Bucătărie

Soarele strălucește tot anul într-o bucătărie galbenă

modern-gri-galben-bucatarie

Aduceți soare în viața voastră pentru fiecare zi a anului o bucătărie galbenă veselă. Chiar și în cele mai gri zile, bucătăria ta galbenă va arăta luminoasă și primitoare. Galbenul este culoarea primăverii și verii. O culoare stimulatoare ideală pentru o atmosferă fericită. Bucătăriile galbene devin din ce în ce mai populare, adesea asociate cu stilul tradițional. Galbenul mai acid este, de asemenea, perfect pentru o culoare îndrăzneață și un impuls energetic într-o bucătărie modernă. Galbenul poate varia oriunde de la o cremă subtilă la tonuri moi de pastă de vaci până la o nuanță citrică mult mai îndrăzneață. Galbenul deschis este o alegere excelentă de culoare pentru o bucătărie mică sau întunecată. Îmbunătățește senzația de spațiu și înveselește un interior sumbru. Galbenul poate fi introdus într-o varietate de moduri, după cum arată această selecție inspirată de bucătării galbene.

Creșterea energiei în bucătăria galbenă veselă

galben-rafturi-accesoriu-alb-bucatarie

Dacă subtilul nu descrie preferințele dvs. de design, alegeți o bucătărie puternică de culoare galben-verzuie și, pentru un contrast extrem, combinați-o cu caracteristici într-un mov îndrăzneț. Galbenul și movul formează o pereche complementară pe roata de culoare și oferă împreună cea mai interesantă relație vizuală posibilă o bucătărie galbenă modernă. Dacă urmați acest sfat, efectele vor fi uimitoare.

lemnul închis la culoare contrastează cu bucătăria galbenă

bucătărie-lemn-închis-galben

O bucătărie galbenă într-o casă de țară sau cabană arată fabulos. Lumina proaspătă într-un cadru rural va inunda prin ferestre și va scălda camera într-o iluminare naturală răcoritoare. Vopseaua galbenă arată minunat pe pereții de accent și, de asemenea, pe dulapurile de orice stil. Dacă doriți să injectați viață proaspătă în bucătăria dvs. vopsiți-o cu un strat de vopsea galbenă. Albul arată bine înăuntru o bucătărie galbenă pentru cea mai ușoară și mai aerisită combinație de culori. Alternativ, blaturile negre, plăcile negre și alte accesorii vor oferi un aspect sofisticat și super chic.

bucătărie însorită galbenă

bucătărie galben-însorită

Galbenul apare ca o culoare înălțătoare în spectru, așa că pentru o bucătărie fericită alegeți această culoare însorită.

De la Jaz

accent galben în bucătăria albă

bucătărie-cu-galben-accent-alb

dulapuri de bucătărie galbene și elemente contrastante negre

dulapuri-bucătărie-galbene-elemente-contrastante-negre

bucătărie elegantă-rotundă-galbenă

bucătărie galbenă lucioasă

negru-alb-bucătărie-galben-accente

dulapuri-bucătărie-galbene-lumini-frumoase-pandantive

galben-alb-combinatie-bucatarie

bucătărie chiuvetă galbenă