta, de exemplu, poate alege albastru și alb. Bărbații, în schimb, folosesc orice pereche de pantaloni și o cămașă sau cămașă. Pantalonii pot fi atât lungi, cât și scurți. Dar pantalonii de inundație sau salopete sau chiar o combinație a ambelor ar părea deosebit de amuzant. Așa cum puteți vedea, costumul de floricele pentru femei poate fi transformat și într-un model pentru bărbați. Tot ce trebuie să faci este să alegi un alt tip de îmbrăcăminte dacă îți faci singur costumul de floricele.

Dacă după o lungă căutare nu ați găsit o rochie cu dungi gata confecționate sau pantaloni asortați, puteți improviza și confecționa singuri acestea pentru costumul de floricele. În acest caz aveți nevoie de un model complet alb sau roșu, apoi adăugați benzile cu ajutorul pâslelor. Alte țesături sunt, de asemenea, potrivite, dar pâsla este cel mai ușor de lucrat. Decupați benzi de aceeași lățime și lipiți-le pe pantaloni, rochie sau fustă cu pistolul de lipit fierbinte.

Costum cu floricele

Costum de damă cu pantaloni de popcorn și tunică cu dungi

De asemenea, puteți obține costume distractive folosind floricele adevărate pentru a crea. Pe de o parte, acest lucru poate împodobi un capac. Dar un lanț, o brățară sau altele asemenea pot fi folosite și dacă îți faci singur costumul de floricele. Veți avea nevoie de un capac alb, precum și de floricele de casă sau pre-cumpărate și un pistol de lipit fierbinte. Gustarea gustoasă este apoi lipită pe pălărie. Nu fi prea cruțat cu adezivul, astfel încât totul să rămână pe loc atunci când întinzi pălăria.

Cutia cu floricele este apoi reprezentată de partea de sus, precum și de o pereche de pantaloni sau o fustă sau o rochie. O altă variantă pentru proiectarea dungilor este utilizarea culorii. Luați haine albe și vopsiți dungile pe ele în vopsea textilă roșie. Nu vă faceți griji dacă dungile nu devin uniforme și perfecte atunci când creați singur costumul de floricele. Cu cât costumul devine mai nebun, cu atât merge mai bine cu Mardi Gras.

Faceți costume simple de carnaval – baloane în loc de floricele

Ideea costumului cu baloane galbene rochie pentru femei cu dungi roșii

Sau ce zici de folosirea baloanelor în loc de hârtie sau floricele adevărate atunci când îți faci singur costumul de floricele? O idee cu adevărat distractivă, nu-i așa? Folosiți baloane galbene cât mai mici posibil. Dacă le găsești în diferite nuanțe, creează un efect și mai interesant. Se pot adăuga și câteva albe. De asemenea, puteți umfla baloanele în diferite dimensiuni. La urma urmei, floricele reale variază întotdeauna în mărime.

Baloanele sunt apoi cusute ținutei selectate. Folosiți nodul balonului pentru aceasta. Nu te speria. Chiar dacă nu aveți experiență de cusut, o puteți face fără probleme. Pentru că dacă baloanele sunt strâns legate una de cealaltă, cusătura nu poate fi văzută oricum. Pe lângă aceasta, poți face și tu o pălărie pentru costumul de floricele. Luați o bandă pentru bandă, bandă pentru cap, agrafă pentru păr sau accesoriu similar la care atașați baloanele. Acest lucru conferă costumului de carnaval atingerea finală. Puteți confecționa acest costum de popcorn chiar atât de repede!

Realizați singur costum de floricele pentru copii

Costumul de floricele vă face copiii idei de cusut pentru începători

Costumele haioase de carnaval sunt desigur populare și pentru copii. Așa că poți confecționa și tu un costum de floricele pentru micuții tăi. Puteți alege unul dintre modelele prezentate mai sus și să îl implementați în format mic, precum și următoarele, care sunt puțin mai complexe, dar la fel de fezabile. Începeți prin obținerea următoarelor materiale:

 • pâslă roșie (aprox. 1 m²)
 • fetru alb (aprox. 1 m²)
 • un pic de pâslă neagră (pentru litere; orice resturi pot fi reciclate)
 • Panglică pentru curele (aproximativ 2,5 cm lățime)
 • lipici fierbinte
 • Spumă izolatoare
 • Film de plastic ca bază
 • Conductă de încălzire cu cel mai mic diametru posibil (cea utilizată pentru încălzirea prin pardoseală)
 • Stâlpi cu același diametru ca și conducta de încălzire
 • Element de fixare cu velcro, 2,5 cm lățime
 • Element de fixare cu velcro, 1,2 cm lățime

Asigurați-vă singur costum de floricele de porumb instrucțiuni de spălare

Pentru primul pas aveți nevoie de tampon și spumă izolatoare. Folosiți spuma pentru a face floricele. Mai întâi faceți o cruce și apoi adăugați o altă blob pe intersecție pentru a crea o formă de floricele. Acest lucru ar putea părea puțin complicat la început, deoarece spuma se ridică puțin în aer, dar cu siguranță veți obține repede. Ai nevoie de multe dintre aceste forme. Sunt dorite diferite dimensiuni.

Apoi lasă-le să se usuce și să se întărească o vreme. Între timp, puteți continua cu pașii următori și puteți confecționa singur costumul de floricele. Aveți nevoie doar de elemente de spumă izolatoare la final.

Costumul de Mardi Gras se coase în pâslă roșu cilindru alb roșu

Acum ai nevoie de fetru roșu. Gândiți-vă la circumferința și lungimea cutiei cu floricele. Apoi tăiați țesătura de pâslă conform acestor măsurători. Coaseți cele două capete împreună în stânga pentru a forma un tub. Veți avea nevoie apoi de o tiv în partea de sus și de jos. Lăsați o mică gaură deschisă în fiecare caz, prin care introduceți conductele de încălzire. Lungimea conductelor de încălzire ar trebui să corespundă la rândul său cu dimensiunea cutiei de popcorn. După ce ați împins tuburile prin tiv, conectați cele două capete cu un șurub cu șurub fiecare. Apoi luați tubul terminat și așezați-l deasupra feței albe. Măsurați o bucată rotundă care este cu câțiva centimetri mai mare decât circumferința furtunului. În mijloc, tăiați o gaură suficient de mare pentru a se potrivi în jurul gâtului copilului dumneavoastră. De asemenea, decupați o bucată triunghiulară pentru a scurta inelul rezultat. Dacă atașați aceste două capete împreună mai târziu, se creează automat o formă de pâlnie și floricelele își iau propria formă.

coaseți-vă curele de cauciuc costum de carnaval pentru copii

Inelul alb este acum echipat cu un dispozitiv de fixare cu velcro. Folosiți-l pe cel mai larg aici. Apoi banda este atașată la furtunul roșu. Două piese servesc drept suporturi și sunt cusute pe tub din interior. Acum îl puteți pune pentru un test. Acum, cel târziu, puteți marca și măsura găurile pentru brațe și apoi tăiați-le. Dacă totul este așa cum ar trebui să fie după repetiție, puteți continua și creați singuri ultimele elemente pentru costumul de popcorn.

Ideea din litere din fetru tăiat costum simplu

Distribuiți câteva bucăți din Velcro mai îngust de-a lungul inelului superior, distanțate aproximativ uniform. Omologii pentru acest lucru vin la rândul lor pe inelul de fetru alb, prin care trebuie alese aceleași distanțe, astfel încât să se potrivească mai târziu. Acum decupați câteva fâșii de fetru alb și lipiți-le în lung pe fetru roșu. Deci ar trebui să aibă aceeași lungime. Lipiți formele de spumă izolatoare pe inelul alb. În cele din urmă, tot ce aveți nevoie este cuvântul „popcorn”, pe care l-ați tăiat din pâslă neagră. Lipiți-le pe o bază ovală din fetru alb și aceasta la rândul său în partea din față a cutiei cu floricele. Ați terminat! De îndată ce copilul dvs. a pus cutia, puteți atașa inelul de popcorn și acestea pot fi în drum spre petrecerea de carnaval. Dacă ți-e poftă, poți să-ți faci și tu o pălărie din floricele izolante din spumă și o bucată de cauciuc pentru costumul de floricele. Pur și simplu introduceți găuri prin “popcorn” și filetați cauciucul sau atașați-l la cauciuc cu adeziv fierbinte. O altă variantă este. Pentru a pune cauciucul pe covor și pentru a forma floricelele din spumă izolatoare direct pe el. Apoi, cauciucul este inclus automat în spumă.

idee amuzanta pentru cutia de costume pentru copii realizata din lant de floricele din carton

Mai sus puteți vedea și un costum similar de carnaval. Nici nu trebuie să coaseți pentru această variantă. În loc de tubul din pâslă, pur și simplu folosiți o cutie de carton. Marginea superioară poate fi ondulată ca aici, dar nu trebuie să fie. Popcornul a fost realizat din spumă de poliester, care este folosit ca material de umplere pentru cutiile de carton. Dacă sunteți în căutarea unor costume simple pentru copii, acest model este la fel de potrivit. 

Fă-ți singur costumul pentru bebeluș

Rochie pentru bebeluși pentru cămașa mamă și papion cu dungi Mardi Gras

Costume haioase de carnaval de acest fel pot fi făcute chiar și pentru bebeluși și nu necesită mult timp și efort. Dacă aveți un purtător pentru bebeluși, îl puteți rearanja cu ușurință cu ajutorul pâslelor albe și roșii. În plus, ai nevoie de o pălărie pentru bebeluși pe care să o decorezi cu floricele adevărate și să o pui pe bebeluș pentru Mardi Gras. Deci nu trebuie să fie complicat pentru bebeluș. Ideile simple de costum sunt, de asemenea, minunate, așa că sunteți garantat că loviți ochiul taurului dacă creați singur un astfel de costum de floricele. Ca mamă sau tată, te poți îmbrăca în vânzător de bilete.