carnaval

Decor de carnaval pentru exterior – o mulțime de idei și inspirații grozave și amuzante!

Costume haioase, muzică bună, decorațiuni colorate și bineînțeles o bună dispoziție – nu este de mirare că atât de mulți oameni adoră sezonul carnavalului. Numărați deja zilele până la carnaval și ați decis anul acesta să organizați singuri o petrecere grozavă de carnaval? Atunci știți cu siguranță că, pe lângă ciugulituri delicioase, costume și muzică potrivită, decorarea este o parte importantă a pregătirii. Pomponi, confetti, serpentine și baloane fac parte din fiecare petrecere bună! Cauti idei distractive si in acelasi timp simple pentru decoratiuni de carnaval pentru exterior? Apoi ați ajuns în locul potrivit – cu sugestiile noastre, petrecerea dvs. va fi cu siguranță un mare succes!

Realizați singuri decorațiuni de masă pentru carnaval

La carnaval, costumele nu numai că trebuie să fie viu colorate și chinuitoare – decorul potrivit asigură, de asemenea, o atmosferă bună și festivă. Cel mai bun lucru este că totul este permis și nu există absolut limite pentru imaginația ta.

Decor de carnaval pentru exterior – faceți baloane amuzante personal

Decor de carnaval pentru idei de decorare balon cu aer exterior grădină

Confetti și baloane creează o atmosferă festivă, mai ales pe vreme rea, și din acest motiv nu ar trebui să lipsească la nicio petrecere de carnaval. Amintiți-vă – cu cât baloanele sunt mai colorate și mai colorate, cu atât vor fi mai frumoase. Pentru a condimenta decorațiunile de carnaval pentru exterior, puteți umple baloanele cu confetti, de exemplu. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți baloane normale, transparente, cu o mulțime de confetti strălucitoare înainte de umflare și ați terminat!

Decorațiuni amuzante de carnaval pentru exterior – astfel încât să puteți face singur o ghirlandă de balon

Ghirlanda din baloane face ca decorarea carnavalului să fie ușoară

Ghirlandele cu baloane sunt adevărate atracții și au devenit recent foarte populare. Indiferent dacă îl folosiți ca decor de masă sau îl atașați la ușă – rezultatul este un decor de carnaval răcoros pentru exterior, care vă va încânta oaspeții. Și așa se face o ghirlandă de balon:

  • Materialele de care aveți nevoie sunt în jur de 30 de baloane în diferite dimensiuni și culori, panglică cadou, pompă cu balon și foarfece. În funcție de starea ta de spirit, puteți decora apoi ghirlanda cu alte mici decorațiuni.
  • Mai întâi, umflați toate baloanele cu pompa.
  • Legați aproximativ 3-4 baloane de diferite dimensiuni împreună cu niște panglici și asigurați-vă că le înnodați cât mai aproape unul de celălalt. Trebuie să lăsați banda mult mai mult în față și în spate.
  • Acum așezați baloanele pe podea în ordinea și forma dorite.
  • Înnodați panglica împreună la cele două capete ale fiecărui pachet și repetați procesul cu toate pachetele până când aveți un lanț.
  • În cele din urmă, atașați ghirlanda balonului unde doriți. Puteți folosi fie un adeziv pe două fețe, fie un cârlig pentru aceasta.

Măștile venețiene ca decor de carnaval pentru uz exterior

Decor Mardi Gras pentru exterior Decorarea mesei Petrecere în grădină cu mâncare deget Mardi Gras

Colorat, amuzant, frumos pictat și decorat – puteți folosi măști venețiene ca un plus la costumul dvs. sau ca parte a decorației pentru petrecerea dvs. de carnaval. Fiecare magazin de carnaval bine aprovizionat are o selecție incredibil de mare de culori și dimensiuni. Sau ce zici de o lecție de artizanat cu copiii tăi și tu îți faci singur câteva măști din hârtie? Pentru o decorare de masă splendidă și frumoasă, puteți pune măștile pe masa de mese cu câteva lumânări, confetti și baloane.

Sau ce zici de o ghirlandă de pălării de petrecere pentru decorul tău de carnaval pentru exterior?

Faceți-vă propriile pălării de petrecere

Găsești baloane destul de plictisitoare și îți vine să faci ceva grozav și interesant? Oaspeții tăi vor adora cu siguranță această ghirlandă de casă de pălării de petrecere! Fie că primești pălăriile din magazin sau dacă te simți creativ – fă-le tu însuți – depinde de tine. Puteți găsi multe șabloane PDF pe Internet pentru a le imprima, pe care trebuie doar să le decupați, să le lipiți împreună și să le decorați. Pentru ghirlanda veți avea nevoie doar de o bucată subțire de sfoară. Pur și simplu faceți două găuri mici pe vârful pălăriilor și apoi fixați-le cu șnurul.

Pom poms sunt o necesitate la fiecare petrecere de carnaval

Decorare carnaval pentru idei de decorare gradina exterioara carnaval

La fel ca baloanele și confetti-urile, pomponii fac parte integrantă din fiecare petrecere bună. Dacă doriți să vă faceți decorul de carnaval puțin mai subtil și elegant pentru exterior, pomponii de culoare pastel sunt o alegere perfectă ca accent.

Decor de carnaval pentru exterior – idei pentru decorarea mesei

Idei de decorare a mesei petrecere gradina decorare carnaval simplu

Decorațiunile de masă colorate și luminoase în culori intense și strălucitoare sunt garantate pentru a crea o dispoziție fericită la petrecerea de carnaval. Confetti, baloane, biscuiți, flori de hârtie și tot ce vă puteți gândi – cu decorațiunile de carnaval pentru exterior totul este permis, ceea ce vă place.

Idei decorare carnaval petrecere gradina mancare deget carnaval

Desigur, atunci când organizezi o petrecere, trebuie să te gândești și la mâncare. Fie că este vorba de Crăciun, mâncare degetul de Revelion sau Carnaval – cu siguranță nu ar trebui să lipsească un bufet decent. Așadar, răsfățați-vă oaspeții cu niște fursecuri delicioase de casă sub formă de măști venețiene, pălării de petrecere etc..

Decor de carnaval pentru exterior – multe alte idei și inspirații

Decorare carnaval pentru decorare exterior grădină idei carnaval

Cu borcane de zidărie puteți evoca mici opere de artă frumoase, care pot fi utilizate perfect ca decorațiuni de masă. 

Decor de carnaval pentru idei de decor de grădină exterioare amuzant

Fă-l și mai distractiv și organizează câteva jocuri pentru petrecerea ta de carnaval.

Jocuri de petrecere in gradina pentru adulti Decoratiuni de carnaval pentru exterior

Ghirlandele cu baloane fac decorul perfect de carnaval pentru exterior

Realizați singur o ghirlandă de baloane Instrucțiuni pentru decorațiuni de carnaval în aer liber

Surprindeți-vă oaspeții cu un bufet decorat colorat și o mulțime de bunătăți

Decorare carnaval pentru idei de decorare masă exterioară amuzant ușor de mâncare deget carnaval

Baloanele în toate culorile și dimensiunile creează întotdeauna o atmosferă festivă și fericită. 

Decor de carnaval pentru decorarea mesei exterioare cu baloane

Mâncarea cu degetul drept completează perfect decorul tău de carnaval pentru exterior!

Decoratiuni de masa pentru carnaval Idei de decorare amuzante pentru carnaval