Bucătărie

Un design incitant pentru bucătăria mică

Proiectat de Pietro Arosio pentru Snaidero

mic-bucătărie-snaidero

Tendința arată că spațiile de locuit din zonele urbane sunt din ce în ce mai mici. Este îndoielnic dacă acest lucru se datorează suprapopulării în orașe sau zgârceniei dezvoltatorilor imobiliari. Rămâne însă faptul că este normal ca mulți oameni să locuiască într-o zonă mică. Poate că acest proiect ar fi inovator pentru bucătărie mică ajuta la ușurarea apartamentelor mici într-un mod răcoritor de elegant.

bucătărie mică, cu blat de lucru care economisește spațiu

economie de spațiu cu blat mic

Concepută special pentru o singură persoană sau un cuplu tânăr ocupat, această chicinetă compactă este cea mai bună în miniaturizare. Acest Design de bucătărie mică este numit „Board” și este ideea arhitectului Pietro Arosio, care a proiectat-o ​​pentru Snaidero. Pe baza tendinței în creștere că oamenii preferă spațiile interioare deschise, conceptul din spatele acestui lucru a fost design ultra-mic de bucatarie.  A fost conceput pentru a fi cât mai compact și subțire posibil. Rezultatul este un modul elegant care se potrivește de-a lungul unui perete cu o singură parte proeminentă în consolă. Acest Design de bucătărie mică arată frumos, dar ideea este să fii relativ invizibil în contextul mai larg al zonei de locuit în plan deschis. Tehnologia inteligentă și complexă a produs această soluție aparent simplă la o veche problemă legată de apartamentele cu o cameră. Unitatea elegantă și elegantă poate fi instalată în orice cameră. Acest design pentru bucătărie mică este multifuncțional și lasă loc pentru toate funcțiile tipice de bucătărie, inclusiv pregătirea mâncării, mâncarea și spălarea vaselor.

bucătărie mică de Snaidero

mic-bucatarie-blat-snaidero

Atunci când nu este utilizat, majoritatea modulului mic de bucătărie poate fi ascuns în spatele unui singur exterior exterior elegant. Singurul punct de pornire este unitatea atractivă în consolă care găzduiește remarcabil chiuveta, aragazul și suprafața de lucru. Compact, dar foarte funcțional. Acest design permite accesul ușor la toate aparatele de bucătărie fără dezordine care le însoțește de obicei.

design de bucătărie compactă de Pietro Arosio

bucătărie-compactă-design-Pietro-Arosio

„Board” este un proiect nou și incitant pentru bucătărie mică și, sperăm, va ajuta la transformarea multor interioare mici în zone frumoase și îngrijite.

de Jaz

  bucătărie mică îngrijită practică

bucătărie mică-ordonată-practică

„Bucătăria mică” – limitează echipamentul de bucătărie la o singură piesă de mobilier