camping

20 de idei de picnic pentru o plăcere perfectă – listă de verificare, sfaturi și rețete

Idei de picnic -checklist-set-basket-lux-pătură

Zilele sunt din ce în ce mai lungi și mai calde, cerul este albastru și pajiștile devin verzi. Nu există nimic mai bun decât un picnic în țară. Ca un cuplu sau cu un grup mare de prieteni, sufletul stresat așteaptă cu nerăbdare câteva ore contemplative în natură. În funcție de lista de verificare, diferite accesorii și lucruri aparțin punctelor forte. În cele ce urmează vă prezentăm câteva idei de picnic pentru distracție și distracție perfectă.

Idei de picnic pentru a trece timpul cu plăcere

Idei de picnic -checklist-picnic-cos-excursie-munți-sfaturi

Nu este clar ce este necesar pentru un picnic de succes. Pentru unii, pâinea și untul și un termos de ceai proaspăt sunt suficiente. Excursioniștii de zi transportă elementele esențiale cu bicicleta, iar excursioniștii se bazează pe un rucsac pragmatic cu niște pâine, bare de muesli și apă. Cunoscătorii preferă să ia o cutie rece, o cutie de bere sau cola, mobilier pliabil sau pur și simplu să aibă un camper complet echipat și să meargă cu ea în mediul rural. În funcție de modul în care înțelegeți picnicul ca o distracție plăcută, este necesară o pregătire bine gândită. Dar asta nu înseamnă să stai în bucătărie ore întregi și să trebuiască să te bagi cu tine mai târziu.

Idei de picnic -checklist-basket-set-pătură-vin-tacâmuri

În Evul Mediu, când pensiunile erau îndepărtate, călătorii trebuiau să mănânce ceva ce aduseseră cu ei. Deja în cele mai vechi timpuri, mâncarea împreună în aer liber era planificată sau luată în timpul unei vânătoare impunătoare. Mai ales în Franța și Anglia, o masă pe pajiștile verzi a fost o adevărată plăcere în rândul aristocrației. Astăzi, este încă obișnuit ca fermierii să ia o scurtă pauză pentru a mânca în timpul orelor de muncă pe câmp.

Picnicul perfect în locul perfect 

idei-picnic-listă de verificare-produse-set-coș-de-alimente

Există numeroase locații potrivite unde poate avea loc un picnic. În funcție de faptul dacă este vorba despre o masă romantică cu cineva drag sau o masă fericită cu prietenii, de ce nu o mică excursie cu familia. Cu toate acestea, ar trebui să planificați cu atenție locația și să aflați în prealabil dacă este permisă deloc o mică pauză în zona selectată. Cu siguranță nu este o idee bună să introduceți rezervații naturale sau proprietăți private.

idei-picnic-listă de verificare-pătură-coș-pajiște-carte-pălărie

Un loc ales cu grijă nu înseamnă a fi spontan. Cu toate acestea, un picnic nu poate fi cu adevărat planificat în avans, deoarece nu puteți conta pe vreme bună. Dacă doriți să stabiliți o întâlnire, este mai bine să alegeți o locație unde sunt disponibile mesele acoperite. Multe destinații populare de excursii și păduri oferă astfel de vizitatori. Cel mai bine este să decideți un picnic cu prietenii și cunoscuții în mod spontan, dar totuși organizat. Este necesar un echipament de bază, astfel încât să nu lipsească șervețelele care strică buna dispoziție.

Coș de picnic

listă de verificare idei picnic set accesorii coș vase

Un coș de picnic este cu siguranță necesar pentru echipamentul de bază și pentru un picnic perfect. Pungile speciale și coșurile de răchită găzduiesc toate ustensilele și sunt, de asemenea, ușor de transportat. Există rucsacuri practice pentru personalitățile sportive și pentru cei cărora le plac lucrurile mai funcționale. Pentru că afară nu este doar sărbătorit, ci și jucat și odihnit. Jucăriile ar trebui să fie cu siguranță în bagaj, mai ales atunci când copiii sunt cu tine. Lectura materialului și poate pernele pentru un mic pui de somn va merge bine.

Pătură de picnic

idei-picnic-listă de verificare-pătură-picnic-blugi-frumoși-blugi-de înaltă calitate

O pătură de picnic este unul dintre cele mai importante lucruri. Bineînțeles, puteți sta pe iarbă, dar a pune mâncare și tacâmuri pe podea nu este practic. O bucată de țesătură simplă, suficient de mare, este suficientă pentru un picnic confortabil. În plus, o față de masă veche, mai multe prosoape de plajă, un saltea țesută sau o pătură confortabilă sunt, de asemenea, potrivite pentru caz. există, de asemenea, pături de picnic speciale rezistente la umiditate. Ele resping umezeala și sunt, de asemenea, ușor de curățat.

Idei de picnic pentru vase și tacâmuri

lista de verificare a ideilor de picnic - accesorii-set-sfaturi-tacâmuri

Mâncarea nu prea are gust fără tacâmuri, vase adecvate și alte ustensile utile. Deoarece sticla de la Viena nu poate fi deschisă fără un deschizător de sticle. Ar trebui pregătite suficiente dispoziții. Bricheta, lanterna, șervețelele, șervețelele umede, scobitoarele, agitatoarele de sare și piper și poate chiar și lumânările vă aduc în aer liber pentru un moment contemplativ. Un lucru este, de asemenea, deosebit de important pentru a părăsi natura așa cum a fost găsită. Așa că aveți întotdeauna destule pungi de gunoi pentru echipamentele de picnic.

Vase de picnic și tacâmuri durabile din lemn

picnic-idei-listă de verificare-veselă de unică folosință-tacâmuri de unică folosință-lemn

Nicio masă nu merge fără tacâmuri și veselă adecvate. De cele mai multe ori este preferată versiunea ieftină din plastic sau hârtie. Dacă este una dintre cele două opțiuni, este mai bine să folosiți carton peste plastic, deoarece este mai ecologic. Între timp, există și variante de calitate superioară din lemn care pot fi folosite de mai multe ori.

Idei de picnic – confecționați singur șervețele de pânză pentru tacâmuri

idei-picnic-listă de verificare-set-produse-tacâmuri-de-vin

Cel mai bun lucru de făcut este să cumperi un set întreg special conceput pentru mese în aer liber. nu înseamnă neapărat cumpărare. Puteți să vă proiectați foarte multe, să le combinați și să le puneți într-un coș de înaltă calitate. O idee cu adevărat practică este să coaseți șervețele practice din pânză cu buzunare pentru tacâmuri din simple prosoape de ceai. După utilizare, furcile și cuțitele folosite sunt înfășurate și spălate acasă, șervețelul de pânză ajunge în mașina de spălat. Nimic nu este aruncat – durabil, practic, bun.

Idei de picnic: mobilier pliabil pentru economisirea spațiului 

idei-picnic-listă de verificare-scaun-pliant-mobilier-pliabil

Când devine mai lung, insectele sau soarele pot fi mari neplăceri. Prin urmare, nu uitați repelentul împotriva țânțarilor sub formă de spray sau lumânări, mai ales dacă picnicul confortabil va avea loc lângă apă. Hârtia igienică, o umbrelă și protecție solară, precum și hainele mai calde pentru serile răcoroase, ar trebui să pună o cheie în lucrările vremii. Dacă doriți să vă bazați pe confort, este recomandabil să aduceți mobilier pliabil și pliabil, cum ar fi scaune și scaune. Pernele și poate o pătură suplimentară sunt întotdeauna la îndemână într-o călătorie.

Picnicul perfect pe plajă

idei-picnic-listă de verificare-vară-plajă-umbrelă de soare

Pentru că nu te sărbătorești doar la un picnic, jocurile comunitare sunt o idee bună. Jocurile de cărți și de societate, mingea sau badmintonul reunesc oamenii și creează o atmosferă bună. Dar cu o carte bună te poți relaxa minunat. Pungile și cutiile reci, unde băuturile și alimentele perisabile pot fi păstrate la rece, sunt o parte inseparabilă a echipamentului pentru un picnic de vară. De exemplu, când vine vorba de un caz de bere, apa rece a unui pârâu din apropiere este o alternativă bună.

Idei de picnic: grătar mobil

idei-picnic-listă de verificare-mobil-grătar-grătar-chic

Pentru ventilatoarele pentru grătar există grătare mobile. Indiferent dacă este pe pajiște sau pe plajă, un grătar pliabil funcțional este ideal pentru deplasare. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați întotdeauna că este pe o suprafață ignifugă, adică pe piatră sau nisip. În plus, nu ai voie să aprinzi foc peste tot. Grătarul este restricționat sau chiar interzis pe plaje sau în pădure. Incendiile de orice fel se pedepsesc chiar și în rezervațiile naturale.

Idei și rețete de picnic

idei-picnic-listă de verificare-produse-alimentare-sfaturi-rețete

Recipientele care se pot încuia sunt de natură valoroasă, deoarece toate insectele, cum ar fi furnicile, albinele și viespile, doresc întotdeauna să mănânce cu ele. În plus, puteți împacheta orice doriți în coșul de picnic. Prăjiturile, quiches-urile, tartele, chiftelele, chiflele și sosurile, fripturile reci și altele sunt printre cele mai populare gustări. Mai presus de toate, tot ce necesită tacâmuri și veselă cât mai puțin sau deloc este potrivit pentru un picnic. Acest lucru economisește și greutatea mare a coșului de picnic. Împachetările, bownies-urile și sandvișurile pot fi ambalate individual în hârtie de pâine sau pungi. Toate aceste delicatese pot fi preparate rapid și ușor de transportat.

Idei de picnic: încheiați produse și alimente

idei-picnic-listă de verificare-rețete-mănâncă-mâncare-cu-degete-delicioasă

În ceea ce privește băuturile, ar trebui să luați cu dvs. o cantitate suficientă de apă plată. Cu puțin fruct în pahar, devine rapid o limonadă delicioasă. Un sfat bun: dacă băuturile sunt umplute în sticle mici, economisiți spațiu pentru băuturi mai târziu. În plus, greutatea poate fi distribuită mai bine în acest fel.

Rețete delicioase de picnic

idei-picnic-listă de verificare-rețete-salată de tăiței-sandwich-toast

Sugestiile noastre pentru mâncăruri și produse care sunt deosebit de potrivite pentru un picnic:

 • Baghete, chifle, pâine plată sau crocantă pe care să le ronțăi, dar și pentru cei cu adevărat înfometați
 • potriviri scufundări
 • Măsline (în funcție de gust: verde, negru sau cu ierburi)
 • curmale prăjite cu slănină
 •  Bastoane de legume (crudités), de exemplu, făcute din morcovi, dovlecei, castraveți, ardei
 • Chorizo ​​sau salam de fenicul într-o singură bucată
 • brânză solidă (parmezan, brânză fermieră, Comté, Manchego sunt bune aici)
 • Sandvișuri cu rachetă, curcan sau șuncă fiartă și brie stropite cu pesto
 • Sandvișuri cu cremă de brânză și arpagic
 • Quiche cu legume și brânză sau cu șuncă
 • Trouchia cu spanac sau ceapă de primăvară
 • pesto de casă
 • Roșii în pahar
 • Chiftelute cu condimente, cu iaurt de mentă
 • pui suculent cu lămâie, cel mai bine tăiat în bucăți

Mâncare la grătar

idei-picnic-listă de verificare-mobil-grill-gazon-pajiște

Dacă doriți să faceți grătar în aer liber, trebuie să aflați în prealabil dacă astfel de activități sunt permise în locația selectată. Alimentele care trebuie preparate la grătar, cum ar fi legumele și carnea, trebuie porționate în prealabil sau tăiate în bucăți de mușcătură.

Fructe și sandvișuri pentru un picnic perfect pe plajă

idei-picnic-listă de verificare-vară-plajă-sandviș-fructe

Vara, se recomandă gustări ușoare precum sandvișuri, brioșe, ouă fierte, bastoane de legume cu picături, tacos de casă și salate. Pansamentele pentru salate de frunze se prepară cel mai bine separat și se toarnă peste ele doar la fața locului. Alimentele și sosurile care se strică rapid ar trebui lăsate acasă, deoarece există riscul de salmonella la soare.

Idei romantice de picnic

idei-picnic-listă de verificare-excursie-romantică-căpșuni-vin spumant

Dacă aveți nevoie de o romantism în zilele însorite, un coș de picnic și o pătură de picnic vă sunt la îndemână. O sticlă de Viena sau un vin spumant bine răcit sau, alternativ, Prosecco și sirop de flori de bătrân sunt esențiale pentru un picnic romantic sau o întâlnire la picnic. A decapitat o sticlă de șampanie, dar a uitat paharele – o astfel de situație nu ar trebui să fie. Căpșunile răcite, cireșele sau strugurii sau alte fructe tăiate în bucăți de mușcătură, sunt minunat de potrivite pentru hrănire. Alternativ, fructele de pădure aterizează în pahar și reîmprospătează băutura.