Bucătărie

Designul inovator și sculptural al bucătăriei moderne

Expus de LG Hausys la târgul de design de o săptămână din 2012 din Milano

 design modern de bucătărie - formă inovatoare

În cadrul târgului de design 2012 din Milano, LG Hauszs a expus o bucătărie realizată în întregime din materialul HI-MACS®. Accentul este pe designul de bucătărie modern, inovator. Acea design modern de bucatarie este dramatic și frumos. Componentele de bază ale bucătăriei tradiționale au fost păstrate, dar forma lor este foarte avansată. Culoarea albă permite ca calitățile sculpturale ale mobilierului de bucătărie să-și vină propriile. Suprafața ondulată orizontal este principala caracteristică a designului – subliniază volumul interesant în formă de curbă. Interacțiunea dintre lumină și umbră este dramatică, iar formele se îmbină într-un infinit dinamic, cedând.

Design inovator și sculptural de bucătărie modernă

design modern de bucătărie - material nou

design elegant de bucătărie - formă nouă

Sala de expoziție mare și generos luminată asigură acest lucru designul modern al bucătăriei este cel mai bine afișat. Impresia este a unui design organic, dar în același timp futurist, cu linii și forme curgătoare, care creează un spațiu de bucătărie complet diferit.

Designul modern al bucătăriei

bucătărie inovatoare din material nou

Materialul avansat din care a fost făcută această bucătărie inovatoare și sculpturală a permis elaborarea acestui design unic. HI-MACS® este descris ca „noua generație” de materiale solide, cu avantaje decisive în comparație cu materialele de construcție tradiționale pentru bucătărie. Este disponibil în multe culori diferite și oferă multe posibilități. Poate fi ușor remodelat fără articulații vizibile. Este foarte greu și igienic, deci este perfect pentru munca în bucătărie. Dacă materialul flexibil este deteriorat, reparația este foarte ușoară.

design modern de bucătărie din Milano

design sculptural de bucătărie

Acea design sculptural de bucătărie modernă  a fost evident conceput pentru acest spectacol, dar expoziția arată potențialul ca aspectele acestui design să poată fi încorporate cu succes în designul interior modern. Datorită flexibilității materialului, ar fi posibil să se ofere bucătării personalizate în funcție de spațiul disponibil în fiecare casă / apartament. Se pare că formele și culorile pot fi schimbate pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Târgul a arătat o tendință în designul bucătăriei moderne pentru persoanele care doresc să aibă un design interior spectaculos în casa lor.

de Jaz

design modern de bucătărie - târg în Milano 2012

Design-modern-tort-alb-forma-curbata-straturi-de-coaste-blat-de-lucru-inchis

bucătărie-modernă-design-formă-organic-blat-de-întuneric

scaun-masă-formă-organică-alb-rotunjit-top-întunecat

scaun-masa-module-organice-din-alb-suprafata-intunecata

bucătărie-modernă-design-alb-curbat-minimalist-forme-organice

bucătărie-modernă-design-alb-minimalist-organic-forme-coaste